Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivita číslo 5 Název Návrh a zavedení systému centrální administrace a řízení projektů Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského.
Advertisements

OPERAČNÍ PROGRAM PRAHA - ADAPTABILITA Nestátní neziskové organizace – partneři pro rozvoj PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI MMR, STAROMĚSTSKÉ.
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Krajský rok informatiky Ústí nad Labem.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje Ing. Tomáš Vašica Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Zvýšení kvality řízení KÚPK aktivita A3 Informační strategie Analýza Workshop
Seminář pro žadatele o finanční podporu z OP VK 2007 – 2013 FINANČNÍ ČÁST.
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod, 18. –
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
RNDr. Jana Sýkorová SOŠ a SOU technické, Třemošnice, Sportovní 322
Transformuje Kraj nebo kraj ?
Závěrečná konference k projektu
Mgr. Daniel Rychlik , Ostrava
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
E-Government Moravskoslezského kraje (II. – VI. část výzvy) Projekt Vnitřní integrace úřadu Odbory informatiky, kancelář ředitele, investiční a majetkový,
ICHNOS Plus – Feasibility Study Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Financování sociálních služeb a podmínky podpory nově vznikajících sociálních.
Regionální operační program Moravskoslezsko Datum: Místo: Prezentuje: Brno Kateřina Plachá.
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
Zařízení kapitola rozpočtu 3 Jiří Haken 1.
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář k výzvě OP LZZ č. 89 – Zvýšení kvality řízení, financování a good governance v úřadech.
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
Projekt „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ a jeho výstupy Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji na období.
Datum: Zpracovala: Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Program „Yes, I do“ Strategie pro jazykové vzdělávání v MSK do roku
Možnosti financování správy majetku a provozu budov z Evropských strukturálních fondů Aktuální výzvy, potenciál IROP a vícezdrojové financování Michal.
STRATEGICKÉ PLÁNOVÁNÍ ROZVOJE VZDĚLÁVACÍ SOUSTAVY LIBERECKÉHO KRAJE (projekt KAP LK) ÚVODNÍ KONFERENCE.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Analýza poskytovatelů sociálních služeb na území Ústeckého kraje s důrazem na problematiku související s absorpční kapacitou prostředků EU jako součást.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Aktuální informace o přípravě KAP 22. března
Sekce fondů Evropské unie (Sekce 8) Hlavní náplň Zajištění činností Řídicího orgánu operačních programů spolufinancovaných z ESF (OP LZZ a OPZ), Zprostředkujících.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Možná podpora na získání ETV certifikátu z OP PIK Ing. Radek Navrátil, září 2016.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Ing. Jan Havránek vrchní ředitel sekce fondů EU Sekce fondů EU 10. dubna 2014.
Podpora kvality ve výzvách Analýza výsledků proběhlých výzev
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Finanční část. Seminář pro žadatele, výzvy Předaplikační výzkum a Předaplikační výzkum pro ITI.
Ohlédnutí za deseti lety řízení kvality na Městském úřadě Kopřivnice
MAP – Místní akční plán ORP RK
Individuální projekt OP VVV
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
IROP aktualizace Rámce pro podporu infrastruktury a investic
Projekt „CzechELib" – informace od realizátora IPs
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Vsázíme na vzdělání Praha
Individuální projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Závěrečná konference k projektu.
Porada ekonomů PO dne Informace oddělení rozpočtu a financování
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
Vyhodnocení RAP 2018.
Pracovní setkání středních škol
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval: Martin Puškáč Datum:

Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Martin Puškáč Výzva 42 x Výzva Určeno pro:krajeORP Typ projektů:individuálnígrantové Alokace na výzvu: 280 mil. Kč800 mil. Kč Objem projektů:2 – 20 mil. Kč300 tis. – 10 mil. Kč Rozdíly ve struktuře rozpočtu:  všechny náklady přímé  kapitola 5 (Služby) bez limitů  přímé i nepřímé náklady (dle objemu rozpočtu)  kapitola 5 (Služby) max. 60% přímých nákladů Křížové financování:  garantovaný maximální podíl 3% uzn. výdajů  maximální podíl 40% uzn. výdajů  garantovaný maximální podíl 3% uzn. výdajů  maximální podíl 10% uzn. výdajů

Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Martin Puškáč Projekt Moravskoslezského kraje Název: Rozvoj kompetencí strategického procesního a projektového řízení a kvality Rozpočet:20 mil. Kč Doba realizace: – Cíl: Zajistit rozvoj kvality řízení, managementu, transparentnosti a otevřenosti KÚ MSK.

Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Martin Puškáč Klíčové aktivity 1)Řízení a administrace projektu, technické a organizační zajištění aktivit, podpůrné a publicitní aktivity 2)Aplikace modelu CAF )Zavádění principů procesního řízení 4)Zavádění principů projektového řízení – vzdělávací část 5)Zavádění principů projektového řízení – technologická část 6)Strategické plánování v oblasti regionálního rozvoje Aktivity nejsou přímo provázány. Dodatečná aktivita pro ORP: „Řízení ekonomiky s akcentem na rozpočtový proces a strategické plánování“

Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Martin Puškáč Aplikace modelu CAF 1)Seznámení zaměstnanců s výsledky aplikace modelu CAF 2002 a představení modelu CAF )Sestavení pracovního týmu CAF a jeho proškolení 3)Provedení sebehodnocení a zpracování sebehodnotící zprávy včetně akčního plánu 4)Oponentura externím subjektem 5)Dotazníkové šetření u zaměstnanců KÚ MSK a zákazníků MSK

Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Martin Puškáč Zavádění principů procesního řízení 1)Provedení procesní analýzy 2)Propojení s analýzou rizik 3)Seznámení zaměstnanců s provedenou analýzou

Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Martin Puškáč Zavádění principů projektového řízení 1)Vzdělávací část – proškolení zaměstnanců 3 odborů KÚ MSK v projektovém řízení, proškolení vedoucích odborů a oddělení KÚ MSK, certifikace projektových manažerů 2)Technologická část - rozvoj systému řízení projektů spolufinancovaných z evropských finančních zdrojů (UpGrade), implementace projektového řízení na odboru informatiky a odboru investičním a majetkovém

Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Martin Puškáč Strategické plánování v oblasti regionálního rozvoje 1)Vyhodnocení implementace Programu rozvoje kraje 2009 – )Návrh řešení socioekonomicky znevýhodněných oblastí kraje 3)Analýza souladu/nesouladu požadavků na dotace a možnosti jejich získání jak z ROP, tak z tématických operačních programů v programovacím období s využitím pro příští programovací období

Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Martin Puškáč Rozpočet projektu Kapitolamil. Kč% 01 Osobní náklady5,226,0 02 Cestovné0,01,0 03 Zařízení a vybavení 3,316,5 04 Místní kancelář/náklady projektu0,20,0 05 Nákup služeb11,356,5 06 Stavební úpravy0,0 07 Přímá podpora0,0 08 Křížové financování0,0

Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Děkuji za pozornost Martin Puškáč Moravskoslezský kraj – Krajský úřad odbor evropských projektů tel.: