Nabídka na malou franchisu NA PRODEJ KLIENTŮ NA BYTY FINANČNÍM PORADCŮM (okresní obchodní zastoupení) Dana Kožíšková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kudy vlastně putují peníze
Advertisements

NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD
Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
Využití ICT technologií pro posílení ekonomické a finanční gramotnosti
Nástroje na podporu bydlení v ČR Ekonomika bydlení a technické infrastruktury.
Bankovky Bankovka, neboli cenný papír s určitou peněžní částkou je bezúročný platební prostředek, vydávaný centrální bankou.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
Michaela Mrňová Jakub Novotný
ČESKOSLOVENSKÁ OBCHODNÍ BANKA
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Ekonomická gramotnost Hypotéky a spotřebitelské úvěry.
Ekonomická gramotnost
NABÍDKA POZEMKŮ VELIKÁ VES RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 27.července 2012 Název: VY_62_INOVACE_
 Jsme RK, která se specializuje na poptávky klientů  V případě prodeje investiční nemovitosti máme databázi 850 nejbohatších investorů do nemovitostí.
HYPOTEČNÍ ÚVĚRY finanční poradenství konzultace
VeTo REALITY Váš partner ve světě realit. Nebojte se spolupráce s RK Do obchodu vkládám svoji osobní reputaci Nabízím vstřícné a férové jednání Spokojenost.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Finanční matematika v osobních a rodinných financích
NABÍDKA NA AUTO SPLÁCENÉ ZE SPOLUPRÁCE ! Určeno do českých rodin – jako zajímavá nabídka.
BROWNFIELDS vs. GREENFIELDS Dr. Ing. Vávra Přemysl, MBA
Věra Machová Gymnázium Uherské Hradiště
Finanční plán – rozpočet domácnosti II
Příprava na samostatný život
Výstavba otevřených optických sítí první zkušenosti
 banka byla založena v lednu roku 1990  tehdy se jednalo o státní peněžní ústav, který byl 5. března 1992 transformován na akciovou společnost  v červenci.
INTERNATIONAL BANK BANKOVNICTVÍ- PORADENSTVÍ-INVESTICE.
Hypoteční úvěr Stavební spoření
Problémy sektoru nájemního bydlení , RNDr. Tomislav Šimeček.
Nabídka na malou franchisu na provozování činnosti SJEDNÁVÁNÍ SCHŮZEK PRO FINANČNÍ PORADCE a NABÍDEK PRONÁJMU LIDÍ JAKO OBCHODNÍHO ÚSEKU A KANCELÁŘÍ STAVEBNÍM.
Ivana Francová, SOU Liběchov
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky, ale pouze 5 % z obratu  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování příspěvek na.
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR odbor politiky bydlení Podpora výstavby technické infrastruktury.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE_03C 8 AutorIng. Helena Svršková Období vytvořeníŘíjen 2012.
Označení materiálu: VY32_INOVACE_EKRZU_EKONOMIKA2_03 Název materiálu: CIZÍ A VLASTNÍ ZDROJE Tematická oblast: Ekonomika, 2. ročník Anotace: Prezentace.
Podpora výstavby nájemních bytů formou přímého úvěru z prostředků SFRB JUDr. Jan Wagner Státní fond rozvoje bydlení pro seminář při ForArchu
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PODNIKÁNÍ Všechno v mém životě souvisí AC Education.
HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015 S platností od vám přinášíme další vlnu novinek Hypotéka pro cizince:  pro získání hypotečního úvěru u ČS pro cizince.
Shromáždění delegátů 2015 Projednání úvěrů na opravy bytových domů Pavel Hranáč Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích Hlávkova 23,
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 15 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 9. Vzdělávací.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Marcela Zahrádková NÁZEV:VY_62_INOVACE_01B_03_Majetek a závazky domácnosti TEMA:Finanční.
Česká spořitelna Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek Vsetín
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_20 Název materiáluHypotéka.
Ing. Veronika Dostálková MBA ZADLUŽOVÁNÍ Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
Financování firmy Zajištění finančních prostředků.
Státní bytová politika Ing. David Slavata, Ph.D Ekonomika bydlení.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Aktuální údaje o stavební výrobě a bytové výstavbě Tisková konference Stavebnictví.
1 Tisková konference ČLFA, 11. února 2016 Komentář k výsledkům za r Spotřebitelské úvěry (údaje za členské společnosti ČLFA)  objem nově poskytnutých.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Bytové družstvo Seminář „Zákon o obchodních korporacích“
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 14 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 7. Vzdělávací.
Málaga – Adéla Krejčová. Moje firma.
Anotace Materiál je určen pro žáky středních odborných škol a středních odborných učilišť v rámci výuky finanční gramotnosti v bloku ekonomických a příbuzných.
Vítáme vás na prezentaci provozovatele
Kam s penězi, aby nezahálely
J b Mikro teaching Uvádí – Jan Bouček.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Daň z nabytí nemovitých věcí – NV (340/2013 Sb.)
Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR. Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR.
Daň z nemovitých věcí 23. listopadu 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015
DUM - Digitální Učební Materiál
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Bankovní finanční produkty.
Souhrnné informace Kontaktní údaje: Jindřišská 889/17, Praha 1
Expandujte s námi! Jak financovat s 0% úrokem?
Terasy Poděbradská Poděbradská 540 – 547, Praha 9.
Podnikatelský plán Iva Jeřábková
Transkript prezentace:

Nabídka na malou franchisu NA PRODEJ KLIENTŮ NA BYTY FINANČNÍM PORADCŮM (okresní obchodní zastoupení) Dana Kožíšková

Nabízejí se klienti na byty (ty Vám pak dodáme) A těmto našim klientům na byty finanční poradce zprostředkuje hypoteční úvěr na výstavbu bytů Dana Kožíšková

Dana Kožíšková Vyděláváte 7.500,- Kč za každého klienta, Ale ne z prodeje kontaktů na klienty, ale z podílu z realitní provize za klienta na byt od Družstva investorů přes franchisantky (vyplácejí franchisantky, ne Družstvo investorů).

PROPOČET INVESTORA DŮM LEA CENA JEDNOHO DOMU: 2,000,000 Kč TEPELNÉ ČERPADLO A REKUPERACE: Kč (ale 50% dotace) MĚSÍČNÍ HYPOTÉKA POLOVINY DOMU: 0,447% x 1, = 4.470,-Kč/měsíčně Dana Kožíšková

Dana Kožíšková

PROPOČET INVESTORA Dana Kožíšková

Dana Kožíšková

Dana Kožíšková

ODMĚNA PRO VÁS Dana Kožíšková

Dana Kožíšková

Dana Kožíšková

Dana Kožíšková

Dana Kožíšková

Dana Kožíšková DOPIS NA STAVEBNÍ ÚŘAD: Když najdete na SREALITY.CZ pozemky, tak si zjistíte telefonicky číslo pozemku a napište pak na stavební úřad

Dana Kožíšková Dobrý den, jedná o 3 pozemky v Nových Jirnech, kde majitel chce Kč za 1 m2 buď bychom tam developersky jako nové družstvo investorů s klienty a nebo jako sro čko pro klienty postavili a) buď 2 podlažní bytový dům s 8 malými byty b) nebo na pozemku 2 x dvojdomky, tedy 4 malé bytové jednotky na 1 pozemku c) nebo 2 bytové jednotky, přízemní, 2 domy LEA celé Koukněte prosím do územního plánu a napište, co tam zběžně zhruba můžeme postavit. Co kanalizace dovolí. A napište mi to, ano? Děkuji, s pozdravem

DATABÁZE Finančních poradců na webu k dispozici Dana Kožíšková

Jen posíláte em poptávky finančním poradkyním a SMS ky, že máme nové klienty na byty a že by mohli dělat financování a jestli mají zájem o spolupráci. Jakou? TO SI MOHOU ZVOLIT, CO JE PRO NĚ VÝHODNĚJŠÍ. Jen posíláte y a SMS ky Dana Kožíšková Nevnucujete se, nepřemlouváte. Je to čistě jen o nich, jestli mají zájem. Lidí je jako „sraček“.

KOLIK VYDĚLÁTE? Finance: 2. úroveň … Kč /auto/ 3. úroveň …. 1, Kč /byt 1+kk/ 4. úroveň …. 4, Kč /rodinný dům LEA/ Dana Kožíšková

Text inzerátu: Prodej bytu 1+kk 28,3 m² Praha 9 – Horní Počernice BYT ZA Kč Nabízíme Vám pořízení bytu 1+kk cca 5 min. od metra "B" Černý Most o ploše 28,6 m2. Jedná se o pořízení bytu do osobního vlastnictví přes nové družstvo, buď na 7 splátek a do OV nebo se skládá 30% ceny a zbytek na 20 let na splátky v nájmu přes vlastní družstvo. Byt 1+kk: Dana Kožíšková

Dana Kožíšková

Dana Kožíšková

Dana Kožíšková

Dana Kožíšková

Kč ……. měsíčně Pro Vás Kč ……. měsíčně Pro Nás __________________________ Kč ….. měsíčně pro oba Pro franchisantku Kč realitní podíl (ze struktury) za každého klienta na byty, při výstavbě 500 bytů, kterou děláme se jedná o 3, mil. Kč. Pro franchisora také 3, Kč. *) Franchisa je něco jako manželství, on dělá to, co umí, ona zase něco jiného a dělí se při rozvodu napůl o to, čeho spolu dosáhli. Franchisantka je tedy něco jako poloviční manželka. To lze takto jednoduše vysvětlit. Rozdělení peněz z 1 tržby 300 Kč za 1 kontakt: Dana Kožíšková

Kontakt: Družstvo investorů, IČO Zasílací adresa: Jana Kazdová, poste restante, pošta Čakovice, Praha 9, Cukrovarská 2/27 Tel.: koordinátor a projekt manažer firmy Družstvo investorů má úloho zhodnocovat členské vklady (to je jako slunce) a podnikání, na to jsou firmy, tedy franchisanti, tedy lidé s IČO a ty jsou jako planety. A když někdo nemá IČO nebo jej má pozastavené, tak je jako měsíc obíhající okolo plenty, nějaké franchisantky, která má IČO. Máte zájem o vyzkoušení spolupráce? Dana Kožíšková