Číslo projektu: CZ.04.3.07/4.1.02.1/0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
Advertisements

ECVET v Programu celoživotního učení
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Základ kvalitního vyjednávacího týmu = dobře vyškolený kolektivní vyjednavač 3 základní stavební kameny kvalitního vyškolení: 1.Odborné znalosti 2.Techniky.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
1 Grantové schéma Podpora konkurenceschopnosti podniků Národní vzdělávací fond.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Projekty financované ze zdrojů ESF a aktivity CEVAP-a Zuzana Španerová Centrum vzdělávání a poradenství.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
CZ / / Interaktivní portál pro řízení a sdílení znalostí Česká zemědělská univerzita v Praze ČMA, AMSP, ICN, Epax Ludmila Dömeová,
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
Vytvoření a podpora Lokálního partnerství pro sociálně vyloučenou lokalitu Přichystalova 70 Sdružení Podané ruce, o.s.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
CZ / /0317 – Pražská firemní fakulta eLearningu Czech Efficient Learning Node, o.s. HKČR, APM, ČSSI Michal Zálešák, ,
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
CZ Středisko technických předpisů Žadatel – DANTO, a.s. Partner 1 – Ústav technického rozvoje a informací, spol. s.r.o. Partner 2 –
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Společenská odpovědnost firem - nový faktor firemní konkurenceschopnosti CZ / /0393 Business Leaders Forum Andrea Václavíková
CZ / Podpora konkurenceschopnosti a adaptability MSP prostřednictvím systematického modulového vzdělávání a poradenství Středisko služeb.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1 Konkurenceschopnost Projekt č Multifunkční informační a vzdělávací centrum Dynamik Ing. Štěpánka Lubinová Partner:
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.2
Představení klubu manažerů
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Středisko informací a poradenství ČSVTS CZ / /0377 Český svaz vědeckotechnických společností Hospodářská komora hl.m.Prahy Ing. Pavel Čihák,
Vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský, Capital Consulting Capital Expert E-learning jako nástroj.
CZ / /0366 Komunikační poradenské centrum CEPROS Žadatel: CEPROS, o. s. Partneři: NRZP, ERC-Č kontaktní osoba: Josef Ježek, mobil: ,
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1 Konkurenceschopnost projekt CZ / /0353 Platforma i2010 Česká vědeckotechnická společnost pro informatizaci.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
CITT Praha – Akademie kosmických technologií oblast Galileo, GMES
CZ / /0397 SPECIALIZOVANÉ PORADENSKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM PODPORUJÍCÍ ZAVÁDĚNÍ ICT DO PRAXE MALÝCH A STŘEDNÍCH PODNIKŮ.
CZ / /0329 Interní trenéři – klíč k úspěchu malé firmy AIVD ČR AMSP ČR Ondřej Palán, ,
Konference Inovace ve vzdělávání a vzdělávání o inovacích Praha, Technologické centrum AV ČR Centrum pro transfer technologií CeTT.
CZ / /0007 Pražské centrum transferu znalostí při ČVUT ČVUT v Praze, Fakulta elektrotechnická Partner: Česká společnost pro kybernetiku a.
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR Číslo projektu – CZ /0024 Zřízení vzdělávacího střediska zařazeného do sítě Science.
Podpora rozběhu inovačně orientovaných podnikatelských aktivit, podpora inovací Podpora rozběhu inovačně orientovaných podnikatelských aktivit, podpora.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
0385 – Poradenské centrum pro podporu implementace opensource software Institut pro informační společnost, o.s. Lukáš Ligas,
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
CZ / /0318 „Etika podnikání a podniková kultura“ Předkladatel - Svaz průmyslu a dopravy České republiky Partner 1 - Společnost pro etiku.
CZ / /0022 – Lidské zdroje a inovativní postupy pro dentální implantologickou praxi LASAK, spol. s r.o., 1.LF UK, VŠCHT Kontakt: Jan Riedl,
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
1 Opatření 4.1 JPD3 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na změny ekonomických a technologických podmínek jako podpora konkurenceschopnosti.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Pražské analytické centrum inovací CZ / /0002 Kontaktní osoba Karel Volka ESF – JPD 3 Grantové.
CZ / /0395 EuroChamber Praha Žadatel:Hospodářská komora hlavního města Prahy Partner: ČBL Komora Kontaktní osoba: Jan Hauser, tel:
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
ESF – JPD3 Grantové schéma 4
Transkript prezentace:

Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská komora hl. města Prahy Pasante s. r. o. SE & Partners Consulting Kontaktní údaje: František Knotek ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1 Konkurenceschopnost

