Obecní vysílání. Orel jednota Žatčany a místní organizace KDU-ČSL si Vás dovolují pozvat na KROJOVANÝ PLES, který se bude konat v sobotu 5. února 2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obecní vysílání.
Advertisements

Obecní vysílání. ZD Žatčany přijímá od vlastníků půdy objednávky na brambory a krmnou řepu do 14. února na tel. čísle , nebo osobně v kanceláři.
Obecní vysílání. Ve čtvrtek 3. února pro nemoc odpadá cvičení ZUMBA v sokolovně Ve čtvrtek 3. února pro nemoc odpadá cvičení ZUMBA v sokolovně.
Obecní vysílání.
Obecní vysílání. Zemědělský podnik Dolní Dunajovice bude dne v pátek v 17:30 hod. prodávat u samoobsluhy: slepice po první snášce 40,- Kč/kus nové.
Obecní vysílání. Ředitelství ZŠ a MŠ oznamuje, že slavnostní zahájení školního roku 2009/2010 se koná 1. září v 8:00 hod. v ZŠ. Školáci přijdou do školy.
Obecní vysílání. Ve čtvrtek se v odpoledních hodinách v Újezdě u Brna ztratil YORKŠÍRSKÝ TERIÉR, slyší na jméno Deny. Volejte prosím na tel.
Obecní vysílání. Z důvodu nemoci cvičitelky nebude v pondělí 16. února cvičení žen v sokolovně.
Obecní vysílání. Přejeme všem spoluobčanům příjemné prožití vánočních svátků a v novém roce mnoho zdraví, spokojenosti, osobních a pracovních úspěchů.
Obecní vysílání. ZUMBA V SOKOLOVNĚ ČTVRTEK 27. ledna v 18:30 hod.
Obecní vysílání. Ve středu 4. února 2009 v 17 hod. promítneme videozáznam p. Ladislava Čtvrtníčka MORAVSKÁ BRÁNA.
Obecní vysílání.
Obecní vysílání. ZD Žatčany oznamuje všem vlastníkům, jejichž pozemky užívá, že probíhá aktualizace nájemních smluv. Žádá tímto vlastníky pozemků v k.ú.
Obecní vysílání.
Obecní vysílání. Ve středu 4. února 2009 v 17 hod. promítneme videozáznam p. Ladislava Čtvrtníčka MORAVSKÁ BRÁNA.
Obecní vysílání.
Obecní vysílání. Rybářství Dujsík PRODEJ ŽIVÝCH RYB v úterý v 11:30 hod. u samoobsluhy Kapr 79 Kč/kg Kapr 79 Kč/kg Amur 89 Kč/kg Tolstolobik.
Obecní vysílání. Na ustavujícím zasedání Zastupitelstva obce Žatčany dne byl starostou obce zvolen Ing. František Poláček místostarostou obce.
Obecní vysílání. Rybářství Dujsík PRODEJ ŽIVÝCH RYB čtvrtek 29. ledna v 10:30 Kapr78 Kč/kg Amur88 Kč/kg Pstruh 125 Kč/kg Na požádání rybu zabije a vykuchá,
Obecní vysílání. Vážení občané, organizátoři závodu K24 vás prosí o zvýšení pozornosti při přecházení hlavní silnice ve dnech 18. a 19. června V.
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
Obecní vysílání. Svolávám 35. zasedání zastupitelstva obce na čtvrtek v 19 hod. do zasedací místnosti OÚ Program : 1.Zahájení 2.Podtlaková.
Obecní vysílání.
Obecní vysílání. Zastupitelstvo obce Žatčany zve všechny malé i velké občany na „Den pro obec“. Během tohoto dne se pokusíme vyčistit okolí obce po zimním.
Obecní vysílání. MUDr. Šultes nebude ordinovat v pátek 16. října 2009 Akutní případy ošetří MUDr. Víšková.
Obecní vysílání. Rybářství Dujsík PRODEJ ŽIVÝCH RYB Úterý 16. června v 9 hod. Kapr78 Kč/kg Tolstolobik 55 Kč/kg Pstruh 125 Kč/kg Barevné rybičky do jezírka.
Obecní vysílání.
Obecní vysílání.
Obecní vysílání.
Obecní vysílání. Upozornění V pondělí 7. února se koná v sokolovně cvičení žen se Soňou. O cvičení ZUMBA ve čtvrtek 10. února budete informování v místním.
Obecní vysílání.
Obecní vysílání.
Obecní vysílání. Upozorňujeme předplatitele, že permanentky na cyklus divadelních představení do Boleradic jsou k vyzvednutí denně po 18 hod.u paní Stiborové.
Obecní vysílání. Zemědělský podnik Dolní Dunajovice bude dne v pátek v 17:30 hod. prodávat u samoobsluhy: slepice po první snášce 40,- Kč/kus nové.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Obecní vysílání. Upozornění Organizátoři závodu K24 vás prosí o zvýšení pozornosti při přecházení hlavní silnice ve dnech 19. a 20. června. V tomto termínu.
Obecní vysílání. K n i h o v n a bude v pátek 15. ledna otevřena mimořádně až do 19 hod.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Obecní vysílání. Rybářství Dujsík PRODEJ ŽIVÝCH RYB v úterý v 11:30 hod. u samoobsluhy Kapr 79 Kč/kg Kapr 79 Kč/kg Amur 89 Kč/kg Tolstolobik.
Obecní vysílání. Nové jízdní řády OD 1. února 2010 platí nové jízdní řády U úpravě linky č. 612 došlo z důvodu zavedení zrychlených spojů na trase Boleradice.
Obecní vysílání.
Obecní vysílání. Matrika Těšany oznamuje občanům, že od do nebude mít z důvodu dovolené úřední hodiny.
Obecní vysílání. Ve středu 4. února 2009 v 17 hod. promítneme videozáznam p. Ladislava Čtvrtníčka MORAVSKÁ BRÁNA.
Obecní vysílání. Ve středu 4. února 2009 v 17 hod. promítneme videozáznam p. Ladislava Čtvrtníčka MORAVSKÁ BRÁNA.
Obecní vysílání. POPLATKY r se vybírají v hotovosti na obecním úřadě od 1. března: pondělí a středa 8 – – 17 hod. Výše poplatků je stejná.
Obecní vysílání. Nové jízdní řády Od 1. září 2010 platí nové jízdní řády Pozor! Na lince č. 612 je zrušen ve směru na Sokolnice spoj v 8:52 a 10:53 (nově.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Úřední hodiny Obecního úřadu Březnice: Tel: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek –
Copyright © OPKSITE.TK, SLEDUJETE.
Životický portál Od 1. února 2016 do 7. února 2016.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Životický portál Od 25. ledna 2016 do 31. ledna 2016.
Životický portál Od 29. srpna do 4. září B L A H O P Ř Á N Í v měsíci srpnu oslaví narozeniny JménoČ.p.Věk ŠKORŇOVÁ Marie17090 VOSOL Stanislav4680.
Životický portál Od 8. února 2016 do 14. února 2016.
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Červen 2017.
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
KTV PRŽNO Říjen 2015.
Životický portál Od 11. ledna 2016 do 17. ledna 2016.
Infokanál Obce Březnice
Životický portál Od 5. března do 11. března 2018.
KTV PRŽNO Únor 2018.
KTV PRŽNO Leden 2018.
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Transkript prezentace:

