Svaz postižených civilizačními chorobami ZO 3 Přerov.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Advertisements

Základní škola v Jičíněvsi byla postavena v roce Ve školní kronice jsou zaznamenávány události od roku Školní události jsou v kronice pravidelně.
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614, příspěvková organizace Karviná – Nové Město Projekt finančně podpořený Fondem životního.
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Tak v tomto objektu pracujeme
Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
sdružení onkologických pacientů Ostrava
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2007.
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
Objektivní faktory.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Vysokoškolské katolické hnutí BRNO. mše modlitba poutě duchovní cvičení duchovní aktivity.
Vysoké mýto.
 V září jsou žáci rozděleni do oddělení, kterých je celkem 5. Prvňáčci a předškoláci se seznamují se školou, klubovnami, jídelnou a školním řádem.
Exkurze v Jeseníkách (Dlouhé Stráně) 6. – 10. října 2014 Projekt „Přírodní vědy pro každého a bez překážek“
Z APOJOVÁNÍ SENIORŮ DO KOMUNITNÍHO ŽIVOTA V PRACHATICÍCH.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
Zpracovala: Alice SVOBODOVÁ (vychovatelka)
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
TJ Sokol Libňatov Založen – ustavení jako pobočka TJ Sokol Havlovice Historie se píše do 70. let 20. století – nemáme přesné informace, kdy.
Vzdělávání pro budoucnost Délka trvání – 20 měsíců Místo realizace – Olomoucký kraj projekt realizovaný v Olomouckém kraji – vpb.cepac.cz.
Organizace důchodců Třineckých železáren
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Z ÁKLADNÍ ŠKOLA, B RNO, G AJDOŠOVA 3 F AKULTNÍ ŠKOLA P EDAGOGICKÉ FAKULTY M ASARYKOVY UNIVERZITY V B RN Ě.
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  odchody dětí  omlouvání absencí  placení obědů  Informace – deníček,
Rekondiční pobyt osob po cévní mozkové příhodě Skokovy 2.9. –
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Plán činnosti 2007 Filip Novák Volejbal - 5. ročník volejbalového turnaje Geodetů a Kartografů 2007 Místo konání : tradičně v hale ČVUT na.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Základní škola Lednice Břeclavská 510. Cestovní ruch v ČR.
Pavel Slouka.
NEVLÁDNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE
Češi na černomořském pobřeží Krasnodarský kraj: česká národnost – oficiálně (podle sčítání lidu 2002) 732 obyvatel Neoficiální počty: různé údaje – od.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
Konference knihovníků Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa „SENIOŘI V KNIHOVNÁCH – KNIHOVNY PRO SENIORY V EUROREGIONU NISA“ Městská knihovna Semily 27. až 28.
ŠANCE LOVOSICE Prezentace služeb. ŠANCE LOVOSICE je nestátní neziskovou organizací, která se věnuje provozem sociálních služeb a služeb souvisejících,
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
OSTATNÍ FORMY CESTOVNÍHO RUCHU
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Naše škola se do programu COMENIUS zařadila na podzim 2004, kdy jsme spolu s kolegy z Polska, Itálie a Španělska začali připravovat společný projekt pod.
1 Spolupráce Klubu českých turistů se subjekty cestovního ruchu.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
Prezentace Mikroregionu Plumlovsko 14.pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje Plumlov
OZNÁMENÍ (pozvánka, plakát) OZNÁMENÍ (pozvánka, plakát) prostě sdělovací styl prostě sdělovací styl Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
Aktivní senior v České Skalici.
Tel:
HOMOCYSTEIN - KLÍČ KE ZDRAVÍ
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144
Domov sv. Markéty pro matky s dětmi v tísni Oblastní Charita Brno.
BABY PARK Olomouc
NEVLÁDNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Zpráva o akcích a činnosti KČT Kopřivnice za rok 2017
KLUB MLADÝCH DIVÁKŮ (KMD)
SONS: sdružuje osoby s různém stupněm zrakového postižení od 15 let věku, jejich rodinné příslušníky nebo osoby bez zrakového postižení, které spolku.
Transkript prezentace:

Svaz postižených civilizačními chorobami ZO 3 Přerov

O nás  Jsme základní organizace ZO 3 SPCCH, Želátovská 22, Přerov.  Naše organizace byla založena v roce 2007 se zaměřením na vertebrogenní syndrom.  V současné době máme 65 členů.  Výbor naší organizace je 6ti členný, a 3 členové revizní komise. Scházíme se každou druhou středu v měsíci.  Pro naše členy organizujeme různé sportovní a kulturní aktivity. Tyto přizpůsobujeme věku našich členů.

Naše akce v roce 2012  Ozdravný pobyt Podhájská

 Rekondiční pobyt Ludvíkov

Na letošní rok 2013 připravujeme následující akce: v našem Městském domě Přerov návštěvu dvou kulturních představení návštěva divadla v Olomouci ozdravný pobyt v termálech Podhajská na Slovensku účast na rekondičním pobytu v Ludvíkově - Jeseníky zájezd do Loštic u Olomouce - výroba tvarůžků ozdravný pobyt v lázních Luhačovice vánoční besídka - Mikulvan

 Cvičení pro zdraví, které se koná každý čtvrtek v odpoledních hodinách může navštívit každý člen,který má o cvičení zájem.  Pořádáme pro členy také vycházky do přírody.