Odbor projektové podpory – 23. 11. 2010 Univerzitní centrum Telč.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kreativní centrum Brno
Advertisements

Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Brno: NANOcontact – partnerské sítě1 Vzdělávací a kontaktní středisko pro průmyslové nanotechnologické úpravy povrchů CZ.1.07/2.4.00/
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
Infrastruktura a zázemí pro výuku
Rekonstrukce východního přístavku zámku Liblice. Žadatel Středisko společných činností AV ČR, v.v.i. Národní 1009/3, Praha 1 veřejná výzkumná instituce.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Volnočasové projekty a EU financování
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
Územní a hmotné podmínky rozvoje cestovního ruchu ČR - DSO Tato distanční studijní opora vznikla v roce 2005 z velké většiny jako praktický dílčí výstup.
„Místní partnerství ve Vsetíně“ Seminář Knihovny a strukturální fondy EU II – využití prostředků EU na podporu rozvoje knihoven.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
Statutární město Ostrava
KAMPUS Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.
Prezentace RIS kraje Vysočina Ing. Zdeňka Škarková ředitelka RRA Vysočina.
Tisková konference ku příležitosti slavnostní ho zahájení projektu , Stříbro Obnova vybraných sakrálních památek regionu Český Západ Podpořeno.
MELODIE Úvod Tato internetová prezentace navazuje na první část, která byla zpracována v roce Jedná se o pokračování zajímavých budov a objektů,
Pozemek před stavbou 5/2013 Poklepání základního kamene 6/2013 Hrubá stavba 1/2014.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
Podpora rozvoje vzdělávání v rámci ROP Střední Morava Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA Vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Olomouckého.
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Akademie Hasičského záchranného sboru České republiky Základní informace.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
Pozemek před stavbou 5/2013 Poklepání základního kamene 6/2013 Hrubá stavba 1/2014.
Interreg Rakousko - ČR/ Oddělení projektové podpory1 Interreg V-A Rakousko – Česká republika.
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
STATUTÁRNÍ MĚSTO HRADEC KRÁLOVÉ, ČESKOSLOVENSKÉ ARMÁDY 408, HRADEC KRÁLOVÉ KRALOVE.ORG LIDSKÉ TĚLO – DOKONALÝ STROJ? (Centrum přírodovědného.
Vize ve vědě a výzkumu TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Univerzita s kladným nábojem.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
MELODIE.
Biology Park Brno a.s..
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Technické zázemí Univerzitní knihovny ZČU V Plzni
„TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA V BÝVALÝCH KASÁRNÁCH KPT
Akademie Hasičského záchranného sboru České republiky
Metodické centrum pro výstavbu a rekonstrukci knihoven
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Školící a konferenční objekty MŠMT
Seminář pro výchovné poradce SŠ
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Cestovní ruch v přeshraniční spolupráci
Závěrečná konference projektu
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Velehrad - Centrum kulturního dialogu západní a východní Evropy
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Ústí nad Labem 22. října 2008.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Transkript prezentace:

Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč

Odbor projektové podpory – Historie objektu Objekt vystavěn na nám. Zachariáše z Hradce v letech 1661–1665 jako jezuitská kolej Centrum vzdělanosti a kultury nadregionálního významu 1773 zrušen jezuitský řád, objekt využíván jako kasárna a devastován 1862–2004 objekt ve vlastnictví města – převážně školské účely, pokračují degradativní stavební úpravy a celkový úpadek

Odbor projektové podpory – Novodobá historie Náměstí od r na Seznamu světového dědictví UNESCO 2004 – objekt darován městem Telč Masarykově univerzitě Následné využití pro potřeby MU a místní střední školy Neuspokojivý technický stav objektu Nedostatečná vybavenost Nevhodné dispoziční řešení »

Odbor projektové podpory –

Projekt „Telč – rehabilitace bývalého jezuitského areálu“ Finanční zdroj: FM EHP/Norska, tzv. Norské fondy Rozpočet projektu 5,79 mil. EUR, tj. cca 143 mil. Kč Z toho 85 % Norské fondy, 15 % MU Největší projekt financovaný z Norských fondů v ČR Hlavní výstup projektu: zrekonstruovaná budova v památkové zóně UNESCO vybudovaná v parametrech moderní vzdělávací infrastruktury s ubytovací kapacitou a zázemím Realizace projektu: 01/2009 – 04/2011

Odbor projektové podpory – Výstupy projektu Více než m 2 zrekonstruované/nově vybudované plochy 23 učeben vybavených špičkovou AV a PC technikou Nová, plně vybavená aula s kapacitou 77 míst (+1 stávající sál) Nově zřízená knihovna s kapacitou 30 studijních míst Informační centrum, kavárna Celkem 600 míst k sezení v učebnách a sálech

Odbor projektové podpory – Výstupy projektu 21 nově vybudovaných mezonetových pokojů s nadstandardním vybavením Kapacita ubytování 72 lůžek 22 kanceláří pro vyučující a správu centra

Odbor projektové podpory – Aktuální stav projektu Míra plnění stavby – 93 % Dokončení stavebních prací – leden 2011 Kompletace interiérů – únor 2011 Vybavení AV a PC technikou – únor 2011 Pilotní provoz – březen 2011 Slavnostní otevření centra, plné zprovoznění – duben 2011

Odbor projektové podpory – Foto – aktuální stav

Odbor projektové podpory –

Středoevropské centrum kulturního dědictví Závazný výstup projektu – probíhá příprava činnosti centra ve spolupráci s partnerem projektu ÚTAM AV ČR platforma pro spolupráci, výzkum a propagaci problematiky kulturního dědictví konference, semináře, vědecké a vzdělávací nadregionální aktivity, účast v mezinárodních výzkumných strukturách Probíhá příprava nového studijního oboru – „Management a správa kulturního dědictví“ – prezenční i kombinovaná forma, výuka od jarního semestru 2012, odborná garance FF MU (prof. Kroupa)

Odbor projektové podpory – Možnosti využití centra Výuka: nadstandardní infrastruktura pro výuku možnost paralelní výuky s využitím videokonferencí plně vybavená PC učebna kapacita celkem 600 míst Realizace zejména nadregionálních projektů Konference, sympozia, semináře ve špičkově vybavených prostorách: 2 konferenční sály, jednací místnosti Univerzita třetího věku Výjezdní zasedání, společenské události Pořádání výstav Doplňková činnost – např. kongresová turistika

Odbor projektové podpory – Zázemí pro realizované aktivity Komfortní ubytování: 21 pokojů, kapacita 72 osob Stravování v objektu Kancelářské zázemí pro vyučující a přednášející Knihovna se studovnou Kavárna Informační centrum Možnost využití nádvoří budovy

Odbor projektové podpory – Příležitosti Příležitost pro mezioborové, nadregionální aktivity na rozhraní tří regionů: Moravy, Čech a Rakouska Genius loci

Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč – plnohodnotná součást MU Nutné koordinované zapojení všech fakult MU do „Programové rady Univerzitního centra Telč“ stanovení cílů, obsah činnosti, mechanismus zapojení fakult, frekvence setkávání rady…

Odbor projektové podpory – Děkuji za pozornost Odbor projektové podpory RMU Informace naleznete také na