Obecní vysílání

Orel jednota Žatčany a místní organizace KDU-ČSL si Vás dovolují pozvat na KROJOVANÝ PLES, který se bude konat v sobotu 5. února 2011 od 20:00 hodin v orlovně. K tanci a poslechu hraje dechová kapela Zlaťanka z Kobylnic. Česká beseda - tombola. Cena vstupenky 100,- Kč, krojovaní vstupné dobrovolné. Rezervace vstupenek na tel. čísle Srdečně zvou a za případné dary do tomboly děkují pořadatelé. Orel jednota Žatčany a místní organizace KDU-ČSL si Vás dovolují pozvat na KROJOVANÝ PLES, který se bude konat v sobotu 5. února 2011 od 20:00 hodin v orlovně. K tanci a poslechu hraje dechová kapela Zlaťanka z Kobylnic. Česká beseda - tombola. Cena vstupenky 100,- Kč, krojovaní vstupné dobrovolné. Rezervace vstupenek na tel. čísle Srdečně zvou a za případné dary do tomboly děkují pořadatelé.

Soukromý výkupce bude v úterý v 9:45 hod. u samoobsluhy vykupovat jádra vlašských ořechů za cenu 125 Kč /kg, jádra z loňské sklizně, pouze čtvrtky a půlky.

