Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Obecní vysílání.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Obecní vysílání."— Transkript prezentace:

1 Obecní vysílání

2 Na požádání rybu zabije a vykuchá.
Rybářství Dujsík PRODEJ ŽIVÝCH RYB v úterý v 11:30 hod. u samoobsluhy Kapr Kč/kg Amur Kč/kg Tolstolobik Kč/kg Pstruh Kč/kg Lín Kč/kg Na požádání rybu zabije a vykuchá.

3 Jmenuji se Jiří Hnízdil a jsem otcem Tomáše Hnízdila
Jmenuji se Jiří Hnízdil a jsem otcem Tomáše Hnízdila. Protože v případě úmrtí mého syna je několik velmi nejasných okolností, rozhodl jsem se zveřejnit fotografii svého syna, je z ledna 2011,kromě bruslí,rukavic a šály je oblečen stejně jako ten večer. Brýle měl určitě,nosil je od mala.Na nohou měl trekové boty zn. Salomon. Ještě opravuji jeho míry: výška 195 cm,váha 92 kg.

4 Prosím všechny občany ,kteří ho viděli v restauraci nebo ho zahlédli ten večer po 22. hodině kdekoli v obci (odešel pěšky směrem na Brno a cestu znal) a mohli k tomu něco sdělit, ať tyto informace předají na níže zmíněné oddělení Policie. Děkuji mnohokrát a jsem předem velmi vděčen za JAKOUKOLI INFORMACI, která by přispěla k objasnění toho, co se ten večer skutečně stalo. Jiří Hnízdil,Most.

5

6

7 Vážení spoluobčané, Police ČR, Obvodní odd
Vážení spoluobčané, Police ČR, Obvodní odd. Židlochovice v souvislosti s nálezem utonulého muže v řece Cézavě v k.ú. Měnín, který byl naposled spatřen v pořádku v pátek v 22:00 hodin v hostinci U Severů v obci Žatčany, Vás žádá o sdělení, zda někdo z občanů v pátek 4. února po 22:00 hodině tohoto muže nepotkal.

8 Jednalo se o muže stáří 23 let, výšky 185 cm, atletické postavy, s tmavě hnědými kratšími mírně vlnitými vlasy, bez vousů, oblečený v šedé textilní bundě na zip, zevnitř s fialovou vložkou, dále v černém a béžovém tričku, v tmavě modrých riflových kalhotách sepnutých šedým textilním páskem s kovovou přezkou. Pravděpodobně měl nasazeny brýle s obroučkami stříbrné barvy.

9 Pokud někdo z občanů muže uvedeného popisu spatřil v pátek 4
Pokud někdo z občanů muže uvedeného popisu spatřil v pátek 4. února po 22:00 hodině po jeho odchodu z hostince U Severů, nechť zkontaktuje Policii ČR, Obvodní odd. v Židlochovicích na tel. čísle , případně na lince 158. Všem občanům děkujeme za spolupráci.

10 MUDr. Víšková oznamuje, že v pátek 4. 2
MUDr. Víšková oznamuje, že v pátek neordinuje, akutní případy ošetří MUDr. Šultes.

11 Výstava vín spojená s ochutnáváním v Měníně Sobota 20. února 2010
Společenský sál obecního úřadu od 9 hod. do 21 hod., občerstvení tombola, odpoledne cimbálová muzika Varmuži Výstava vín spojená s ochutnáváním vzorků v Měníně Sobota 19. února 2011 Sál Obecního úřadu Měnín Od 13 hod. do 22 hod., občerstvení ,tombola, Cimbálová muzika VARMUŽI

12 Ve čtvrtek 10. února se koná cvičení ZUMBA v sokolovně

13 Zemědělský podnik Dolní Dunajovice bude v pátek 18.2. 2011 v 9:00 hod.
u samoobsluhy prodávat: Jablka různých druhů ………………… Kč/kg Brambory konzumní po 25ti kg …….…… 10 Kč/kg Cibule v balení po 10 kg …………………….. 12 Kč/kg

14 Divadlo Boleradice že další představení se koná v sobotu 19.2. 2011
Oznamujeme všem  účastníkům zájezdů na divadlo do Boleradic, že další představení se koná v sobotu v 19:30 hod. Odjezd autobusu v 18:30 z návsi. Před nástupem každý obdrží permanentku na zbývající představení.

15 z důvodu nemoci cvičitelky nebude.
Upozornění Cvičení žen - aerobik v pondělí z důvodu nemoci cvičitelky nebude. Lucka Rybová

16 V pátek 11. února se našlo v naší obci zatoulané štěně bígla
V pátek 11. února se našlo v naší obci zatoulané štěně bígla. Majitel se může informovat na obecním úřadě.

