1 Pracovní náplň českých stáží. www.econ.muni.cz Stáže 1. Krajská agentura pro zemědělství a venkov MZe ČR Kraj Vysočina 2. Odbor mezinárodních vztahů,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Advertisements

Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Samospráva venkovských obcí v komplexu veřejné správy.
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Elektronický archiv územně plánovacích dokumentů obcí - územní plány obcí Karlovarského kraje.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Evaluace pilotního šetření a možnosti zavedení prvků švédského modelu v ČR Jiří Vyhlídal, Iveta Zelenková (FSS MU) Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní.
Příležitost dělá(t) zaměstnance
PŘÍKLAD * SOUČÁST POMŮCKY
Analýza dopadu zákona č. 300/2008 Sb. do území JUDr. Kateřina Černá Ing. Václav Koudele.
Možnosti monitoringu pracovního trhu v systému práce ÚP ČR: Současný stav a výhledové možnosti Josef Pitner, ÚP JmK Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní.
PERSONÁLNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM PhDr. Vlasta Leštinská Mgr. Pavel Kocián
Institut zemědělské ekonomiky a informací Praha 2 – Slezská 7 Postaven jako Dům zemědělské osvěty v roce 1926.
Základy návrhu metodiky: Význam – Principy – Přínosy Josef Horňáček, Lenka Klimplová (FSS MU) Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní matching: Strategická.
Struktura personální směrnice
Koncept praxí a stáží1 Úvodní setkání pro studenty PSY 415 Praxe a stáže (organizace, firmy)
Environmentální vzdělávání, výchova a osvěta v Pardubickém kraji v roce 2010.
Mentoring a Magistrát HR Know - How & Fórum personalistů Ing. Libor Peprný
Předsednictvo RVŠ 17. ledna 2013 JUDr. Lenka Valová.
Spolupráce střední školy se sociálními partnery Ing. Jiří DLAPAL.
Zajištění bezpečnosti potravin v České republice
„Dopady spuštění základních registrů na subjekty veřejné správy“
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod, 18. –
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
ISSS 2008 VÝZKUM INFORMAČNÍCH ZDROJŮ Duben 2008 / Prezentace syndikovaného výzkumu pro vybrané Krajské úřady / Jan Tuček / STEM/MARK, a.s.
ÚTVAR TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Praxe centra pro transfer technologií Pomoc komerčnímu uplatnění poznatků vznikajících na VUT v Brně Seminář k třetí roli VŠ.
Finanční kontroly ve veřejné správě IT podpora kontrolovaných procesů při správě prostředků SR a EU Konference ISSS Hradec Králové, březen 2004 RNDr. Zdeněk.
Personální mamagement
Příprava stáže, kontaktování institucí Tereza Řehořová. Štěpánka Silná
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
RECRUITMENT VSRR K.Doležalová, K.Coubalová
Projekt Zdravé město a místní Agenda 21 Ing. Soňa Krátká
Duben 2006 SDZA Správa datových zdrojů a aplikací.
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
Základní informace o programu PS ESPON Území programu a rozpočet Programové území - 28 států EU + 4 partnerské státy - Švýcarsko, Norsko, Lichtenštejnsko.
ZÍSKÁVÁNÍ A VÝBĚR PRACOVNÍKŮ
Srovnání české a francouzské stáže - obsah. Lenka Handschuhová Česká praxe: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Francouzská praxe: Univerzita.
Pracovní náplň českých stáží Petra Bernardová, Ivana Dočkalová, Barbora Haltofová, Kristýna Rusňaková.
1 PRŮBĚH STÁŽE Spolupráce s tutorem, přístup instituce Kamila Kouřilová, Lucie Morávková, Veronika Němcová, Jana Vitáková.
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
Vzdělávání, výzkum a praxe územního rozvoje K možnostem vzájemné spolupráce.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
Vybraná problematika činnosti Svazu měst a obcí České republiky Vybraná problematika činnosti Svazu měst a obcí České republiky Mgr. Ludmila Němcová Ing.
Webové stránky města Fulnek Webpadára 2013
Ing. Aleš Průša. Co bylo na počátku ? Primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci Společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast.
Koncept praxí a stáží1 Úvodní setkání pro studenty PSY 415 Praxe a stáže (psychologie práce)
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 – Zvyšování kvality ve vzdělávání.
Mezioborovým vzděláváním ke zvýšení bezpečnosti seniorů 29. října 2015 Republikový výbor pro prevenci kriminality.
Odborná praxe Dublin 2016 Kateřina Jehličková.
Odbor ekonomický Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
Rozvoj výuky cizích jazyků
Vědeckovýzkumný informační systém
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Závěrečná konference projektu
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
Městská část Praha 6 Postup příprav GDPR Ing. Jan Holický, MBA
Finanční kontrola v příspěvkových organizacích kraje
Krajský metodický kabinet BEZPEČNOSTI A OCHRANY OSOB A MAJETKU
Sociálně aktivizační služby
Zkušenosti koordinátora podpory seniorů, ORP Roudnice nad Labem
Trh a jeho fungování, zaměstnání, podnikání 1 – Trh
Krajský úřad Karlovarského kraje
Transkript prezentace:

1 Pracovní náplň českých stáží

Stáže 1. Krajská agentura pro zemědělství a venkov MZe ČR Kraj Vysočina 2. Odbor mezinárodních vztahů, Policejní prezidium 3. Odbor kultury Magistrátu města Brna 4. Úrad Banskobystrického samosprávneho kraja 5. Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Ostravě Zápatí prezentace2

Krajská agentura pro zemědělství a venkov Mze ČR Kraj Vysočina Osobní pohovor Proškolení mentorem, vlastní otázky během praxe, web Administrace spojená s dotacemi EU, LPIS, národní dotace Krátké termíny pro vyhotovení administrace Delší průběh stáže Kontakty, navázání vztahů, informace k DP, oblast zájmu Zápatí prezentace3

Odbor mezinárodních vztahů Policejní prezidium Vstupní pohovor Seznamovací kolečko s pracovníky OMV a jejich konkrétní činností, intranet Úkoly spojené s nastupujícím polským předsednictvím Diplomatické dopisy, právnická angličtina Nástup během roku, ne o prázdninách. Kontakty, nový náhled na fungování Policie ČR Zápatí prezentace4

Úrad Banskobystrického samosprávneho kraja – Odd. služieb poslancom a komisiám Konzultácia pracovnej náplne po oborovom zaradení Úvodné zaškolenie, zoznamovacie kolečko, intranet Príprava krajského rozpočtu, príprava zasadnutia krajského zastupiteľstva Analýza žiadostí o udelenie finančných prostriedkov Prípadné predĺženie stáže Kontakty, reálny pracovný výstup – porovnanie v praxi, zákulisné informácie

Odbor kultury Magistrátu města Brna Seznámení s odborem a jeho pracovníky za asistence sekretářky a díky vlastním otázkám Vyřizování agendy sekretariátu, veřejnosprávní kontrola Nutnost rychle se zorientovat v systému, jak odbor komunikuje s ostatními složkami veřejné správy a se svými příspěvkovými organizacemi Kontakty, prohloubení teoretických znalostí veřejné správy, představa o fungování magistrátu, zorientování se v problematice, které se týká téma diplomové práce Zápatí prezentace6

Odbor výzkumu trhu práce krajské pobočky Úp v Ostravě Seznámení se strukturou úřadu a s jejími bezpečnostními nařízeními Práce s informačním systémem úřadu Pozorovací kolečko na jiných odborech dle zájmu (EURES) Čistě pozorovací stáž Vstřebání velkého množství informací a orientace v nich Kontakty, interní informace, orientace v problematice, která mne zajímá Zápatí prezentace7

Doporučení Vlastní iniciativa při hledání Včasné dohodnutí stáže Výběr stáže na základě DP Domluvení náplně stáže před nastoupením Aktivní vyhledávání nových úloh Zájem Zápatí prezentace 8

Děkujeme za pozornost. Zápatí prezentace9