UPOZORNĚNÍ Pracovníci Vodárenské a.s. budou ve středu 2. února a ve čtvrtek 3. února v době od 14 do 17 hod. sepisovat ve Vašich domácnostech smlouvy o provozování podtlakové splaškové kanalizace. Jedná se o II. etapu výstavby a dodatečné napojení z I. etapy. Pracovníci budou vybaveni průkazy Vodárenské společnosti.

MUDr. Víšková oznamuje, že v pátek neordinuje, akutní případy ošetří MUDr. Šultes.

Zemědělský podnik Dolní Dunajovice bude v pátek v 9:30 hod. u samoobsluhy prodávat: J ablka různých druhů……………… Kč/kg Konzumní brambory po 25ti kg ……….…10 Kč/kg Cibule v balení po 10 kg …………………….. 12 Kč/kg

Upozornění Cvičení žen - aerobik v pondělí z důvodu nemoci cvičitelky nebude. Lucka Rybová

Divadelníci v Boleradicích Vás zvou na bál Tradiční Divadelní bál, v pořadí již sedmnáctý, připravují ochotníci z Boleradic na tuto sobotu. A jak u nich bývá zvykem bál je vždy spřízněn s tím co divadelníci zrovna hrají na své scéně – tedy dobou začátku devatenáctého století v níž se odehrává nejznámější dílo Boženy Němcové Babička. Letošní bál proto nese podtitul Na návštěvě u paní kněžny Kateřiny Vilemíny Zaháňské. Paní kněžna si na svůj bál pozvala významné hosty přímo z nejvyšší společnosti. Potkat se tak můžete s carem Alexandrem I., knížetem Windischgrätzem, ministrem Metternichem, lordem Jamesem Lambem a mnoha dalšími současníky tehdejší společenské smetánky..

K tanci a poslechu bude opět hrát Salónní orchestr Brno pod taktovkou Františka Školaře, předtančení připravili studenti MěSOŠ Klobouky u Brna a o příjemnou pohodu po celou dobu bálu se postarají členové Divadelního spolku bratří Mrštíků. Divadelní bál začíná v sobotu 5. února v 19:30 v sále Úřadu Městyse Boleradice. Vstupenky s místenkou lze již nyní zakoupit v předprodeji ve středu a pátek vždy od 18. do 19.hod. Rezervaci vstupenek lze i po telefonu v době předprodeje.

Vážení spoluobčané, minulý týden se vyskytlo několik pokusů o vloupání do domů v naší obci a v sousední obci byl okraden senior o vysokou částku svých úspor. Po obcích se pohybují osoby, které tvrdí, že vybírají poplatky a nebo vracejí přeplatky za energie. Upozorňujeme, že finanční částky nejsou energetickými firmami nikdy vybírány nebo vraceny v hotovosti.

Pokud byste zjistili podezřelý pohyb takových osob, popřípadě podomních prodejců v naší obci, prosím, nahlaste tuto skutečnost na obecní úřad na telefonní čísla nebo Obecní úřad zjedná nápravu v součinnosti s PČR. Ing. František Poláček

Svolávám 5. zasedání zastupitelstva obce na středu v 19 hod. do zasedací místnosti OÚ. Program : 1.Zahájení 2.Schválení rozpočtu obce na rok Rozvoj obce 4.Různé Ing. František Poláček, starosta

Návrh rozpočtu obce na rok 2011 je vyvěšen na úřední desce u samoobsluhy a elektronické úřední desce na Občané se k němu mohou vyjádřit písemně do , nebo přímo na nejbližším zasedání ZO, kde bude rozpočet schvalován.

Divadlo Boleradice V sobotu se koná první zájezd na divadelní představeni " Osm žen" do divadla Bratří Mrštíků v Boleradicích. Začátek představení v 19:30, odjezd autobusu v 18:30 z návsi. Vstupenky a předplatné obdrží všichni návštěvníci na místě.

ZÁJEZD MAĎARSKO Odjezd: sobota – Odkud: Telnice – Pohostinství U Laštůvků v 5:30 hod. Cíl : Termální Lázně Cena zájezdu: 260kč - doprava Prosím o uhrazení celé částky do Bližší informace a rezervace míst u sl. Olgy Netolické, U Mlýna 333, Telnice, tel: Vyzvedne Vás pohodlný autobus, který Vás dopraví tam a zpět..V autobuse lze zakoupit kávu,čaj, kapucino,horká čokoláda,pivo a různé nealko.nápoje.

