Moje prezentace Aneta Trpišovská

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PROJEKT - WebRangers ALŽBĚTA a KLÁRA. Dvě nejlepší kamarádky, Kláris a Betty, se hodlají sejít jedno odpoledne, aby Kláris pomohla Betty založit Facebook.
Advertisements

ZŠ ŽELETAVA Každým rokem před Velikonocemi pořádáme Velikonoční volejbalový turnaj – soutěž tříd 2. stupně.
Naše třída od 1. do 7..
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Kamarádi :o) :o).
Ponoř se do modra ….
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Šáárýýskáá prezentace!!=o)
Citáty O LÁSCE.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Láska způsobuje bolest.
Je to takový náš prďola … sranda s nim je, ale občas i nám leze na nervy … je to takový náš třídní šašek …
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Sáře Vilímový! Any Adamová
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
24. Josef se dal poznat svým bratrům. Nikdo z vás nezůstane v mém otroctví, jen muž, který pohár ukradl.
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Klára Ligocká Slunečný server…. Bez elektroniky v naší době by jsme se neobešli… Je to dobře nebo špatně ??? Ukážeme si dobré ale i špatné stránky Bez.
26. Izraelský národ se během let v Egyptě rozrostl.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Moji nejlepší kamarádi
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
VODA.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Jeníček a Mařenka Třídění Odpadu. Žili, byli Jeníček a Mařenka v jednom činžovním domě, kdesi za sedmero horami a sedmero řekami.
6. TŘÍDA .
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Moje třída.
7.třída 2008/2009. Letošní sedmička je prostě jednička.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Trocha poezie (Láska)……….(přátelství)..
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby
Jaký je naše tělo Kontrola
Good lidičky X) Naďa Štálová Nelinka X) Můj milovaňoučkej pejsánek Nelinka…. Už jí máme šest let… A je vidět že se u nás má dobře….
v oddíle je nás 16 dětí a 7 vedoucích scházíme se první a poslední pátek v měsíci v 16:00 – 18:00 občas máme i nějakou tu výpravu máme 3 družiny naše.
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
1. Vím, komu jsem uvěřil, jist jsem slovem jeho, | on je mocen dost mi sil dát, | bych nezapřel ho. | U něho vše složil jsem, co má pro mne cenu, | sám.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Ponoř se do modra …
DUM I. / 13. pohlednice Bc. Zdeněk Klíma. Pohlednice.
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
NÁŠ PRVNÍ ŠKOLNÍ VÝLET PRAHA, C, Školní rok 2010 / 2011.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
JÁ A MŮJ KAMARÁD Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
SLOVENSKO 2016.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Téma: Matematika a její aplikace
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
SLOVENSKO 2018.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Moje prezentace Aneta Trpišovská Někteří lidé vstoupí do našeho života a rychle z něj zase odejdou. Někteří v něm nějakou dobu zůstanou a zanechají stopy v našich srdcích. My už pak nikdy nejsme stejní.

Já a Adušká Super,kamarádka Adélka..  Výdáme se,ale hodně málo,protože Áďa bydlí v Písku.. škoda..  Jinak Áďa není žádný malý píďo..  je o 4 roky,starší a i přesto si dobře rozumíme.. MJMMMR :-*

..Šárušká.. Šárýsék ,bezvadná spolusedící :o) Válčíme spolu v jedný třídě :o) a sranda musí bejt…. :o) Jinak je to všechno jiný,než to bylo dřív :o),ale je to tak určitě lepší.. Supééér holka jinak bych si jí sem určitě nedávala… :o) tak to je o ní asi všechno… :o)

Míšánék Mííšáá  Kamarádka od babíí  Je to super a jedinečná holka..  když potřebuju tak vždycky pomůže..a né jenom s úkolama.. Mám jí moc ráda!!!! :-*   

Nesebar

Sunny Beach

..Domísék .. S Domčou si hodně rozumíme  je to hlavně asi i kvůli tomu,že oba nemáme žádnýho sourozence a dovolený a víkendy trávíme spolu…  Mám ho móóóc ráda

Nejlepší kamarádka Nó.. Nikdy jsem kamarády nerozdělovala na dobrý,lepší a nejlepší.. Všechny jsem měla na stejný úrovni..,ale postupem času jsem změnila názor… protože je docela fajn mít někoho komu věřim,nejvíc a u koho vim,že mi vždycky pomůže…  Je to Miška Barešová a mám jí moc ráda  to víte 

..Ondrášek..

..Natálka.. Natálka  mojé malý sluníčko  mám jí móc ráda,takový potěšení 