HTC – testování smartphone (úloha A) Kontaktní osoba: Zdeněk Míkovec (xmikovec)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Advertisements

Dejte slova do věty II Put the words between slash marks into the appropriate case. Vzor: Se /sestra/ je vždycky problém. Se sestrou je vždycky problém.
J AK SE ZAŘADIT DO SPOLEČNOSTI ? N A KOHO SE MOHU OBRÁTIT ? Praktická část.
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
CINSKE PRISLOVI.
Chcete svým známým ukázat fotky z poslední dovolené? Aplikace PowerPoint Vám umožní vytvořit fotoalbum s vybranými snímky.
počítačová síť - propojení počítačů, které vzniklo za účelem pohodlnějšího a rychlejšího šíření informací. Počítače mohou být propojeny buďto kabely nebo.
Cvičení #1 *39TUR Léto 2012/2013 Testování uživatelského rozhraní Adam J. Sporka.
Passport PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Cvičení #1 *39TUR Zima 2013/2014 Testování uživatelského rozhraní Adam J. Sporka.
Název: Access - d otaz – výpočet doby z pole s datovým typem Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: Předmět: Informační a komunikační.
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
Varianty řešení pro datové schránky Varianty řešení pro datové schránky 9. října 2009 Webkonference Petr Janda
Obor informační technologie
On-line řešení Vašich tiskovin. Dnešní trendy v produkci dokumentů  Kratší životní cyklus dokumentů  Menší tiskové objemy ale více druhů  Krátké dodací.
Už mám dost třetího tisíciletí Protože……... 1) se pokouším zadat své heslo i na mikrovlnnou troubu.
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda, petr.
Veronika Němcová xnemv08 Koupě bytu v Praze. Veronika Němcová xnemv08 Osnova Rozhodovací fáze –Parametry bytu –Možnosti financování Výběr bytu Vyřízení.
Nedočkavý šéf sleduje hodinky... Už nevěří, že jeho nejlepší pracovník dorazí včas, aby dokončil jednu důležitou zprávu nutnou pro schůzi, která za chvíli.
Čujkovova 31 Ostrava – Jih tel: tel:
Čas utíká. Život letí. Dálky rozdělují. Děti rostou. Práce přichází a odchází. ŽENY.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 DĚJEPIS.
Photo Booth Ing. Irena Ulu ç ay. Photo Booth Aplikace, kterou lze skvěle využít pro zaplnění volného času a zábavu Můžeme zde rychle pořizovat snímky.
Klasifikace FYZIKA 2.pol. - elmg.jevy (výroba elektřiny) - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik.
Klasifikace FYZIKA 2.pol. - dokončíme elmg.jevy - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik nových.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_245 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Odměňování (Compensation & Benefits) Occasion:FSS v Brně - Personalistika prakticky Date: Present:Jan Brol ík.
Šajnarová Sára, 5. A PROJEKT ARA. ZÁKLADNÍ INFORMACE Projekt spadá pod společnost Google Cíl: vytvořit vlastní modulární smartphone Začátek práce: 1.
Klasifikace FYZIKA 2.pol. - dokončíme elmg.jevy - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik nových.
Výzvy a další cesta pro dětské služby v Maďarsku Rodičovská péče o děti a politika zaměstnanosti „Kolize nebo komplementarita?" Praha, 5. -
Efektivní využití informací z médií. Výběr relevantních zpráv podle klientem definovaných témat Monitoring médií.
Metodický a supervizní seminář k praxi IV. 15. února 2011.
WORD Vkládání obrázků. Pokud potřebujete doplnit své dokumenty o obrázky, není to pro Word žádný problém. Tyto obrázky můžete libovolně vkládat do dokumentu.
Přijímací pohovor Doporučení a rady.
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Rodina na Vysočině výsledky empirických výzkumů uskutečněných v kraji Vysočina v letech 2005 – 2010 konference Rodinná politika v centru pozornosti krajů.
Masmédia a manipulace: Masmédia a jejich vliv na společnost i osobní životy lidí Jana Kvardová, IV. D Střední škola KNIH, o.p.s. Brno.
Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Klíč.
Tísňová volání VY_32_INOVACE_1B_10 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Sada 2 Člověk a společnost MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Praxe v Německu – Rotenburg –
Vodafone Zaměstnanecký program
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Inf Elektronická komunikace
Slaďování pracovního a rodinného života podle dat VŠPS
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Je určena pro děti, které nemají ve své rodině dobrou péči a výchovu.
Omar Zainab Ali Petr Březina 8.B.
Klasifikace FYZIKA 2.pol
Ochrana člověka za mimořádných situací – první pomoc
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
Sada 2 Člověk a společnost MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
OBLASTNÍ CHARITA MOST Sociálně aktivizační služby pro
Kostel VY_32_INOVACE_1B_02 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Nedočkavý šéf sleduje hodinky...
Městská knihovna jevišovice
Milované Kvalčanky vyvedené v oleji 1. List z babiččina alba.
Tři muži na výletě došli k velmi prudce tekoucí řece,
3.TISÍCILETÍ.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
VŠE O PENĚZÍCH..
Zkušenosti koordinátora podpory seniorů, ORP Roudnice nad Labem
Projekt Evaluace sociálních služeb v Moravskoslezském kraji
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Nedočkavý šéf sleduje hodinky...
Transkript prezentace:

HTC – testování smartphone (úloha A) Kontaktní osoba: Zdeněk Míkovec (xmikovec)

TUR - zadání semestrálních prací (2) [HT-SMART_WP7] CÍLOVÁ SKUPINA – –Čtyřčlenná rodina ve složení otec, matka a dvě děti vyrazí na týdenní dovolenou na Lipno. Otec (Petr) ve věku 26 let pracuje jako tazatel ve společnosti pro průzkum trhu, přičemž druhým rokem dálkově studuje VŠE. Matka (Martina) pracuje administrativní pracovnice na Městském úřadě na Živnostenském odboru. Děti mají dvě. Holčička ve věku 3 let a kluk ve věku 7 let. Modelové situace – –Petr před odjezdem na týdenní dovolenou na Lipno odeslal šéfovi prezentaci s výsledky z posledního průzkumu trhu. Během cesty na Lipno zavolá Petrovi šéf, že v prezentaci udělal několik poznámek, aby se na ně ihned podíval a prezentaci upravil. Dokument s poznámkami je uložen na firemním serveru. Finální prezentaci musí mít šéf na stole do hodiny, aby ji mohl prezentovat klientovi. – –Rychlé pořízení fotografie dcery na tobogánu a její odeslání MMSkou a vložení na FB. – –Martina se vrací z nákupů s plnou náručí věcí, když v tom jí zavolá kamarádka. Telefon má matka v kapse a volnou jen jednu ruku, protože nechce věci pokládat na zem. Kamarádka potřebuje okamžitě poslat vizitku s telefonním číslem na Petra.

TUR - zadání semestrálních prací (3) [HT-SMART_ANDROID] CÍLOVÁ SKUPINA – –Čtyřčlenná rodina ve složení otec, matka a dvě děti vyrazí na týdenní dovolenou na Lipno. Otec (Petr) ve věku 26 let pracuje jako tazatel ve společnosti pro průzkum trhu, přičemž druhým rokem dálkově studuje VŠE. Matka (Martina) pracuje administrativní pracovnice na Městském úřadě na Živnostenském odboru. Děti mají dvě. Holčička ve věku 3 let a kluk ve věku 7 let. Modelové situace – –Petr nezná cestu na Lipno a zapomene vzít s sebou mapu. Použije tedy Google navigaci. Do toho mu zavolá šéf z práce, že potřebuje okamžitě odeslat wordovsky dokument ze závěrečnou zprávou z průzkumu trhu. V oblasti není žádná dostupná Wi-Fi síť a soubor má otec na svém notebooku. – –Rychlé pořízení fotografie dcery na tobogánu a její odeslání MMSkou a vložení na FB. – –Martina se vrací z nákupů s plnou náručí věcí, když v tom jí zavolá kamarádka. Telefon má matka v kapse a volnou jen jednu ruku, protože nechce věci pokládat na zem. Kamarádka potřebuje okamžitě poslat vizitku s telefonním číslem na Petra.