MUDr. Šultes oznamuje, že v pátek nebude ordinovat. A kutní případy ošetří MUDr. Víšková.

KNIHOVNA BUDE V PÁTEK ZAVŘENA.

MUDr. Šultes oznamuje, že v pátek nebude ordinovat. A kutní případy ošetří MUDr. Víšková.

MUDr. Jonasová oznamuje, že v pátek nebude ordinovat. Zastupuje MUDr. Machalová v Sokolnicích od 8 do 10 hod. pro nemocné, dále po tel. domluvě na tel

Divadlo Boleradice Odjezd autobusu na divadelní představení do Boleradic je v sobotu v 18:30 ze zastávky u školy. Začátek představení je v 19:30.

Cvičení žen – aerobik každé pondělí od 19:00 do 20:00 v sokolovně. Těší se na Vás cvičitelka Lucie Rybová.

Skládka bude otevřena v sobotu 20. listopadu od 10 do 12 hod.

KINO MĚNÍN Chlupatá odplata – DĚTSKÉ PŘEDSTAVENÍ Pátek 5. listopadu v 18:00 Dan Sanders řídí stavbu zdánlivě ekologického projektu a je terorizován zvířaty, kterým má být vykácen les. Dan se nedokáže postavit ani zvířatům, ani šéfovi, prototypu zlého kapitalisty. Když pochopí, že i mýval miluje svou rodinu tak, jako on má rád tu svoji, přidá se na stranu zvířat... Koprodukční rodinná komedie, dabováno, 92 minuty, KINO MĚNÍN Chlupatá odplata – DĚTSKÉ PŘEDSTAVENÍ Pátek 5. listopadu v 18:00 Dan Sanders řídí stavbu zdánlivě ekologického projektu a je terorizován zvířaty, kterým má být vykácen les. Dan se nedokáže postavit ani zvířatům, ani šéfovi, prototypu zlého kapitalisty. Když pochopí, že i mýval miluje svou rodinu tak, jako on má rád tu svoji, přidá se na stranu zvířat... Koprodukční rodinná komedie, dabováno, 92 minuty,

V pátek 10. září budou z důvodu digitalizace přeladěny v našem kabelovém vysílání programy ČT 1, ČT 2, NOVA a PRIMA. Pokud u některých televizorů nepůjde zvuk, je nutné přeladit zvukovou normu ze systému DK na systém BG. V pátek 10. září budou z důvodu digitalizace přeladěny v našem kabelovém vysílání programy ČT 1, ČT 2, NOVA a PRIMA. Pokud u některých televizorů nepůjde zvuk, je nutné přeladit zvukovou normu ze systému DK na systém BG.

ZD Žatčany oznamuje všem vlastníkům pozemků, jejichž půdu užívá, že probíhá aktualizace nájemních smluv. Žádá tímto vlastníky pozemků, aby se dostavili v pátek 20. srpna od 14. do 16. hod. do areálu ZD Žatčany. S sebou si vezměte občanský průkaz, starou nájemní smlouvu a kopii přiznání daně z nemovitosti. Ohledně nájemních smluv můžete volat tel Ing. Mrkvicová. ZD Žatčany oznamuje všem vlastníkům pozemků, jejichž půdu užívá, že probíhá aktualizace nájemních smluv. Žádá tímto vlastníky pozemků, aby se dostavili v pátek 20. srpna od 14. do 16. hod. do areálu ZD Žatčany. S sebou si vezměte občanský průkaz, starou nájemní smlouvu a kopii přiznání daně z nemovitosti. Ohledně nájemních smluv můžete volat tel Ing. Mrkvicová.

KINO MĚNÍN Mary a Max Pátek 4. prosince, Vstupné 59 a 49 Kč. Přístupný od 12 let. Osmiletá Australanka Mary se cítí osamělá, v hlavě se jí rojí spousta otázek a ona nemá koho se zeptat. Maminka se příliš věnuje pití sherry a tatínek jen svému koníčku vycpavačství. Až jednou Mary na poště vytrhne list z telefonního seznamu města New York, vybere si z něj jméno čtyřiačtyřicetiletého Maxe Horowitze a napíše mu. Tak začne neobvyklé přátelství... Animovaný snímek s osobitým výtvarným ztvárněním. Australský film inspirovaný skutečným příběhem, české titulky, 92 minuty.

