Naše společenství vzniklo jako reakce na neuspokojivou situaci ve státě, jako je…… Nezaměstnanost Zdražování produktů, služeb a energií Konkurenční nevyváženost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Studie: Data retention v ČR v praxi Petr Kučera Iuridicum Remedium, o. s.
Advertisements

Kudy vlastně putují peníze
NÍZKOPRAHOVÉ A PORADENSKÉ CENTRUM
„Dobrý tým dělají detaily“ domy – byty – pozemky – domy – byty – pozemky – domy – byty – pozemky – domy.
Poradenské služby podporující vzdělávání dospělých: realita nebo sen?
VY_32_INOVACE_ Tržní mechanismus.
Přeshraniční poskytování služeb Festival exportu, RNDr
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.
Seminář pracovní parta Zisk účastníka. Zisk z účasti na projektu 1. možnost získání práce (původně až na 1 rok a vydělat si min. cca 140 tis.) 2. dovednosti.
Asociace finančních zprostředkovatelů a finančních poradců České republiky, o.s. CIFA forum PRAHA duben 2008 Investiční příležitosti.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 1. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.1.
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 8. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.6.
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
HOSPODÁŘSKÝ PROCES.
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
Mgr. Rostislav Krušinský VĚDECKÁ KNIHOVNA V OLOMOUCI Služba EOD - Elektronické knihy na objednávku.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Petra Tázlarová „personální poradenství“
POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ISD Noordenkwartier: 2 příklady z praxe Podpora v nezaměstnanosti a poskytování pomoci při oddlužování Poskytování služeb zaměstnavatelům.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Inflace VY_32_INOVACE_ Inflace = všeobecný růst cen, tedy růst tzv. cenové hladiny - inflace se zjišťuje (míra inflace) porovnáním cen vybraných.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Workshop SFDP - Telč 2007 Fotogrammetrické firmy v České republice - průzkum současného stavu Ing. Jindřich Hodač Ph.D. Bc. Tereza Klečková Telč, 22. -
Živnosti Právnické a fyzické osoby Čtyři typy živností
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 4. duben 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.8.
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
Systém pro podporu komunitního plánování
Podnikatelský plán struktura plánu.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Podpora integrace příslušníků sociálně vyloučených romských lokalit v Pardubickém kraji II Registrační číslo CZ.1.04./3.2.00/B
Ing. Gabriela Dlasková ZÁKLADY PODNIKÁNÍ Ing. Gabriela Dlasková
Konference ke II. kolu Iniciativy Společenství EQUAL Konference k vyhlášení druhého kola výzvy Iniciativy Společenství EQUAL v ČR Iniciativa Společenství.
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
SOLVIT efektivní řešení problémů na vnitřním trhu EU.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
Evropské daňové právo Podnikatelský plán Michal Radvan
Vaše osobní advokátní kancelář Buďte připraveni se bránit!
Analýza volných pracovních míst a sil Nabídka pracovních sil pro nedostatkové profese v Rakousku.
„OBCE SOBĚ“ projekt meziobecní spolupráce Jak vnímáme meziobecní spolupráci na Rakovnicku Výsledky Dotazníku 1. část.
ČLOVĚK A SVĚT PRÁCE osnova. PRÁCE A PRACOVNÍ SÍLA  Trh práce  Pracovní síla  Potřeby  Pracovní kapitál  Lidský kapitál.
NEUSTÁLE SE OPAKUJÍCÍ PROCES: 1) VÝROBY 2) ROZDĚLOVÁNÍ, PŘEROZDĚLOVÁNÍ 3) SMĚNY 4) SPOTŘEBY HOSPODÁŘSKÝ PROCES.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 4 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: březen 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
Finanční gramotnost: Kdo nám může poradit. NA PORADCI ZÁLEŽÍ … 10 Kdo nám může poradit Člověk s kufříkem se ptá jiného čekajícího na tramvaj: „Promiňte,
SIMPLY CLEVER Roční řízená praxe ve Škoda Auto v oblasti IT Ing. Jan Drtil, ŠKODA AUTO a. s.
Praktické zkušenosti z Českého systému kvality služeb Specializované pracoviště ČSKS Výroční konference k 20 letům výročí A.T.I.C. ČR Ostrava, 7. března.
R OZDÍLNOST INTERVENCÍ SOCIÁLNÍHO PRACOVNÍKA PŘI N ETSTREETWORKU A PŘI I NTERNETOVÉM PORADENSTVÍ Centrum Anabell, z. s. Mgr. Klára Gelnarová.
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Obor podnikání, název a umístění firmy
Ing. Veronika Dostálková MBA
Způsob vedení a evidence v podnikatelské činnosti
DAŇOVÁ EVIDENCE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Způsob vedení a evidence v podnikatelské činnosti
Práce, hledání zaměstnání
Absolventská síť Cíle Cesta Situace a problémy
Téma VÝVOJ NÁZORŮ NA PODSTATU MZDY
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
člen Asociace občanských poraden
PORADENSTVÍ A KONZULTACE KE SPOLEČNÉMU VZDĚLÁVÁNÍ V KAŽDÉM KRAJI
Cestovní kancelář DAEN
VZDĚLÁVÁNÍ (ve službách zaměstnanosti)
Trh a jeho fungování, zaměstnání, podnikání 1 – Trh
Podnikatelský plán Iva Jeřábková
Transkript prezentace:

Naše společenství vzniklo jako reakce na neuspokojivou situaci ve státě, jako je…… Nezaměstnanost Zdražování produktů, služeb a energií Konkurenční nevyváženost Zadlužování státu Snižování hodnoty práce

Vzájemná pomoc a vytváření sítě spřátelených osob a firem Zprostředkování práce či pracovního uplatnění Zprostředkování zakázek Nabídka produktů a služeb Informační a poradenská služba Sdílení a vytváření přátelských vztahů Vzájemná pomoc a vytváření sítě spřátelených osob a firem Zprostředkování práce či pracovního uplatnění Zprostředkování zakázek Nabídka produktů a služeb Informační a poradenská služba Sdílení a vytváření přátelských vztahů

Umíte si představit situaci, kdy hledáte práci a stále ji nemůžete najít ? Zadáte poptávku po pracovním uplatnění a ta bude rozeslána všem, kteří hledají zaměstnance, spolupracovníka či kolegu Vy zadáte jakou kvalifikaci máte, co nabízíte a v jakém oboru hledáte uplatnění Umíte si představit situaci, kdy hledáte práci a stále ji nemůžete najít ? Zadáte poptávku po pracovním uplatnění a ta bude rozeslána všem, kteří hledají zaměstnance, spolupracovníka či kolegu Vy zadáte jakou kvalifikaci máte, co nabízíte a v jakém oboru hledáte uplatnění

Jste živnostník nebo vlastníte firmu ? Zadáte nabídku nebo poptávku a Váš požadavek bude adresován všem registrovaným členům Tak se zvýší možnost získání malé či větší zakázky a tím pádem i výdělku Poptávající osloví přímo Vás, podle Vaší nabídky ?

Představte si, že jste právě dopsali Ebook, a teď přemýšlíte jak jej nabídnout co možná největšímu okruhu lidí Je to jednoduché Vytvoříte nabídku Ebooku Ta bude rozeslána všem členům ve skupině Zájemci se Vám pak sami ozvou a Vy prodáváte své dílo Představte si, že jste právě dopsali Ebook, a teď přemýšlíte jak jej nabídnout co možná největšímu okruhu lidí Je to jednoduché Vytvoříte nabídku Ebooku Ta bude rozeslána všem členům ve skupině Zájemci se Vám pak sami ozvou a Vy prodáváte své dílo

Jedete na dovolenou a hledáte ubytování ? Prostřednictvím systému bude osloven člen skupiny z místa kam jedete, který se poskytováním ubytovacích služeb zabývá Nabídne Vám slevu On získá možnost výdělku

