Radioreléové spoje ALCOMA – rychlé spoje

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HEINEKEN Konference VODA 2014.
Advertisements

KAM KRÁČÍ ČESKÉ TELEKOMUNIKAČNÍ SÍTĚ
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Nadpis Lexikon úspěšného podnikání aneb Jak rozjet svou firmu Jana Merunková.
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 2. ročníku gymnázia na předmět OSZ KLÍČOVÁ SLOVA: Marketing, marketingové.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Nově vzniklá firma v oblasti polygrafie  Založena v roce 1997 dvěma společníky  Disponuje ryze českým kapitálem vytvořeným.
LABORANT Analytická štúdia. Dátový model Funkčný model Sekvenčný diagram Diagram spolupráce Dynamický model.
Tvorba mezinárodních podnikových sítí a strategických aliancí
ALCOMA a.s. Vinšova Praha 10
ALCOMA a.s. Vinšova Praha 10
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Konference KKČBS Srní 2012 ALCOMA a.s. Vinšova Praha 10 Jakub Rejzek Ing. David Němec Pavel Tůma RADIORELÉOVÉ SPOJE.
Aktivity ČTÚ pro období let 2014 a 2015
METROPOLITNÍ PŘENOSOVÝ SYSTÉM
ÚLOHA MARKETINGU V PODNIKU
Informalční technologie jako klíčový faktor pro udržení konkurenceschopnosti společností na trzích EU.
Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.
Konference Přerov 2012 Alcoma, spol. s r.o. Vinšova Praha 10 Jakub Rejzek David Němec Pavel Tůma RADIORELÉOVÉ SPOJE.
80 GHz – spoje budoucnosti? ALCOMA – rychlé spoje, program MPA
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Ing. Jiří Šilhán.  představuje komplex aplikačního a základního software, technických prostředků, podnikových procesů a personálních zdrojů určených.
AEV, spol. s r.o. Analýza konkurenčního prostředí společnosti 2012.
DATOVÁ SÍŤ NP A CHKO ŠUMAVA
Koncepce marketingového řízení
-v tržním hospodářství zaujímá klíčovou pozici
Motivační program.
Marketing Návrh výrobku Vývoj, konstrukce Příprava výroby Zásobování Výroba Montáž, kompletace Prodej Poprodejní služby měření, zkoušky, testy konkurenčních.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Analýza konkurence.
Jirous spol. s r.o. Vývoj a výroba wifi antén a příslušenství
úvod pojetí a obsah marketingu
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
 Práce patří mezi výrobní faktory. Na trhu v roli poptávajícího vystupují firmy a v roli nabízejícího domácnosti. Pro většinu domácností představují.
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
TRIBUNA ČESKÉHO OBCHODU TZB 2011 – HOTEL CLARION, 29.BŘEZNA 2011 MICHAL ŠUSTR COUNTRY MANAGER pro ČESKO, SLOVENSKO a MAĎARSKO ARISTON THERMO CZ s.r.o.
AUKCE SPEKTRA - očekávání a realita – Marek Ebert, ČTÚ Digitální výzvy 2012 Praha, 8. listopadu 2012.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Benson Oak: Plány na rozvoj společnosti Setkání s novináři KK Central, Praha 22. květen 2008 | 14:00 hod. CONFIDENTIAL UNTIL RELEASE SUBJECT TO BO REVIEW.
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
Inovace je změna daného stavu a lze ji aplikovat ve všech směrech lidských aktivit. Tyto změny mají sedm řádů, sedm faktorů a sedm zdrojů. Inovační proces.
Podnikatelský nápad Nejlepším a nejpříjemnějším způsobem, jak vytvořit úžasný produkt či službu, je udělat něco, co chceš sám používat.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Balanced Scorecard (vyvážený soubor měřítek)
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
TRH A TRŽNÍ MECHANISMUS Kolektiv žáků 4.I. Nabídka Nabídka je ekonomický pojem vyjadřující objem výstupu výroby, které chce vyrábějící subjekt na trhu.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
Dr. Ondroušek Lubomír, 1.místopředseda SAČM a specialista na problematiku DS pro vedení strukturovaných rozhovorů a vytvoření reprezentativního vzorku.
Téma prezentace Jméno přednášejícího, funkce
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
ZÁKLADY EKONOMIE I Poptávka a nabídka Tržní mechanismus 4
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
Komerční banka - partner pro příjemce dotací Jitka Haubová zástupce výkonné ředitelky korporátního bankovnictví KB 190. Žofínské fórum, Čerpání.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
INVESTICE DO VZDĚLÁNÍ – INVESTICE DO BUDOUCNOSTI PaedDr. LUDVÍK ZIMČÍK, ředitel ZŠ A MŠ BŘEZOVÁ (ŠKOLA NA KONCI SVĚTA)
Zavádění nových produktů na trh B2B
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
Název společnosti Obchodní plán.
ZÁKLADY EKONOMIE Nabídka 3. přednáška
Prezentace obchodního plánu
Prezentace obchodního plánu
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Název společnosti Obchodní plán.
Prezentace obchodního plánu
Základy Ekonomie pro adiktology část 10 Prof. Martin Dlouhý
… KRÁČÍ VSTŘÍC ROKU
Transkript prezentace:

Radioreléové spoje ALCOMA – rychlé spoje Alcoma, spol. s r.o. Vinšova 11 106 00 Praha 10 Jakub Rejzek David Němec

Společnost založená v roce 1993 ALCOMA je čistě česká firma v žebříčku patnácti největších firem na světe co do počtu prodaných spojů S exportem do 35 zemí světa Zaměstnáváme v ČR 55 lidí přímo a zhruba jednou tolik na subdodávkách.

Společnost se zaměřuje na vysokou přidanou hodnotu služeb zákazníků, s důrazem na co nejširší pokrytí požadavků zákazníků vlastním vývojem To dokládá dynamicky rostoucí datová část vývoje, pouze malá část výrobců spojů má své vlastní datové rozhraní s možností okamžité reakce na potíže zákazníka Mikrovlnné pracoviště je schopné pracovat s kmitočty přes 90 GHz, včetně výroby mikrovlnných komponent poslední generace

Zaměřili jsme na vývoj mikrovln ve světě obvykle volných pásmech, či potencionálně volných pásmech 17, 24 a 80 GHz – zdravíme STÚ Samozřejmě nezapomínáme na českou 10 GHz volnou specialitu Zaměřili jsem se poslední dobou na vývoj spojů bez vnitřní jednotky, u nás nazývané krásně česky minipojítko, ale samozřejmě klademe důraz i na stále se zlepšující technologie spojů s vnitřní jednotkou ALxxF s kapacitou 372 Mbit/s.

Mezi významné úspěchy patří dokončení projektů: ALxxF MP360 s kapacitou 384 Mbit/s pro volná pásma a koordinovaná pásma, s možností volny rozhraní optika – metalika Výroba v ČR – dodání do 10 pracovních dnů, pokud není na skladě. AL80GE – spoj s kapacitou 1 250 Mbit/s, první spoj v této kategorii vyrobený v EU – momentálně v certifikačním řízení. Funkční vzorek pracuje v salonku a je k předvedení.

Další vývoj pro pásma na klíčových trzích, dokončeno 5, 6, 7 , 8 GHz v koncepci MP3 s kapacitou 384 Mbit/s nebo 372 Mbit/s podle použitého pásma. Další vývoj modemů, větší šíře pásma Pro použití v méně častých pásmech produkty řady R - MP360 s použitím mikrovln OEM výrobce V této řadě bude uvedeno velmi perspektivní pásmo 32 GHz, v ČR za 28 800 CZK ročně při 20 dBm a 56 MHz šíře pásma – 384 Mbit/s

Závěr: Vidíme budoucnost v ucelené nabídce spojů ve volných a koordinovaných pásmech, vysoké odbornosti našich lidí Dokážeme nabídnout ucelené řady produktů s prakticky libovolným interfacem Spoje páteřní – AL80GE, ALxxF MP360, ALxxR MP360 Spoje malých páteří ALxxD MP165, ALxxF MP165 Spoje Last mile AL10D MP91 v ČR anebo MP100, které mají stejný technický základ jako MP360 s výrazně vyšším výkonem nežli u přímé FreeMile konkurence

Stojíme o zákaznickou odezvu, abychom věděli co je třeba dále rozvíjet Pracujeme na zvyšování odborné úrovně techniků našich zákazníků Dávejte nám vědět, abychom se mohli zlepšovat a přenášet zkušenosti Vás ISP do světa ALCOMA – stabilní rádiové spoje

Společnost ALCOMA Vám děkuje za pozornost