Střednědobé hodnocení Operačního programu Rybářství 2007 - 2013 Ing. Kateřina Krylová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA 2004 PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA.
Advertisements

Integrovaný plán rozvoje města Náchoda na období Jednání Řídícího výboru Náchod,
14. jednání Monitorovacího výboru pro Operační program Průmysl a podnikání hotel Yasmin Praha 20. listopadu 2009 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Realizace projektu - ČR Centrum pro regionální rozvoj.
Společně Měníme a Rozvíjíme Venkov – SMARV PRV ČR III /005/3310a/672/
RPS/CSF Technická pomoc RPS Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR MONITOROVACÍ VÝBOR Praha 21. ledna 2015 Milada Hroňková.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
VÝROČNÍ KONFERENCE,,Operační program Rybářství příležitost pro produkční rybáře“
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství Ing. Zuzana Nováková Odbor Řídící orgán OP Ministerstvo zemědělství ČR.
ZÁKON 139/2006 O koncesních smlouvách a koncesních řízeních (koncesní zákon)
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
Schválení OP OPS chvalovací proces Ministerstvo financíEvropská komise Certifikační orgán Auditní orgán Ministerstvo pro místní rozvoj Programování Metodiky.
Stav příprav na SROP v krajích Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Ústí nad Orlicí, 20. – Zdeněk Semorád.
Projekt internetizace knihoven (PIK) Mgr. Martin Boka 08/2004.
Monitorovací výbor RPS Ing. Jana Paláčková Ministerstvo pro místní rozvoj Sekce evropské integrace Řídící orgán SROP a JPD Praha Cíl 2.
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Základní informace o programu PS ESPON Území programu a rozpočet Programové území - 28 států EU + 4 partnerské státy - Švýcarsko, Norsko, Lichtenštejnsko.
Představení Zprostředkovatele a partnera programu Martina Bečvářová Praha (květen 2015)
Předběžná finanční kontrola Příkazce operace. Úvod S účinností od byl na fakultě upřesněn vnitřní kontrolní systém předběžné finanční kontroly.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
Seminář pro žadatele k 14. výzvě IROP „Infrastruktura pro předškolní vzdělávání“ a 15. výzvě „Infrastruktura pro předškolní vzdělávání pro sociálně vyloučené.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP a OP LZZ zvláštní část Závazná postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazné postupy pro.
Pravidla pro zadávání veřejných zakázek pro přímo řízené organizace na MZ ČR Ing. Mgr. Zdeňka Zatloukalová.
Informace o aktualizaci Politiky územního rozvoje ČR Ing. Filip Novosád, OÚP MMR 14. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
SLAVKOV Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Členská schůze MAS Opavsko.
Lenka Kšanová (Praha, duben 2016) Výzva dodatkových aktivit- finanční část.
Postup při zadávání VZ - Příspěvkové organizace Kompetence k rozhodování o nákupu věcí, služeb a stavebních prací Rozsah Číslo usnesení Rady ÚK z
Seminář pro žadatele k 34. a 35. výzvě IROP „Sociální bydlení (pro SVL)" Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ (zvláštní část) Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
FN JESSICA v IOP Nástroj finančního inženýrství JESSICA Zvolená implementační struktura Řídící orgán IOP Holdingový fond – SFRB - instituce.
Projekt POLYCE Markéta Borovská, Útvar rozvoje hl. m. Prahy Národní informační den pro zájemce OP ESPON února 2011.
Seminář pro žadatele k 5. výzvě IROP „ VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE " Ing. Oldřich Hnátek Zadávání a kontrola.
Seminář pro žadatele k 25. výzvě IROP „KNIHOVNY"
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Individuální projekt OP VVV
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část
Kontroly na místě a nesrovnalosti projektů realizovaných v OP LZZ
Oblast intervence 3.2 Integrovaného operačního programu
Seminář pro žadatele k 21. výzvě IROP „MUZEA"
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
Seminář pro žadatele k 29. výzvě IROP „Rozvoj sociálních služeb"
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
Projekt „CzechELib" – informace od realizátora IPs
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Seminář pro žadatele k 72. výzvě IROP „Cyklodoprava II"
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Interreg DANUBE Program nadnárodní spolupráce
Výjezdní zasedání pracovní skupiny pro evaluaci a HP
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ
Ing. Luděk Sosna, Ph.D. Odbor Strategie Ministerstvo dopravy
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Výzva dodatkových aktivit- finanční část
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost (2007 – 2013)
Transkript prezentace:

