VTIPY 3 "Jak můžeme rozdělit šest jablek mezi sedm trpaslíků?" ptá se paní učitelka žáků. Přihlásí se Pepíček: "Upečeme štrůdl!"

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

VTIPY ZE ŠKOLNÍCH LAVIC.
Šárka Špirhanzlová 3.A ČESKÝ JAZYK.
Máš rád humor pro dospělé ?.
VTÍPKY nad * 18.
Co udělá Čech,když se dostane do sedmého nebe? Hned si podá žádost do osmého! Zapni si zvuk!
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Kdo/Co? Fill in the blanks with the correct case of kdo or co, depending on context. Vzor: ____ políbil Jiří? Koho políbil Jiří?
Vy nejste děti, vy jste rošťáci.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Smékalová ANOTACE Žáci si nejdřív s pomocí učitele a zápisu či přehledu zopakují,
ČÍ KRYSÁČEK OGGY DOST SE BOJÍ VODY?.
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Druhých 20 vtipů Stačí jen kliknout
Vytvořil: Mgr. Renáta Pokorná VY_32_Inovace/6_
Pár vtípků pro radost klikej.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Tydenní věštec 2.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. HEJNO BĚHENIC  Jak je vám jistě známo, běhenice jsou malá stvořeníčka. Ovšem, když je jich celé hejno.
Pohádkové hlášky Václava Faltuse
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_368_Přímá řeč AUTOR: Mgr. Markéta Lyková ROČNÍK, DATUM: 9.,
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Trochu legrace neuškodí :-)
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
VTIPY MegaPrdel-CZ.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Mini tisk Ilegální prodej světel Natka začala prodávat chemické světla za 35*kč.Byl o to velký zájem,ale dala slib Petrovi, že mu prodá 5 světel za 100*kč,
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
VEDLEJŠÍ VĚTY PŘÍSLOVEČNÉ
vtip1 Na politických letácích došlo k tiskové chybě. Píše se, že v případě jejich vítězství:"Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je:"Každý.
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Vtipy bez hranic.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Řešení každé slovní úlohy se skládá z několika částí.
Papež František: Modlitba musí být smělá a neodbytná Centrum pro katechezi Olomouc, 2014Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Pár vtípků.
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
DUM I. / 13. pohlednice Bc. Zdeněk Klíma. Pohlednice.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2PRV2,3_10.
Metody sociálního výzkumu 4. blok Denní studium LS 2008/2009.
VTIPY. O BLONDÝNKÁCH  Na ulici jsem oslovil slečnu: "Dobrý den, prosím vás, jak se dostanu na náměstí. "Nevím," odvětila pohledná blondýnka,"mně zeměpis.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
Pády podstatných jmen.
Název školy, adresa: Základní škola a mateřská škola Kamenný Přívoz,
Co udělá Čech,když se dostane do sedmého nebe?
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Máš rád humor pro dospělé ?.
PŘÍMÁ ŘEČ.
Název školy Plavská škola Autor Mgr. Jana Kneřová Název
Více srandovních věcí na
Pár vtípků pro radost klikej.
Trochu legrace neuškodí :-)
Něco málo o nás milých, krásných a nepřekonatelných tchýních
Název školy Plavská škola Autor Mgr. Jana Kneřová Název
Poměr Co je poměr. Dělení v daném poměru..
Transkript prezentace:

VTIPY 3 "Jak můžeme rozdělit šest jablek mezi sedm trpaslíků?" ptá se paní učitelka žáků. Přihlásí se Pepíček: "Upečeme štrůdl!"

Pepíček má ve škole skloňovat slovo ``houska`` Pepíček má ve škole skloňovat slovo ``houska``. Kdo, co: Houska S kým, čím: Se salámem Komu, čemu: Mně!

Nováku, na vaší lavici je 7 much Nováku, na vaší lavici je 7 much. Když zabijete jednu, kolik jich tam zbude? Jedna, ta mrtvá. Ostatní uletí.

Malý chlapeček je na zápisu do 1. třídy Malý chlapeček je na zápisu do 1. třídy. Tak se učitelka ptá: "Jakpak říkáme lidem co kradou?" Chlapeček mlčí. "No, sáhnu ti do kapsy, vytáhnu 20 kč - co jsem?" Chlapeček se zamyslí: "Kouzelník!"

Tak co, Michale, jak dopadlo vysvědčení. chce vědět maminka Tak co, Michale, jak dopadlo vysvědčení? chce vědět maminka. To je přece vedlejší, mami, hlavně že jsme zdraví.

Učitel spatřil žáčka, který se vozil po zledovatělé cestě z kopce jen po kalhotách. "Není ti líto pěkných kalhot?" ptá se ho. "Prosím není, já mám pod sebou čítanku."

Učitelka v první třídě se ptá: Pepíčku, co budeš mít když ti maminka dá dvě žvýkačky a tatínek jednu? Svěží dech!

Pepíček říká svému učiteli: "Nechci Vás strašit, pane učiteli, ale tatínek říkal, že když nebudu nosit lepší známky, tak někdo dostane výprask ..."

Jožka se modlí před Vánocemi a na konci modlitby zakřičí: "Ježíšku, dones mi kolo!" "Ježíšek není hluchý," domlouvá mu sestra. "Ale babka jo."

Pepíček listuje v telefonním seznamu: "Novák, Novák, Novák Pepíček listuje v telefonním seznamu: "Novák, Novák, Novák.. To je neuvěřitelné, kolik vlastní ten člověk telefonů..."