17 Vážení spoluobčané, minulý týden se vyskytlo několik pokusů o vloupání do domů v naší obci a v sousední obci byl okraden senior o vysokou částku svých úspor. Po obcích se pohybují osoby, které tvrdí, že vybírají poplatky a nebo vracejí přeplatky za energie. Upozorňujeme, že finanční částky nejsou energetickými firmami nikdy vybírány nebo vraceny v hotovosti.

18 Pokud byste zjistili podezřelý pohyb takových osob, popřípadě podomních prodejců v naší obci, prosím, nahlaste tuto skutečnost na obecní úřad na telefonní čísla nebo Obecní úřad zjedná nápravu v součinnosti s PČR. Ing. František Poláček

19 5. zasedání zastupitelstva obce do zasedací místnosti OÚ.
Svolávám 5. zasedání zastupitelstva obce na středu v 19 hod. do zasedací místnosti OÚ. Program : Zahájení Schválení rozpočtu obce na rok 2011 Rozvoj obce Různé Ing. František Poláček, starosta

20 Divadlo Boleradice V sobotu se koná první zájezd na divadelní představeni " Osm žen"  do divadla Bratří Mrštíků v Boleradicích. Začátek představení v 19:30, odjezd autobusu v 18:30 z návsi. Vstupenky a předplatné obdrží všichni návštěvníci na místě.

21 Odkud: Telnice – Pohostinství U Laštůvků v 5:30 hod.
ZÁJEZD MAĎARSKO Odjezd: sobota –   Odkud: Telnice – Pohostinství U Laštůvků v 5:30 hod. Cíl : Termální Lázně Cena zájezdu: 260kč - doprava Prosím o uhrazení celé částky do Bližší informace a rezervace míst u sl. Olgy Netolické, U Mlýna 333, Telnice, tel: 775 126 198. Vyzvedne Vás pohodlný autobus, který Vás dopraví tam a zpět..V autobuse lze zakoupit kávu,čaj, kapucino,horká čokoláda,pivo a různé nealko.nápoje.

22 MUDr. Šultes oznamuje, že v pátek 31. 12. 2010 nebude ordinovat.
Akutní případy ošetří MUDr. Víšková.

23 KNIHOVNA BUDE V PÁTEK 31. 12. 2010 ZAVŘENA.

24 MUDr. Šultes oznamuje, že v pátek 12. 11. 2010 nebude ordinovat.
Akutní případy ošetří MUDr. Víšková.

25 v Sokolnicích od 8 do 10 hod. pro nemocné, dále po tel. domluvě
MUDr. Jonasová oznamuje, že v pátek nebude ordinovat. Zastupuje MUDr. Machalová v Sokolnicích od 8 do 10 hod. pro nemocné, dále po tel. domluvě na tel

26 Divadlo Boleradice Odjezd autobusu na divadelní představení do Boleradic je v sobotu v 18:30 ze zastávky u školy. Začátek představení je v 19:30.

27 v sokolovně. Těší se na Vás cvičitelka Lucie Rybová.
Cvičení žen – aerobik každé pondělí od 19:00 do 20:00 v sokolovně. Těší se na Vás cvičitelka Lucie Rybová.

28 Skládka bude otevřena v sobotu 20. listopadu od 10 do 12 hod.

29 KINO MĚNÍN Chlupatá odplata – DĚTSKÉ PŘEDSTAVENÍ Pátek 5
KINO MĚNÍN Chlupatá odplata – DĚTSKÉ PŘEDSTAVENÍ Pátek 5. listopadu v 18:00 Dan Sanders řídí stavbu zdánlivě ekologického projektu a je terorizován zvířaty, kterým má být vykácen les. Dan se nedokáže postavit ani zvířatům, ani šéfovi, prototypu zlého kapitalisty. Když pochopí, že i mýval miluje svou rodinu tak, jako on má rád tu svoji, přidá se na stranu zvířat... Koprodukční rodinná komedie, dabováno, 92 minuty,

30 V pátek 10. září budou z důvodu digitalizace přeladěny v našem kabelovém vysílání programy ČT 1, ČT 2, NOVA a PRIMA. Pokud u některých televizorů nepůjde zvuk, je nutné přeladit zvukovou normu ze systému DK na systém BG.

31 ZD Žatčany oznamuje všem vlastníkům pozemků, jejichž půdu užívá, že probíhá aktualizace nájemních smluv. Žádá tímto vlastníky pozemků, aby se dostavili v pátek 20. srpna od 14. do 16. hod. do areálu ZD Žatčany. S sebou si vezměte občanský průkaz, starou nájemní smlouvu a kopii přiznání daně z nemovitosti. Ohledně nájemních smluv můžete volat tel Ing. Mrkvicová.