Střednědobé hodnocení Operačního programu Rybářství Ing. Kateřina Krylová

Střednědobé hodnocení OP Rybářství 2007 – 2013  Cíl: posoudit kvalitativní a kvantitativní aspekty implementace OP v období 2007 – 2010  Hodnocení se zaměřuje na: kontrolu relevance OP, hodnocení efektivnosti, účinnosti a hospodárnosti OP, určení faktorů, které vedly k úspěšnému/neúspěšnému provádění OP a faktorů, které vedly k případnému nedosažení očekávaných výsledků a dopadů závěry a doporučení pro případné změny a realokace OP v druhé polovině programového období

Střednědobé hodnocení OP Rybářství 2007 – 2013  Výběrové řízení: podlimitní veřejná zakázka Rozpočet: 3 mil. Kč ( EUR) bez DPH Délka trvání projektu: max. 8 měsíců (od podpisu smlouvy) Druh řízení: otevřené Podání nabídek do: – 15:00 Počet doručených nabídek: 9 Otevírání obálek: Posouzení kvalifikace: Hodnocení nabídek:

Střednědobé hodnocení OP Rybářství 2007 – 2013  Vybraný dodavatel: Deloitte Advisory, s.r.o  Cena: ,- Kč  Rozhodnutí o výběru vydáno dne  Lhůta pro podání námitek do  Podpis smlouvy s dodavatelem a započetí prací:  Ustanovení steering committee (Řídící výbor) Oslovení členové: zástupci Řídícího orgánu, SZIF, Ministerstvo pro místní rozvoj, Ministerstvo financí, Český rybářský svaz, Rybářské sdružení

Střednědobé hodnocení OP Rybářství 2007 – 2013  Účel zřízení Řídícího výboru: seznámení s průběžnými výstupy Střednědobého hodnocení Operačního programu Rybářství 2007 – 2013 participace na řízení a poradenské činnosti v klíčových otázkách probíhající evaluace  Řídící výbor zahájí svoji práci po podpisu smlouvy s dodavatelem

Střednědobé hodnocení OP Rybářství 2007 – výstupy práce dodavatele  Klíčovým výstupem bude Závěrečná zpráva o průběhu a dopadu OP Rybářství v první polovině implementačního období, včetně shrnutí podstatných zjištění a doporučení pro období 2011 – 2013  Dílčí součástí této Zprávy jsou: Zpráva o zahájení (návrh metodologie a navrhovaných nástrojů hodnocení, při respektování metodiky EFF) Průběžná zpráva o hodnocení (předložení prvního návrhu Závěrečné zprávy a zjištěných poznatků)

Střednědobé hodnocení OP Rybářství 2007 – časový harmonogram měsíc, rokčinnost říjen-prosinec 2010výběr dodavatele, podpis smlouvy prosinec 2010návrh metodologie a navrhovaných nástrojů hodnocení, při respektování metodiky EFF => Zpráva o zahájení leden 2011sběr dat duben 2011předložení prvního návrhu zprávy => Průběžná zpráva o hodnocení květen 2011předložení návrhu Závěrečné zprávy Řídícímu orgánu OP Zemědělství a OP Rybářství 30. červen 2011Závěrečná zpráva předána evropské Komisi po schválení členy Monitorovacího výboru

DĚKUJI ZA VAŠI POZORNOST.