Zaměření projektu Projekt je zaměřen na zvýšení konkurenceschopnosti malých a středních podnikatelů a OSVČ z Prahy prostřednictvím informačního a poradenského centra. Projekt je zaměřen na zvýšení konkurenceschopnosti malých a středních podnikatelů a OSVČ z Prahy prostřednictvím informačního a poradenského centra. Projekt řeší problémy spojené s: Projekt řeší problémy spojené s: decentralizací a úzkou specializací již působících poradenských institucí, decentralizací a úzkou specializací již působících poradenských institucí, nižší úrovní znalostí cílové skupiny v oblasti legislativy, účetních a daňových standardů, nižší úrovní znalostí cílové skupiny v oblasti legislativy, účetních a daňových standardů, řízení lidských zdrojů, řízení lidských zdrojů, IT technologií, IT technologií, možností čerpat finanční prostředky z národních a evropských dotačních titulů. možností čerpat finanční prostředky z národních a evropských dotačních titulů. Snaha vytvářet zdravé podnikatelské prostředí, zvyšovat úroveň poskytovaných služeb, zavádět do podniků nové technologie a tím zvyšovat dynamiku celého trhu. Snaha vytvářet zdravé podnikatelské prostředí, zvyšovat úroveň poskytovaných služeb, zavádět do podniků nové technologie a tím zvyšovat dynamiku celého trhu. Hrubý odhad investic do lidí (cca ,-) a do vybavení (cca ,-) Hrubý odhad investic do lidí (cca ,-) a do vybavení (cca ,-)

Zaměření projektu - schéma

Cílové skupiny Malí a střední podnikatelé a OSVČ z Prahy. Malí a střední podnikatelé a OSVČ z Prahy. Motivace cílových skupin vychází z potřeby maximální úspory času, finančních prostředků a lidských zdrojů na získání potřebných informací. Motivace cílových skupin vychází z potřeby maximální úspory času, finančních prostředků a lidských zdrojů na získání potřebných informací. Široké spektrum služeb a informací soustředných do jednoho místa. Široké spektrum služeb a informací soustředných do jednoho místa.

Typy činností Konzultace a poradenství Konzultace a poradenství obecné, finanční, účetní a právní poradenství obecné, finanční, účetní a právní poradenství projektové poradenství projektové poradenství speciální poradenství speciální poradenství řízení lidských zdrojů řízení lidských zdrojů IT poradenství IT poradenství Konference, odborné semináře a vzdělávací kurzy Konference, odborné semináře a vzdělávací kurzy Konference k novele zákoníku práce Konference k novele zákoníku práce Zákoník práce Zákoník práce Manažerské dovednosti řídících pracovníků v malých a středních podnicích, Efektivní manažer Manažerské dovednosti řídících pracovníků v malých a středních podnicích, Efektivní manažer Obchodní vyjednávání a komunikace se zákazníky Obchodní vyjednávání a komunikace se zákazníky Hospodářská situace firmy a její využití pro další růst Hospodářská situace firmy a její využití pro další růst

Vnitřní postupy řízení, rizika a problémy pravidelná měsíční zasedání real. týmu pravidelná měsíční zasedání real. týmu realizační tým 7+1 (IT poradenství) realizační tým 7+1 (IT poradenství) operativní procesní řízení, využívání moderních forem komunikace operativní procesní řízení, využívání moderních forem komunikace nákladnost propagace, nespolehlivost klientů, bezplatnost služeb, zájem jiných cílových skupin nákladnost propagace, nespolehlivost klientů, bezplatnost služeb, zájem jiných cílových skupin

Zajištění publicity internetová prezentace – internetová prezentace – informování o projektu prostřednictvím partnerů a jejich www stránek informování o projektu prostřednictvím partnerů a jejich www stránek tisk tisk informační tabule informační tabule letáky, plakáty, vizitky letáky, plakáty, vizitky venkovní značení budovy venkovní značení budovy propagace v rámci seminářů a konferencí propagace v rámci seminářů a konferencí informační informační

Ukázka propagačních materiálů

Webová stránka

Výstupy a výsledky Výchozí hodnota Plánovaná hodnota Současný stav PODPOŘENÉ OSOBY ORGANIZACE PRODUKTY01512

Další výstupy/výsledky, horizontální témata, partnerství struktura klientů 58 % ženy, 42 % muži struktura klientů 58 % ženy, 42 % muži 50 % zastoupení žen v realizačním týmu 50 % zastoupení žen v realizačním týmu snaho o vzájemné seznámení a spolupráci klientů našich služeb, výměna zkušeností snaho o vzájemné seznámení a spolupráci klientů našich služeb, výměna zkušeností informační společnost informační společnost fungování partnerství fungování partnerství

Doporučení pro další programovací období zjednodušení administrativy zlepšení fungování principu proplácení uznatelných výdajů průběžné hodnocení projektů změna způsobu hodnocení projektů