Dívčí oddíl.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIHOMORAVSKÝ KRAJ TGM Junák - svaz skautů a skautek ČR
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Znojmo
Junák - středisko Karla Šimka HK
2. SMEČKA SE PŘEDSTAVUJE 2007/2008
…nasaj informace SKAUTSKÝ ROK u nás v Libereckém kraji a tak…
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Můžeme si to nyní společně připomenout . Vánoce 2009.
byl rok MMVI 1 Rok 2006 – Jaký byl?
Rekonstrukce Domku sv. Rodiny „Průběžná zpráva“. O ČEM BUDEME MLUVIT  Rekonstrukce Domku – proč?  Průběh projektu rekonstrukce – horní místnost  Klubovna.
A KTUALITY A NOVINKY VE VÝCHOVNÉM PROGRAMU J UNÁKA.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
 V září jsou žáci rozděleni do oddělení, kterých je celkem 5. Prvňáčci a předškoláci se seznamují se školou, klubovnami, jídelnou a školním řádem.
V této prezentaci BYCH Vám ráda pověděla něco o historii našeho pelhřimovského SKAUTU! Autor: Leri.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Myšlenka? Aktivita? Životní styl.
20. oddíl GINKGO středisko Walden - České Budějovice
Informace z okresu 2012 Výjezdní zasedání okresu
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Analýza 6.dívčího oddílu Lyra a projekt Barevný svět v hrsti Julie a Koumes.
Prezentace kurzů Kam jet příště???.
Kristýna Vyvialová ZAKLADATELÉ CO JE SKAUTING CO TAM D Ě LÁME O NAŠEM ODDÍLE ZNÁMÉ OSOBNOSTI.
O R D O & I U S T I C I A oddíl skautů při 65. pražském středisku Pata a Mata jako pronajímatel a Křeček a Plundra, s.r.o jako nájemce uzavřeli.
Konice je výchozí bod pro Vaše kroky v našem regionu.
Na pozvání Městské organizace ženského spolku Živena v Žilině, zůčastnili se členové výboru a aktivisté zájezdu na oslavu 140 výročí založení Živeny na.
EXperimentální skautský ZávOD EXZOD.06 Junák - svaz skautů a skautek ČR.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Výchovný odbor Želvičky. Výchovný odbor „Želvičky“ Členové: Kiwi, Villda - Ratíškovice, Milka, Andy - Čejka Sketmen, Šmudla, Junior, Ryša, Hárvy – Kyjov.
Zlatá lilie – Mazaskazi Wanča
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
2. Chlapecký oddíl.
1. oddíl skautů a vlčat Slavkov
Tělovýchovná jednota Černěves Podívejte se na historii akcí roku 2008 Fotky ukazují akce, na kterých se podíleli členové TJ. Příjemnou zábavu!
1. ODDÍL VODNÍCH SKAUTŮ L ULEČ. N ÁŠ ODDÍL Náš oddíl vnikl letos v září, protože předtím jsme byli součástí 5.ODV Vyškov V našem oddíle je: - asi 18 vlčat.
Skauti Vyškov 2. chlapecký oddíl Kondoři Kolik že ná vlastně je? 1x Vůdce 1x Zástupce vůdce 2x Oddílový rádce 3x Družina: Kamzíci 8x Vlci 8x Medvědi.
Gymnázium Horní Počenice
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk.
Co se honí želvími hlavami. Celoroční plán Proč jej dělat? – Práce s dětmi není náhodná, chceme někam směřovat – Všichni vedoucí chtějí dosáhnout s dětmi.
2.oddíl Slavkov Něco o Nás! Slavkov u Brna Ve Slavkově je škola J. A. Komenského a Tyršova. U Slavkova se konala významná Bitva tří císařů roku 1805.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Junák – svaz skautů a skautek ČR, okres Hodonín Akreditovaný 39 hodinový zdravotnický kurz Zdravotník zotavovacích akcí 2011 Kateřina Smerfetka Šablaturová.
Krajský sněm ledna 2011 radnice, nám. Dr. E. Beneše, Liberec Volební program Jerry a Slůně |
Jsem svobodný právě proto, že sloužím Ježíši Kristu, svému Pánu. Skautský máj 09.
Výchovný odbor Želvičky
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Vítáme tě na stránkách Bílého Měsíce 3
Skauting.
ORGANIZACE ČK Fortis, sobota , Lelekovice
Okresní výchovný odbor Želvičky Zrealizované akce v roce 2010/2011.
172.oddíl Kunratice.
137. oddíl Havrani havrani.blanik.info oddíl Havrani havrani.blanik.info.
Starší přípravka Aktivity v roce 2014 účast na halových a venkovních turnajích Jarní dohrávka OP ve druhé skupině Podzimní část OP a postup do první.
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk Ú N O R Ú N O R
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Příprava k přijetí svátosti biřmování
Dárky V tomto ročním období je populární dávání vánočních dárků. Dárky jsou většinou zabalené v červené, zelené barvě nebo ve slavnostním balicím papíru.
Zpráva o činnosti spolku Ulita Černilov
Informace z okresu 2014 Výjezdní zasedání okresu
Albert Uiblein, Dominika Bartošová, Marek Havránek, Stanislav Kish
ČLENSKÁ SCHŮZE Spolku FČAS
Vytvořila: Libuše Langmayerová IX. ročník
KTV Pržno Prosinec 2016.
Činnost výchovného odboru
Vstupné: dospělí 20,- Kč, děti 10,- Kč
Jaroslav Foglar * Český spisovatel literatury pro mládež
ROZSVĚCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU 3. prosince 2010
Přehled významných panovníků
Vzdělávání v Junáku Jiří Fait - George.
20. oddíl GINKGO středisko Walden - České Budějovice
Transkript prezentace:

Dívčí oddíl

Obnovení řečkovického střediska a dívčího oddílu V prosinci roku 1989 se bývalí členové střediska v Řečkovicích zúčastnili setkání skautů na BVV, poté ve sv. Anně, což byl první krok k obnově nejen dívčího oddílu, ale i celého našeho střediska.

46. dBo po obnovení Marie Želva Janošková Monika Škovierová – Matalová První zástupkyně pro dívčí kmen : Marie Želva Janošková Vůdkyně dívčího oddílu: Monika Škovierová – Matalová Počet členek: 34 V obnoveném oddíle se vytvořily dvě družiny: Berušky a Štěňata. První klubovna se nacházela na ulici Boskovické, později pak Žitné.

První akce 46. dBo První tábory: 1990 – putovní pro skautky, stálý pro světlušky Tradiční pouť na Vranov, podzimní drakiáda, Mikulášská a Vánoční besídka, úklid městské části a pouť do Rajhradu nebo Předklášteří. Před Vánocemi se také oddíl účastnil rozdávání Betlémského světla ve farnosti. Zpočátku také středisko navštěvovalo skauty v rakouském Laa.

Vedení oddílu v letech 1991 - 2001 1991 - světlušky Iveta Rousová a skautky Kateřina Svobodová 1992 - Monika Matalová 1993 - 1994 - Jarmila Svobodová a Kateřina Svobodová 1995 - 2001 - Marie Želva Janošková a Dagmar Suchá 1999 - Pavel Hakim Vedra (zástupce vůdce)

Stav oddílu 1991 - 1999 Po roce 1992 dívky jezdily na tábor společně s 18. oddílem z Králova Pole kvůli nízkému počtu členů. Počet registrovaných dívek se pohyboval kolem 15. Středisko také získalo klubovnu nedaleko kostela na ulici Prumperk, kterou máme dodnes.

Vedení oddílu 2002 - 2013 2002 - 2009 - Pavel Hakim Vedra Zástupci vůdce: Marie Želva Janošková, Hana Žito Vlková, Dominika Tika Vedrová 2009 - ... – Zuzana Melian Bořecká Zástupci vůdce: Eva Nínien Štěpánková, Magdalena Braunerová, Hana Žito Vlková

Stav oddílu 2000 - 2009 Počet členek: Rok 2000 – 16 členek Rok 2001 – 21 členek Družiny: Světlušky: Červená šestka, Berušky Skautky: Veverky, Sojky, Agamy Vedení: Tygřice

Tábory 1999 - 2013 1999 – Boskovštejn 2000, 2001 – Velký Újezd 2002 – Zadní Arnoštov 2003, ... Uhřínov u Velkého Meziříčí

Akce oddílu 2000 - 2009 Turnaje ve vybíjené Babice nad Svitavou Závod o lucerničku světlušek Diecézní poutě skautů (Rajhrad, Vranov, Předklášteří...) Vozembouch, střediskové akce, výpravy, atd.

Stav oddílu 2009 - 2013 Počet členů: 40 - 50 (+ 8 členek vedení) Družiny: Pandy, Žirafy, Veverky, Pumy, Sojky, Karety

Akce š. r. 2012/2013 Zahajovací oheň Pouť na Vranov Podzimní výprava Skautské mše Vánoční besídka Betlémské světlo Zimní výprava Jarní výprava Akce umění Georgův memoriál Dědkův memoriál Vozembouch Skautská pouť Rádcovský kurz Svojsíkův závod Výprava skautek Výprava světlušek Velký divadelní večer Den sesterství

A co dál? Dětská skautská party Šifrovačka pro skautky Pokračování RK, SZ Závěrečný oheň Tábor

Obyčejný člověk přemýšlí, jak by zaplnil čas. Skaut se ho snaží využít.