Vnitřní lékařství - blok 4 Pokyny k elektronickému testu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Do hry Do hry Do hry Do hry Pravidla
Advertisements

Microsoft 1.První přihlášení, aktivace účtu.
Po spuštění programu se Vám objeví následující okno Dbejte, aby bylo zaškrtnuté pouze okénko Student. Nevyplňujte uživatelské jméno ani heslo.
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Jižní a Střední Amerika – Mexiko. Studenti se rozdělí na.
Jižní Amerika – Laplatské státy
Limita posloupnosti (Orientační test )
Jižní Evropa – Itálie a Řecko
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Asie – Turecko a Zakavkazská oblast. Studenti se rozdělí.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku „Česká republika“. Studenti se rozdělí na stejně početné.
AUTOR: MgF. Ing. Petr Fiala ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Asie – Čína. Studenti se rozdělí na stejně početné skupiny,
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný
IS MU krůček po krůčku.
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Asie – Obecně SG. Studenti se rozdělí na stejně početné.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Jižní a Střední Amerika – Obecně SG. Studenti se rozdělí.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Asie – Obecně FG. Studenti se rozdělí na stejně početné.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Technologie portálu Pavel Krayzel CELN o.s.
AUTOR: MgF. Ing. Petr Fiala ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Asie – Nově industrializované státy. Studenti se rozdělí.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako doplněk k výuce regionální geografie. Studenti se rozdělí na stejně početné skupiny, přičemž.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Západní Evropa – Obecně a Francie. Studenti se rozdělí.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Světové organizace. Studenti se rozdělí na stejně početné.
Riskuj - pravidla Otázky si skupina může zvolit libovolně
Studijní IS a e-learning Patrícia Eibenová
Podmínky pro získání zápočtu Podmínky pro získání zkoušky.
Makroekonomie - podmínky Přednášky, cvičení: Mgr. Hana Grzegorzová Kontakt: Cvičení: Ing. Hana Tichá – info.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Jihovýchodní Evropa. Studenti se rozdělí na stejně početné.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Jižní a Střední Amerika – Brazílie a Argentina. Studenti.
ARCHIMEDIÁDA Základní škola Bratří Čapků 1332 Ústí nad Orlicí.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Západní Evropa - Benelux. Studenti se rozdělí na stejně.
Metodický kurz k Bakalářskému projektu 1 Diplomovému projektu 1
Tlačítka akcí. Do prezentací můžeme vkládat tzv. tlačítka akcí.
Vzdálené počítačové sítě a programování v prostředí Windows – kombinované studium Osnovy předmětu a koncepce výuky Ing. Zdeněk Votruba LVALVA.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Světový oceán. Studenti se rozdělí na stejně početné skupiny,
Určování času na Zemi Rozdíly času na Zemi odpovídají rozdílům zeměpisných délek daných míst – tj. 1° zeměpisné délky = rozdíl v čase 4 minuty – 1 hodina.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Jižní a Střední Amerika – Andské země. Studenti se rozdělí.
Digitální učební materiál
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Osmileté studium.
Specializační kurz Interní základ
Veřejné zdravotnictví 2. ročník
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Asie – Státy Perského zálivu. Studenti se rozdělí na stejně.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Střední Evropa – obecně a Německo. Studenti se rozdělí.
Riskuj - pravidla Otázky si skupina může zvolit libovolně
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Východní Evropa. Studenti se rozdělí na stejně početné.
DRMS Forum září 2009 Elektronický vzdělávací systém Jan Pavlica.
Z0026 Fyzická geografie Vyučující: Prof. RNDr. Rudolf Brázdil DrSc.
Posunutí.
PYRAMIDA Celá čísla.
Počítače v chemii - úvod. Podmínky zápočtu Účast ve výuce, povoleny 3 absence Získání nejméně 60 % bodů z testů – Písemné : typografie chemická informatika.
Fyzická geografie Podzim 2014 Z0026/2 – čtvrtek 18 – 18.50, Z4 Z0026/3 – čtvrtek 19 – 19.50, Z4 Cvičení 1 - Organizační pokyny Mgr. Ondřej.
Fyzická geografie Podzim 2013 Z0026/4 – pondělí 13 – 13.50, Z3 Z0026/5 – pondělí 12 – 12.50, Z3 Cvičení 1 - Organizační pokyny Mgr. Ondřej.
Převodyvel.úhlůČástiúhlůPolovinaúhlů Sečti! Sečti!Řešrovnosti
Co je Eurorebus? vědomostní soutěž pro žáky 1. a 2. stupně základních škol a pro studenty středních škol začala ve školním roce 1995–1996, letos bude již.
Maturity – jaro Předměty Povinně: Český jazyk a literatura Na výběr jeden z předmětů: - Cizí jazyk -Matematika Jediná úroveň Další (profilové) zkoušky.
Integrační trendy při tvorbě multimediálních výukových portálů pro medicínu a zdravotnictví V. Mihál, J. Potomková Lékařská fakulta Univerzity Palackého.
Část 3 – ROZHODČÍ A JEJICH POVINNOSTI. 300 – Určení rozhodčích rozhodčí na hřišti – systém dvou rozhodčích (oba stejné pravomoci) – systém tří rozhodčích.
Pokyny ke zkoušce z biologie 2008/2009
Z0026 Fyzická geografie Vyučující: Prof. RNDr. Rudolf Brázdil DrSc.
Informatika 1 (IN1, INN1)
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM:
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: TROJÚHELNÍK-testy
Možnosti e-learningu v IS MU a ukázky tvorby multimediálních učebnic
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Transkript prezentace:

Vnitřní lékařství - blok 4 Pokyny k elektronickému testu

Přihlášení na pc Účet: student Heslo: ucebnaIBA

Zápočet Celkem 20 otázek + 2 obrazové otázky Časový limit 30 minut Zcela správná odpověď = 1 bod Pro úspěšné ukončení je nutno dosáhnout min. 14 bodů = 63%

Pravidla hry Od chvíle, kdy se přihlásíte do IS MU platí: – Nekomunikovat se sousedem – Po spuštění samotného testu musí být neustále zobrazen kontrolní pruh

Průběžný stav testu Po uplynutí 20 minut se každý student dozví, zda test zvládl – Informace typu: ANO, má v daný okamžik 14 a více bodů NE, nemá v daný okamžik 14 a více bodů Tuto informaci každý student obdrží právě 1x

Spuštění testu STUDENT ---> Odpovědníky Test z Vnitřního lékařství – dnešní datum Po spuštění testu průběžně ukládejte své odpovědi

Uložení

Výsledky