Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Cvičná větvená prezentace, (která má za úkol podpořit vizuální a zvukovou představu o vybraném zvířeti. Na základě přečtení výrazu - názvu zvířátka se.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Cvičná větvená prezentace, (která má za úkol podpořit vizuální a zvukovou představu o vybraném zvířeti. Na základě přečtení výrazu - názvu zvířátka se."— Transkript prezentace:

1

2 Cvičná větvená prezentace, (která má za úkol podpořit vizuální a zvukovou představu o vybraném zvířeti. Na základě přečtení výrazu - názvu zvířátka se po kliknutí zobrazí zvolené zvíře, jeho prostředí, a vyvolá se zvukový projev. Cvičná je z hlediska tvorby e-prezentace s navigací) V tomto ukázkovém a cvičném souboru se jedná o zvířátka: pes, kočka, prase a žába: 1. Předpřipravené snímky jsou „pes“ a „žába“, 2. „kočka“ a „prase“ jsou určené k dopracování. Kromě doplnění o připravenou grafiku a zvuky, vlastní animaci a navigaci, doporučuji přidat další grafické a multimediální komponenty dle osobní fluence a kreativity. pokračuj kliknutím

3 kliknutím vyber zvíře PES PRASE ŽÁBA KOČKA Konec

4 Menu PES

5 Menu ŽÁBA

6 KOČKA

7 PRASE

8


Stáhnout ppt "Cvičná větvená prezentace, (která má za úkol podpořit vizuální a zvukovou představu o vybraném zvířeti. Na základě přečtení výrazu - názvu zvířátka se."

Podobné prezentace


Reklamy Google