Kariérní programy koncernu Agrofert. DyStar – Aliachem meeting 2 Jaké jsou obory našeho podnikání? CHEMIE ZEMĚDĚLSTVÍ DOPRAVNÍ TECHNIKA POTRAVINÁŘSTVÍ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r.
Advertisements

III. výroční kongres poskytovatelů sociálních služeb ČR
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
TALENTI V DHL SUPPLY CHAIN
PROFIL VZP ČR VZP Na co se klienti naší pojišťovny mohou spolehnout?
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Spolupráce SŠAMP Krnov a strojírenské firmy ELFE s. r. o
Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku na můj . ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY.
Kariéra ve skupině AGROFERT
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Profil HR poradce a školitele
Úvodní stránka.
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Spolupracujeme se školami
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
TRAINEE-PROGRAM ŠkodaAuto
Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Manažeři ČSOB Rozvoj kompetencí a využití potenciálu
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
„Talent 2020 aneb…“ TALENT – UNIVERZITA – PRAXE – ?
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
SMALL BUSINESS Modulový výcvikový a vzdělávací program pro začínající podnikatele.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Motivační program.
Určitě si kladete otázku, proč na kongresových dnech výchovných poradců, zaměřených na nové trendy ve výchovném poradenství, vystupuje zástupce Skupiny.
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
ROVER-CZECH S.R.O.. Výroba Údržba Zásobníky materiálu.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Metodologie bakalářské a diplomové práce
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
Projekt TRAWI Vyhodnocení dotazníkového šetření v ČR.
Univerzitní centrum VŠCHT Praha – Unipetrol: Úspěšná spolupráce vysoké školy s průmyslem Zdeněk Bělohlav, prorektor TECHNODAYS květen 2015.
Trainee new life for waste. VIZE CÍLE VIZE VIZE HODNOTY CÍLE.
Personální strategie mezinárodní firmy
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Kariérní systém učitelů PhDr. Jitka Miklová, MŠMT
DACHSER Education Programme Chcete nastartovat svou kariéru v logistice?
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
ZŠ Přerov, Boženy Němcové 16 Školní poradenské pracoviště Mgr. Ilona Bočinská ředitelka školy
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
NABÍDKA STÁŽÍ A PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ PRO STUDENTY A HANDICAPOVANÉ VE VZP ČR.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
„Partnerství pro konkurenceschopnost“ Název projektu: „Partnerství pro konkurenceschopnost“ Zkrácený název projektu:„PARKON“ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Pracovní příležitosti na SŽDC, trendy železniční profese
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
VAŠÍM ÚKOLEM BUDE: nepřetržitý pracovní režim, 8-hodinová pracovní doba obsluha výrobních linek pomocí manipulační techniky - odebírání hotové výroby z.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Název: Fiktivní firma Autor: Ing. Václav Tomášek
ŽĎAS PRO STUDENTY.
Přírodovědecká fakulta UJEP
Datová opora pro nastavení cyklu kvality
Krajský metodický kabinet NÁBYTKÁŘSTVÍ A DŘEVAŘSTVÍ
Cyklus kvality z pohledu kariérového poradenství
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
zpracovaný v rámci projektu
Transkript prezentace:

Kariérní programy koncernu Agrofert

DyStar – Aliachem meeting 2 Jaké jsou obory našeho podnikání? CHEMIE ZEMĚDĚLSTVÍ DOPRAVNÍ TECHNIKA POTRAVINÁŘSTVÍ

3 Zahajte svou kariéru ve společnosti Fatra, a.s.

4 Co vyrábíme? SYNTHESIA Hydroizolační fólie Paropropustné fólie a lamináty Technické fólie a desky Fatra, a.s. Granulát a profily FóliePodlahoviny Vinylové podlahy PVC podlahy Granuláty Plastové profily

5 Co nabízíme studentům a absolventům? JUNIOR TRAINEE PROGRAM Program ASISTENT Program STUDENT brigády výzkumné úkoly bakalářské práce diplomové práce doktorandské práce odborné exkurze 10 měsíční adaptační cyklus

Představujeme naše Asistenty

7 Proč program ASISTENT ve Fatře? Je to skvělý přechod mezi školou a praxí. Budete spolupracovat se zkušenými odborníky. Dáme vám možnost dalšího vzdělávání v oblastech měkkých a odborných dovedností: –budete se účastnit stáží na odborných pracovištích, –chceme vás jazykově vzdělávat, –zúčastníte se zajímavých tréninkových programů se zaměřením komunikace, prezentace, time management, právní minimum, manažerská ekonomika, Máte možnost následného budování zajímavé kariéry ve významné společnosti v oboru zpracování plastů.

8 Koho hledáme do Programu ASISTENT? pozicepočetpracovní náplň technolog5 budete mít odpovědnost za zavádění nových technologií a dohled nad svěřenou výrobní technologií analytik2 budete analyticky monitorovat dodávané suroviny, průběh výroby a v laboratořích zkoušet hotové výrobky vedoucí - mistr 3 budete řídit proces výroby, spolupracovat s technology a vést pracovní týmy

9 Jak bude probíhat VŘ? Do od Vás očekáváme zaslání životopisů s motivačním dopisem na mail. Výběrové řízení bude probíhat od a bude dvoukolové: –řízený rozhovor před komisí, –setkáte se s odborným garantem. Výsledky výběrového řízení Vám sdělíme do Zahájení asistentského programu Ve výběrovém řízení budou upřednostněni kandidáti, kteří se účastnili některého z programů STUDENT (dlouhodobí brigádníci, spolupracovníci na projektech, zpracovatelé DP…).

10 FAQ Kde získám více informací? – –studentská linka –mail: Už jsem si vybral… –odešlu svůj strukturovaný životopis na mail: –počkám a budu se těšit na osobní pohovor Termín přihlášek: –Program ASISTENT – do –Program STUDENT – průběžně