32 Pátek 4. prosince, 20.00. Vstupné 59 a 49 Kč.
KINO MĚNÍN Mary a Max Pátek 4. prosince, Vstupné 59 a 49 Kč. Přístupný od 12 let. Osmiletá Australanka Mary se cítí osamělá, v hlavě se jí rojí spousta otázek a ona nemá koho se zeptat. Maminka se příliš věnuje pití sherry a tatínek jen svému koníčku vycpavačství. Až jednou Mary na poště vytrhne list z telefonního seznamu města New York, vybere si z něj jméno čtyřiačtyřicetiletého Maxe Horowitze a napíše mu. Tak začne neobvyklé přátelství... Animovaný snímek s osobitým výtvarným ztvárněním. Australský film inspirovaný skutečným příběhem, české titulky, 92 minuty.

33 Z naší vesnice

34 Firma SITA upozorňuje občany, že komunální odpad, který se nevejde do popelnic, bude odebírat pouze v zelených označených pytlích. Pytle si můžete koupit na OÚ, cena je 14 Kč.

35 Z naší vesnice

36 Z naší vesnice

37 Všem spoluobčanům a všem mým přátelům a známým přeji do nového roku hodně zdraví, štěstí a spokojený život v našich Žatčanech. Darja Weiszová

38 Na internetových stránkách www.obeczatcany.cz
se můžete seznámit s dalšími aktualitami a informacemi ze života naší obce. Naleznete zde například: kalendář kulturních akcí obecní kroniky a zpravodaje informace ze zastupitelstva obce informace z jednotlivých spolků a sdružení fotografie i videa z uskutečněných akcí, ale i historii počasí v posledních letech a mnohé další

39 Současně prosíme všechny ochotné občany, kteří mají zajímavé dokumenty, historické i aktuální fotografie či krátká videa (do 10 min.) vztahující se k naší obci a vhodné ke zveřejnění, aby je zaslali na ovou adresu nebo zapůjčili na obecní úřad. Uvítáme zde také podněty a inspirativní návrhy pro zlepšení informovanosti a doplnění obsahu obecních stránek.

40 Naše kabelová televize vysílá od 13. 3
Naše kabelová televize vysílá od digitálně rakouské programy na 37 kanále . Hudební televizní kanál „O“ nyní vysílá na 31 kanále.

41 O změnách v nastavení kanálů vás budeme informovat v obecním vysílání.
Oznámení Z důvodu digitalizace televizního signálu bude po přechodnou dobu docházet k přerušení vysílání některých programů. O změnách v nastavení kanálů vás budeme informovat v obecním vysílání.

42 Ve čvrtek 26. srpna v odpoledních pro II. etapu splaškové kanalizace.
Kanalizační přípojky Ve čvrtek 26. srpna v odpoledních hodinách bude projektant za doprovodu starosty nabízet zpracování projektu a vyřízení stavebního povolení na domovní kanalizační přípojky pro II. etapu splaškové kanalizace. Cena za projektovou dokumentaci a vyřízení staveb. povolení je 1 000,- Kč.

43 PROGRAM MTV JE MOŽNÉ NALADIT NA KANÁLE S 24

44 Naše kabelová televize vysílá od 21. 10
Naše kabelová televize vysílá od rakouský program ORF 1 na kanále S 12, frekvence 238,25.

45 Naše kabelová televize vysílá digitálně tyto programy : ČT 1, ČT 2, ČT 24, ČT 4, NOVA , NOVA CINEMA, PRIMA, BARRANDOV. Pro digitální (nový) příjem je nutné ke starším televizorům zakoupit SET-TOP-BOX (DVB-T). Současně probíhá analogové (staré) vysílání na všech kanálech.

46 INZERÁTY

47 VINOTÉKA U HRDLIČKY Zveme Vás na otevření nového obchodu s vínem v areálu prodejny Jednota v Telnici dne Ochutnávka vzorků rozlévaných vín zdarma. Prodejní doba Po –Pá 8:30-11: :30-17:30 So 8:00-11:00 Nabízíme : vína z Moravy sudová, lahvová, archivní

48 PRODÁM 10 kusů restauračních stolů 120 x 80 cm hnědé barvy Cena 1 500 Kč/kus Tel. 775 074 335

49 Firma Nábytek MIKULÍK Vranovice,vyhlašuje velký zimní VÝPRODEJ NÁBYTKU na prodejně ve Vranovicích od února 2011 z důvodu uvolnění skladovacích prostor pro novou kolekci. Vybraný sortiment nábytku slevňujeme až o 50%. Např. polička za 99 Kč, taburety od 490 Kč, televizní stolky za 890 Kč, sedací soupravy za9 900 Kč a spoustu dalšího nábytku a doplňků za skvělé výprodejové ceny. Nově také nabízíme 3D návrhy interiérů ZDARMA! Zveme srdečně zákazníky k výhodnému nákupu nábytku ve Vranovicích.

50 Lazebnictví Šárka Teplá, Žatčany 93 Mobil 731 456 816
Masáže, kosmetika, modeláž nehtů, pedikúra, dárkové certifikáty, permanentní make-up Šárka Teplá, Žatčany 93 Mobil


Stáhnout ppt "Obecní vysílání."

Podobné prezentace


Reklamy Google