Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Najdete nás také na facebook.com/teticky
Advertisements

Věrnostní program.
Základní škola a mateřská škola Blížejov Zámek Osvračín
…od myšlenky k realizaci franchisingového konceptu.
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě. Neodolali jsme výzvě zapojit se do soutěže v rámci aktivity „Spring Day 2009“. Město Varnsdorf bylo kdysi největší vesnicí.
10. dubna 2013 Roztoky Prahy. Naši členové Minulost, současnost a budoucnost obchodu s TZB  Několik poznámek k 20. výročí založení Asociace odborných.
Lékárna U Kristýny Lékárna U Kristýny byla založena v létě roku 2012 Její prodejna sídlí v Uherčicích Lékárna ale také funguje on-line a to na webové stránce.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
PC-Pajoška Firma vznikla Hystorie firmy: Firma byla založena roku 1998 začínali jsme jako malá neznámá firma ale dnes už jsme všude známí.
HOMEWORKING V Praze Práce z domova Přednášející: Jana Malá předsedkyně představenstva Moravská ústředna Brno, d.u.v.
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_19.
Scope2 INDEX 1. Internet mktng and sales 2. Marketing Strategy 3. International M. 4. Tenders and public procurement 5. Q & A E-commerce (Elektronické.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Autor: Zdeňka Hauserová Datum: 13. dubna 2013
Informační schůzka rodičů žáků 8. ročníků Vítám Vás!!! Mgr. Bc. Věra Václavíčková.
MARKETING Co je marketing? 5 P Marketingový přístup stanovení ceny
Propagace ve firmách Zlínského kraje
Kdo jsme..? -jsme československý vodní institut, který zkoumá vodu doslova do kapičky a snaží se tak pomoct celému světu…,který je už tak moc nečištěný.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p. o Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 26 Číslo.
MARKETING.
Myslivecké potřeby Janák Firma vznikla v září roku 2012.
Podnikatelský záměr PoŠuK v.o.s. Radek Pospíšil & Kamil Šuška.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Datový sklad Jak analyzovat data za období delší než kalendářní rok? Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
SKIP 2010 Praha SKIP 2010 Praha Marketing s lidskou tváří.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Historie Firmy Oděvní firma GS vznikla v roce 1990 v České republice.Mladá,začínající módní návrhářka Gabriela Skorková založila malou oděvní společnost,která.
Shrnutí poznatků ze semináře o půjčování audiovizuálních děl v knihovnách v České republice V Praze 23. března 2007 Aleš Danielis a Ondřej Materna Přílohou.
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
14. října 2008 PRODUKT jednotlivé úrovně produktu Mgr. Eliška Kubíčková.
Vítejte na Marketingu. Identita, image Identita = komplexní obraz firmy utvářený filozofií, historií, zásadami vedení, současností i budoucností Tvoří.
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ICT ve výuce OZNAČENÍ MATERIÁLU:VY_32_INOVACE_POD_77 ROČNÍK: 3. VZDĚLÁVACÍ OBOR:PODNIKÁNÍ V HOTELNICTVÍ.
Zemědělství TataSyn. Vznik firmy Firma Zemědělství TataSyn vznikla roku Firma se od začátku specializovala na prodej zemědělské techniky. Dnes si.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
MARKETING. Marketing Metoda řízení, při níž se zaměřujeme na potřeby zákazníků 1. výběr vhodné cílové skupiny 2. výběr marketingových nástrojů.
Spotřební daň Ekonomika podniku 2. ročník Spotřební daň - je nepřímá daň, tzn. je součástí ceny výrobku - je placena jednorázově při prvním prodeji od.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Zkušenosti s pracovním uplatněním uživatelů Domova Horizont Mgr. Lenka Kortová – sociální pracovnice Domova Horizont.
Pojízdné prodejny Zpracovala: Michaela Merková a Kristýna Slavíková.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
PŘÍPADOVÁ STUDIE: SCHŮZKA S KLIENTEM – ZJIŠTĚNÍ VSTUPNÍCH INFORMACÍ V průběhu kampaní je pečlivě dbáno na maximální účinnost a kvalitu poskytovaných.
Muzeum jako místo setkávání – prožitek jinak. Regionální muzeum v Litomyšli a jeho aktivity směrem k veřejnosti. Renata Kmošková, programová produkční.
Kovářství včera DNES MAS Sdružení Růže MAS Pomalší LEADER-Loucko.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Řízení vztahu se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti maloobchodu se sportovními potřebami Autor bakalářské práce: Daniel Baumruk (147.
NET spol. s r.o., Huštěnovice 370, Babice, CZECH REPUBLIC.
"Neratovice: podpora místních podniků v zakázkách malého rozsahu" Databáze podnikatelských subjektů.
PROFESIONAL AUDIO RECORDING
Konzervárenská výroba
Prémiová vinotéka na ploše pražského hypermarketu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Povolání logistický manažer
Rozvojová spolupráce českých měst: výsledky průzkumu
Vytvořil: Ondřej Koubek a David Hraba
Autor práce: Michaela Janová
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
Plavecký klub Děčín.
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
Podnikatelské koncepce
ABC, s.r.o. - nabídka 2006 Josef Novák
… KRÁČÍ VSTŘÍC ROKU
SOUTĚŽNÍ PROJEKT Lepší místo ve škole
Transkript prezentace:

Svatební šaty Iva

Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl roku. Sídlo firmy je ve Vratěníně. Toto sídlo je proto, že jiné firmy stejného druhu jsou spíše ve větších městech. A tak bude našim zájemcům z menších měst a vesnic k dispozici naše firma. Naše firma se zabývá půjčováním a prodejem různých druhů svatebních šatů prvotřídní kvality. Šaty je možné zakoupit nebo půjčit jak na našich webových stránkách, tak u nás v prodejně. Veškeré produkty a informace o nás a našich akcích máme taktéž na webových strákách.

Současný stav firmy V současnosti naše firma zaměstnává přibližně 15 zaměstnanců. Ředitelkou firmy Svatebí šaty Iva je Ivana Bláhová V dnešní době máme mnoho druhů stavebních šatů od znamých značek. Jako např. ALEXANDER, ISABEL DE MASTRE, WHITE ONE a další. Nabízíme také prodej kabelek a psaníček. Naše firma má v této době pouze jednu prodejnu, a to ve Vratěníně. Pořádáme také různé přehlídky našich šatů.

Budoucnost Do budoucna plánujeme rozšířit produkty naší firmy a také prodejny, které by měly být otevřené během příštího roku. Nové prodejny by měly být asi v dalších 3 městech. Nakoupíme i nová auta na rozvoz zboží. Chtěli bychom zaměstnat odborníky z tohoto oboru, kteří by radili našim zákazníkům s výběrem zboží. A nejen to. Chtěli bychom začít svatební šaty také navrhovat a šít. Zaměstnáme kvalifikované návrháře. Dáme možnost i mladým nadaným návrhářům v podobě brigády. Chtěli bychom také rozšířit prodej u šatů pro družičky i u společenských šatů. Plánujeme různé zakázky i do zahraničí.

Děkuji za pozornost!