Vyrábíte nábytek a chcete své výrobky nabídnout velkému počtu lidí ? Zadáte nabídku a ta bude rozeslána všem registrovaným členům Vy poskytnete slevu Získáte zákazníky, kteří v budoucnu svou poptávku mohou zopakovat Získáte reference Vyrábíte nábytek a chcete své výrobky nabídnout velkému počtu lidí ? Zadáte nabídku a ta bude rozeslána všem registrovaným členům Vy poskytnete slevu Získáte zákazníky, kteří v budoucnu svou poptávku mohou zopakovat Získáte reference

Jste finanční poradce a chcete nabízet své služby co největšímu počtu lidí ? Jste finanční poradce a chcete nabízet své služby co největšímu počtu lidí ? Zadáte nabídku a ta bude rozeslána všem členům skupiny Zadáte nabídku a ta bude rozeslána všem členům skupiny Záleží pak na Vás, jak se domluvíte, kdy a kde se setkáte a jak budete spolupracovat Záleží pak na Vás, jak se domluvíte, kdy a kde se setkáte a jak budete spolupracovat Získáte velký okruh lidí, kteří Vás budou v případě potřeby sami kontaktovat Získáte velký okruh lidí, kteří Vás budou v případě potřeby sami kontaktovat

Jste právník nebo advokát ? Člen skupiny má problém se kterým potřebuje poradit Dotaz bude odeslán na registrované právníky nebo advokáty Člen skupiny si vybere s kým bude svou záležitost řešit Poskytnutí slevy na právní služby je samozřejmostí

Ročně 1200 kč pro fyzické osoby Ročně 1600 kč pro OSVČ Ročně 2400 kč pro právnické osoby Platby je možné vkládat na účet ZUNO / Raiffeisen bank č.ú /2310 Vaše jméno a příjmení / skupina Platby jsou určeny na rok předem a podléhají dani z příjmu

Za správu databáze Rozšiřování databáze Aktualizace Automatizace nabídky a poptávky Mzda operátorů a IT správce Rozšiřování služeb Webové stránky a jejich správa Právní a účetní služby

 Databáze členů skupiny se bude i nadále rozšiřovat. Absolventi NR jsou v prvním okruhu. Budou oslovováni jako první…  Do druhého „okruhu“ budou přidáváni rodinní příslušníci. Budou osloveni, když nabídka nebude v základní skupině..  Do třetího okruhu budou přidávání doporučení obchodníci, řemeslníci, poskytovatelé služeb, právníci a další profese…  Databáze členů skupiny se bude i nadále rozšiřovat. Absolventi NR jsou v prvním okruhu. Budou oslovováni jako první…  Do druhého „okruhu“ budou přidáváni rodinní příslušníci. Budou osloveni, když nabídka nebude v základní skupině..  Do třetího okruhu budou přidávání doporučení obchodníci, řemeslníci, poskytovatelé služeb, právníci a další profese…

Určitě všichni vnímáme, že jsou mezi námi lidé, kteří jsou znevýhodněni např. zdravotně nebo z důvodu jiné tíživé situace Společnými silami vytvoříme Fond z něhož budou čerpat pomoc členové skupiny Část z peněz které zaplatíte, budou použity v podobě darů útulkům pro zvířata… Další možnosti jak pomáhat se budou rozšiřovat Děkuji všem a těším se na přínosnou spolupráci Valéria Hofmanová, Ostrava, absolventka NR Určitě všichni vnímáme, že jsou mezi námi lidé, kteří jsou znevýhodněni např. zdravotně nebo z důvodu jiné tíživé situace Společnými silami vytvoříme Fond z něhož budou čerpat pomoc členové skupiny Část z peněz které zaplatíte, budou použity v podobě darů útulkům pro zvířata… Další možnosti jak pomáhat se budou rozšiřovat Děkuji všem a těším se na přínosnou spolupráci Valéria Hofmanová, Ostrava, absolventka NR