Z naší vesnice

Firma SITA upozorňuje občany, že komunální odpad, který se nevejde do popelnic, bude odebírat pouze v zelených označených pytlích. Pytle si můžete koupit na OÚ, cena je 14 Kč.

Z naší vesnice

Všem spoluobčanům a všem mým přátelům a známým přeji do nového roku hodně zdraví, štěstí a spokojený život v našich Žatčanech. Darja Weiszová

Na internetových stránkách se můžete seznámit s dalšími aktualitami a informacemi ze života naší obce. Naleznete zde například: kalendář kulturních akcí obecní kroniky a zpravodaje informace ze zastupitelstva obce informace z jednotlivých spolků a sdružení fotografie i videa z uskutečněných akcí, ale i historii počasí v posledních letech a mnohé další

Současně prosíme všechny ochotné občany, kteří mají zajímavé dokumenty, historické i aktuální fotografie či krátká videa (do 10 min.) vztahující se k naší obci a vhodné ke zveřejnění, aby je zaslali na ovou adresu nebo zapůjčili na obecní úřad. Uvítáme zde také podněty a inspirativní návrhy pro zlepšení informovanosti a doplnění obsahu obecních stránek.

Naše kabelová televize vysílá od digitálně rakouské programy na 37 kanále. Hudební televizní kanál „O“ nyní vysílá na 31 kanále.

Oznámení Z důvodu digitalizace televizního signálu bude po přechodnou dobu docházet k přerušení vysílání některých programů. O změnách v nastavení kanálů vás budeme informovat v obecním vysílání.

Kanalizační přípojky Ve čvrtek 26. srpna v odpoledních hodinách bude projektant za doprovodu starosty nabízet zpracování projektu a vyřízení stavebního povolení na domovní kanalizační přípojky pro II. etapu splaškové kanalizace. Cena za projektovou dokumentaci a vyřízení staveb. povolení je 1 000,- Kč.

PROGRAM MTV JE MOŽNÉ NALADIT NA KANÁLE S 24 PROGRAM MTV JE MOŽNÉ NALADIT NA KANÁLE S 24

Naše kabelová televize vysílá od rakouský program ORF 1 na kanále S 12, frekvence 238,25.

Naše kabelová televize vysílá digitálně tyto programy : ČT 1, ČT 2, ČT 24, ČT 4, NOVA, NOVA CINEMA, PRIMA, BARRANDOV. Pro digitální (nový) příjem je nutné ke starším televizorům zakoupit SET-TOP-BOX (DVB-T). Současně probíhá analogové (staré) vysílání na všech kanálech.

KRAJ BEZE STÍNU - RODNÁ NAŠE MORAVO! I KDYBYS PROŠEL SVĚTA KRAJ, VŽDYCKY SEM SE VRACÍŠ RÁD. Dne oslavuje své narozeniny kmotřenka a teta paní Boženka Sýkorová.

Všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví, štěstí, rodinné pohody, Božího požehnání a ochranu Panny Marie Žarošské Vám přeje rodina Sýkorova, Vágnerova a Konečná.

VINOTÉKA U HRDLIČKY Zveme Vás na otevření nového obchodu s vínem v areálu prodejny Jednota v Telnici dne Ochutnávka vzorků rozlévaných vín zdarma. Prodejní doba Po –Pá 8:30-11:30 13:30-17:30 So 8:00-11:00 Nabízíme : vína z Moravy sudová, lahvová, archivní VINOTÉKA U HRDLIČKY Zveme Vás na otevření nového obchodu s vínem v areálu prodejny Jednota v Telnici dne Ochutnávka vzorků rozlévaných vín zdarma. Prodejní doba Po –Pá 8:30-11:30 13:30-17:30 So 8:00-11:00 Nabízíme : vína z Moravy sudová, lahvová, archivní

Lazebnictví Masáže, kosmetika, modeláž nehtů, pedikúra, dárkové certifikáty, permanentní make-up Šárka Teplá, Žatčany 93 Mobil Lazebnictví Masáže, kosmetika, modeláž nehtů, pedikúra, dárkové certifikáty, permanentní make-up Šárka Teplá, Žatčany 93 Mobil