Posílání fotografií Veronika Čechová 1. C. Ulož.to Ulož.to nabízí neomezený prostor a pohodlí pro nahrávání, sdílení a prohlížení dokument ů, prezentací,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ
Advertisements

Zde najdete informace pro vlastní web vytvo ř ený na Blog.cz Návod: Jak na blog Info:
Využití cloudových služeb ve školství
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Porušování autorských práv Pirátství
Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.
Název a adresa školy Střední škola zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm nábřeží Dukelských Hrdinů Rožnov pod Radhoštěm Název operačního.
Tvorba stránek  komu jsou stránky určeny  grafická úprava stránek  obsah  motivy vzhledu stránky
ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
Základy práce s počítačem – lekce V. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Posílání velkého množství dat VY_32_INOVACE_20 Sada 12 Základní.
Základní škola, Most, J. A. Komenského 474, p.o Most Základní škola, Most, J. A. Komenského 474, p.o Most Digitální učební materiál vytvořen.
PowerPoint 2007: Snímek s grafem Lekce 14. Graf v PowerPointu PowerPoint disponuje nástrojem, pomocí kterého lze vytvo ř it jednoduchý graf. Možnosti.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Komplexní řešení „Šablon klíčových aktivit“ projektu EU peníze školám autorský zákon, povinnost předání licence MŠMT Jednoduchý software na tvorbu veškerých.
Google Apps Kateřina Macháčková EU peníze školám Základní škola Stříbrná Skalice, Na Městečku 69,
Markéta Wolfová.  efektivní organizace záložek  sdílení zajímavých odkazů, dokumentů, obrázků, videí  označování a komentování materiálů.
Internetové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Využití sociálních sítí k rychlému přenosu informací Mgr. Jan Vetchý Mediální konzultant, společnost SOVA NET, s.r.o
Internet– přenos dat Bohumil Bareš. Přenos dat – pomocí E-meilu 2 Jak vidíte k e-meilu můžete přiložit různé soubory, jako je obrázek, pdf soubor, prezentaci.
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Rodina
Sociální sítě I Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
 Facebook. Facebook vlétl na č eský internet doslova jako uragán. B ě hem velice krátké doby si tato komunitní sí ť vytvo ř ila statisíce fanoušk ů,
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Funkce rodiny Číslo DUM: VY_52_INOVACE_66_96 Vzdělávací předmět: Rodinná výchova Tematická oblast:
Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.
Návrh interiéru Pokoj, ve kterém by mi bylo dobře... ZADÁNÍ ÚKOLU.
Odesílání obsáhlých souborů Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Posílání fotek Letecká pošta- První web ne který můžeme umístit velké množství fotek.
Sociální sítě Štěpán Hýža.
Zálohování fotografií
Drahoš Dvořák Solution Specialist – Office system Office není jen Word, Excel, Powerpoint.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_01B8 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření listopad.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/28 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Mobilní telefon Venus. 9.8MM Ultra tenký, skvěle padnoucí do vaší dlaně 9,8mm tenké tělo umožňuje snadné ovládání jednou rukou.
Nová média - kvíz. 1.Které z následujících termínů neoznačují tzv.nová média?  Blog tablet tisk wiki televize sociální síť i-phone google rozhlas.
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
Spolupráce NNO, škol a měst/obcí aneb globální témata a aktivní občanství jako běžná součást vzdělávání na všech úrovních.
-umožňuje sílení fotografií a videí. -volně dostupná aplikace pro platformu: iOS (Apple), Android a Windows Phone 8 - Vytvořili ho Kevin Systrom a Mike.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Název materiálu: Internetová úložiště Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce , 5.třída Vyučovací předmět:
Internet Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí („síť sítí“), ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny.
CSS styly Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastTvorba WWW stránky v HTML Datum vytvoření2013 Ročník2 Stručný.
VY_12_INOVACE_19_WEBOVÉ STRÁNKY_ INFORMAČNÍ GRAMOSTNOST _HORKÁ.
ICT pro 1. stupeň Vytvořil: Tomáš Kováč. Práce s vyhledávačem Google Jak vyhledat přesné informace. -vyhledat dané heslo -ikona nastavení.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Internet – pojmy, služby
VY_32_INOVACE_22_Sociální_sítě
Sociální sítě a jejich rizika

Prevence kyberšikany Veronika Skřenková.
TÉMA: Počítačové systémy
1. Jak si rychle a jednoduše upravit vzor
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ NOVOVĚK
Euroškola Česká Lípa střední odborná škola s.r.o.
Děti jsou naše budoucnost
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Jak lze využívat internet
Tvorba webových stránek na google – Sites (5.)
Název události Datum akce Čas akce
Euroškola Česká Lípa střední odborná škola s.r.o.
Studentská grantová soutěž, studentské vědecké konference
ZŠ KRESTOVA 5.A EMOJI.
Šablona pro obrázky na sociálních sítích
KOMUNIKACE NA INTERNETU
Transkript prezentace:

Posílání fotografií Veronika Čechová 1. C

Ulož.to Ulož.to nabízí neomezený prostor a pohodlí pro nahrávání, sdílení a prohlížení dokument ů, prezentací, fotografií, obrázk ů a videí.

Úschovna Posílejte soubory snadno, bezpe č n ě a neomezenou rychlostí! !! Prostor pro p ř echodné umíst ě ní soubor ů s možností využití k p ř edávání mezi dv ě ma partnery. Zdarma.!!

Raj č e.net Spousta sout ě ží, super výhry a akce. Neomezený prostor ZDARMA. Vlastní adresa ř ezdívka.rajce.net. Vytvo ř ení skv ě lých fotodárk ů b ě hem chvilky.

Instagram Instagram je rychlý, hezká a zábavný zp ů sob, jak se pod ě lit o zážitky s p ř áteli a rodinou. Po ř i ď te obrázek nebo video, vyberte filtr, kterým zm ě níte jeho vzhled a náladu, a pak ho zve ř ejn ě te na Instagramu – tak je to snadné. M ů žete ho dokonce sdílet na Facebooku, Twitteru, Tumblr a na dalších sítích. Je to nový zp ů sob nahlížení na sv ě t.