VCHOD BLOKY DŽINNŮ PYRAMIDOVÁ HROBKA PŘEHRADA A VSTUP DO SÍQU.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Průběh běžného školního roku na naší skvělé škole.
Advertisements

JORDÁNSKO PRŮVODCE PETROU.
Asuan - Egypt.
M E X I C O TEOTIHUCÁN.
TŘÍDNÍ SCHŮZE PROGRAM SRPŠ – výroční zpráva Třída jako celek – chování, výsledky vzdělávání, spolupráce, aktivita Akce v dubnu Ředitelské.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Ruční obracení snímků s hudebním doprovodem Jeruzalém v noci.
Poznáváme Prahu 2 (2. část: od Novoměstské radnice k Podskalí) Univerzita 3. věku Letní semestr 2013.
Prezentace Praha.
Velká Británie školní zájezd 24/9- 29/ Část třetí.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
A a 5.A. 7:30 – odjezd od hlavního vchodu GVN J. Hradec 9:30 - příjezd na Lipno 10:00-11:00 – informační centrum (všichni) 11:00-12:00 –
Kokořín Tip na jarní výlet. Kokořín na mapě Hrad Postavil v 14. století Hynek Berka z dubé Hrad vystřídal mnoho majitelů, a teprve v roce 2006 se hrad.
ŠKOLNÍ VÝLET 3.B MORAVSKÝ KRAS
GÁBINA UHLÍŘOVÁ studentka septimy Skotsko / prázdniny.
POZNÁVÁME PLZEŇ A JEJÍ PAMÁTKY
Jezdi pouze po pravé straně vozovky. Smíme jezdit jen jednotlivě za sebou. Každou změnu směru jízdy musíš dát najevo zřetelným upažením ruky. Součástí.
Westernové ježdění Vendula Černochová, 1.B, 2009.
Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně
Zámek Chambord je největší ze zámků na Loiře ve střední Francii.
Prezentace Martin Procházka 5.B. Pražský hrad byl odedávna sídlem českých panovníků a nyní v něm sídlí prezident republiky. Byl založen v 9. století.
P E R N Š T E J N návrat do časů minulých Jako každý rok v tomto čase jdeme z křižanovského náměstí v sobotu 14. června 2001 v 5 45 ráno. Čas odchodu.
POZNÁVÁME PLZEŇ A JEJÍ PAMÁTKY „Medzinárodní pátrači“ = „Mezinárodní detektivové“
Kartografická generalizace
Evropa – Střední Evropa
JORDÁNSKO 2. PRŮVODCE PETROU Petra (πέτρα petra = „skála“, البتراء ‎ Al-Butrā) je skalní město a archeologické naleziště v Jordánsku. Od roku 1985 je.
Funkce a jejich vlastnosti
LUHAČOVICE
Španělsko. Oropesa del Mar  město v oblasti Valencie  Kaple Panny Marie Boží Trpělivosti  Castillo de Oropesa  Torre del Rey (Královská věž)  Staré.
Kinematika 14. SKLÁDÁNÍ RYCHLOSTÍ I. Mgr. Jana Oslancová
Křížovky s VS po B II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Výukový program: Mechanik - elektrotechnik Název programu: Elektronika II.ročník Operační zesilovače: Invertující zesilovače – Část 1 - Vzorce Vypracoval:
Vypracoval: Jiří Beneš. Co je čítač? ……… Základní části čítače 1. Č… J… 2. G… 3. V… Z… a T…
Více obrázků najdete na září 2012 KrušlovČesticeHoslovice Nepomuk Foto: M.Dvořák Pěší trasa měřila 10 km.
Symfonická báseň od Bedřicha Smetany
Ukazatele, řetězce Přednáška č. 3. Ukazatele  Ukazatel (pointer) – typ o velikosti 4 bajty (v 32bit. systémech) pro uložení adresy objektu na který ukazuje.
JORDÁNSKO PRŮVODCE PETROU PETRA VZNIKLA KOLEM ROKU 1000 př.n.l.
VY_32_INOVACE_ZCR_629 Ročník:4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Tematický okruh:Svět Téma:Afrika – pobřeží Středozemního moře Jméno autora:Mgr.
Simona Hrbáčková 8.A Tyto prázdniny jsem si hodně užila. Ještě když jsme je měli o 14 dní delší... Na konci jsem se už trochu.
Strážovské vrchy Ubytování Nitrianské Rudno kempink, chatky. Chatky byly starší, nebylo tam moc útulno. Ale bylo krásné teplé počasí, tak.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Srdečně Vás zveme na pochod Okolo Bohdanče, který se uskuteční který se uskuteční Start bude od 6:00 do 14:30 v sokolovně v Bohdanči u Zbraslavic.
Výlet Akademie třetího věku, Totem RDC obor Historie místopis, pod vedením lektora pana Jiřího Oudese, začal na Dešenickém nádraží.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Prachovské skály jsou skalní uskupení pískovcových útvarů různých tvarů, rozkládající se zhruba 5 až 7 km severozápadně od města Jičín, přírodní rezervace,
VY_32_INOVACE_27_Brno.  Druhé největší město v České republice  Největší město na Moravě  Leží na soutoku řek Svratky a Svitavy  Město úspěšných.
Vyjádření příčiny a důsledku. Příčina (spojka PROTOŽE) Petr byl sám doma, protože jeho rodiče šli do divadla. Proč byl Petr sám doma? Protože jeho rodiče.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Obsah 1. Odjezd 2. Hotel 3. Oficiální uvítání 4. Slovenská škola v Šal‘e 5. Šal‘a 6. Tvorba slovníku 7. Cyklo výlet 8. Výlet do Bratislavy 9. Odjezd.
Současnou podobu dala zámku novogotická přestavba ve stylu tudorské gotiky z let , jejímž autorem byl Jiří Wingelmüller. Část barokního zdiva.
Den s Českým rozhlasem Brno 18. června 2016 MELODIE.
KTV PRŽNO Červen 2017.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_17-13_ Egypt, architektura Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Tematický okruh: NEJSTARŠÍ CIVILIZACE - STAROVĚK Název učiva: EGYPT
PRAHA. (město s královskou historií) САНКТ-ПЕТЕРБУРГ
Poznávací Zájezd do Petrohradu
PŘÍLEŽITOSTI PRO PODNIKÁNÍ
SOBOTA 7.ČERVNA DĚTSKÝ DEN od – dovednostní soutěže
PŘICHÁZEJÍCÍ JARO 2017.
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
Starověký Egypt Architektura.
Petr a Kamil jdou vedle sebe, každý rychlostí 3 km h-1.
Výtvarné umění starověkého Egypta
20. výlet turistického kroužku 3. ročník neděle 7. ledna 2018
EGYPT VÝZNAMNÍ PANOVNÍCI
Na kole po Lednicko-valtickém areálu
EGYPTSKÁ ARCHITEKTURA
ŠVÉDSKO –
Zájezd do itálie Adam Havlík 4.A.
Školní výlet Alžběta Drápelová 4.A.
Transkript prezentace:

VCHOD

BLOKY DŽINNŮ

PYRAMIDOVÁ HROBKA

PŘEHRADA A VSTUP DO SÍQU

KAŇONSÍQ

POKLADNICE

FASÁDOVÁ ULICE

HROBKY U DIVADLA

VÝSTUP K OBĚTIŠTI

OBELISKY

OBĚTIŠTĚ

HROBKY POD OBĚTIŠTĚM

NABATEJSKÝ CHRÁM

VÝSTUP KE KLÁŠTERU

KLÁŠTER

VÝHLEDY SMĚREM K IZRAELI

KOLONÁDOVÁ ULICE

KRÁLOVSKÉ HROBKY

NABATEJSKÉ DIVADLO

DOBŘE MÍNĚNÉ RADY PRO VÁŽNÉ ZÁJEMCE Na prohlídku je nezbytný jeden celý den, proto je třeba mít rezervovány 2 noclehy v obci Petra Prohlídka představuje dlouhý pěší výlet, při kterém se absolvují 2 výstupy po 1000 schodech nahoru a dolů, proto se vybavte dobrými a pohodlnými botami. V areálu je stálé vedro, proto počítejte se 2l vody na osobu V areálu není žádný směrový ukazatel ani popis, proto doporučuji vzít si u vchodu místního průvodce U vstupu odmítněte nabízený odvoz koněm či oslem – jízda je jen na 1 km a ušetříte si nepříjemné dohadování.