VKLÁDÁNÍ HUDBY V PowerPointu 2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PowerPoint - hudba na pozadí prezentace
Advertisements

MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.3 (Data vložená z MS Excel)
Základní škola a mateřská škola Bzenec
Pomůcka pro tvorbu prezentací závěrečné a diplomové práce
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Chcete svým známým ukázat fotky z poslední dovolené? Aplikace PowerPoint Vám umožní vytvořit fotoalbum s vybranými snímky.
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/ -jeden.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích - / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/
VY_32_INOVACE_E3-13 KRESLÍME RASTROVOU GRAFIKOU I. AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš VYTVOŘENO: ZÁŘÍ 2011 STRUČNÁ ANOTACE: VÝKLAD LÁTKY K TÉMATU KRESBY RASTOVOU.
Objekty mohou být vytvořeny buď pomocí prostředků Wordu nebo je můžeme vytvořit na jiném místě a do dokumentu Wordu vložit. Všechny objekty se vloží na.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Obecná zvířata.
Záložky, křížové odkazy, hypertextové odkazy
IT Začátečníci Modul 5 MS POWERPOINT.
Prezentační nástroj Open Office, Impress VLOŽENÍ ZVUKŮ A HUDBY
Power Point– pracujeme se snímky
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
INFORMATIKA 9. ročník. 3.hodina Navigace – tlačítko ZPĚT.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.06 Téma: PowerPoint Číslo.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 4.0 (Text)
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Jak vytvořit vlastní prezentaci ?
Jak vytvořit prezentaci
Power Point– správa prezentace
Animace v PowerPoint u Ročník: 7 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: PowerPoint - animace Ověřeno ve výuce: 1.
Kreslíme rastrovou grafikou I. v programu MALOVÁNÍ
Microsoft Powerpoint Microsoft Word.
FORMÁT PÍSMA V MS Word 2010.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Tvorba tabulek Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Úprava grafických objektů –obrázků ve Wordu 2010.
Prezentace vznikla za podpory projektu Vzájemným učením - cool pedagog 21. století (CZ.1.07/1.3.00/ ), který je spolufinancován Evropským sociálním.
Cvičná větvená prezentace, (která má za úkol podpořit vizuální a zvukovou představu o vybraném zvířeti. Na základě přečtení výrazu - názvu zvířátka se.
Operace s grafickým objektem ve Wordu 2010
Moderní učitel.
Power Point– popis prostředí
Tvorba prezentace Rozložení snímků Vkládání obrázků do snímků
WORD - Tabulky 2. března 2013VY_32_INOVACE_080115_Word_Tabulky_DUM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Satková.
SOUČET (SUMA) V MS Excel Tvůj úkol K vytvořené tabulce výšek chlapců a dívek (List1) přidej sloupec součtu výšek chlapců a dívek. Graficky uprav.
INFORMATIKA 9. ročník.
Word – Tabulky a Grafika ve Wordu
Mgr. Karel FischerTabulky1 Tabulka je část dokumentu, kde text je vkládán do políček. Políčka tvoří sloupce a řádky. Tabulku můžeme vložit dvěma způsoby:
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ V PowerPointu Jak vložit obrázek? Klikni na kartu Vložení Poté klikni na položku Obrázek.
ANIMACE V PowerPointu 2010.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.1 (Tabulka)
INFORMATIKA 8 WordArt - aplikace III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Úprava formátu čísel Formát čísel určuje způsob zobrazení čísel v buňkách. Nemá však vliv na jejich hodnotu. Procentní podíly zadáváme pomocí ikony Procenta.
PRŮMĚR V MS Excel Tvůj úkol K vytvořené tabulce výšek chlapců a dívek (List1) přidej sloupec průměrné výšky chlapců a dívek. Graficky uprav.
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ, KLIPARTŮ, OBRAZCŮ
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_10.
Nastavení prezentace.
MINIMUM MAXIMUM V MS Excel Tvůj úkol V souboru výšek chlapců a dívek vytvoř kopii Listu1 a přejmenuj ji na min_max. Z tohoto listu odstraň graf.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
PowerPoint Program na vytváření prezentací Pozadí snímků  Pravým tlačítkem klikneme do snímku a otevřeme Formát pozadí.
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 7– KLIPART V PREZENTACI. Název školy:
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 4– POWERPOINT – PRÁCE S TEXTEM Název školy:
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 13– ZVUK V PREZENTACI. Název školy:
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 17– PŘECHODY SNÍMKŮ V PREZENTACI. Název školy:
VY_32_INOVACE_19_7_MS Excel-práce se souborem
Prezentační nástroj Open Office, Impress VLOŽENÍ ZVUKŮ A HUDBY
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 11– WORDART V PREZENTACI. Název školy:
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 6– TVARY V PREZENTACI. Název školy:
PowerPoint.
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Transkript prezentace:

VKLÁDÁNÍ HUDBY V PowerPointu 2010

Proč používat hudbu v prezentacích? Prezentace: zaměřené na zrakové vnímání (prezentace fotografií) potřeba hudební ukázky (druhy hudby, zvuky zvířat apod.) jiný důvod 

Jak přidat hudbu? Poté klikni na položku Zvuk. Klikni na kartu Vložení. Rozvinovací šipkou můžeš přejít na další druhy souborů.

Klikni na vybraný hudební soubor. V dialogovém okně: Klikni na Vložit Klikni na vybraný hudební soubor.

Můžeš také nastavit různé možnosti přehrávání. Vyber myší vložený symbol hudby. Můžeš nastavit různé možnosti pro přehrávání. Klikni na kartu Nástroje pro zvuk

Tvoje práce? Doplň svou prezentaci o stádiích vývoje žáby různými zvuky nebo hudbou.

Vytvořila Mgr. Silvie LUKŠOVÁ