Jak vyrobit titulní stránku První a nejdůležitější částí titulní stránky je název práce.Ten musí vystižně celo práci charakterizovat a přitom nesmí být.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Čísla stran v Microsoft Office Word
Advertisements

Olomouc, únor 2012.
PowerPoint Založení nového souboru .pptx Tlačítko Office, Nový
Styly, záhlaví a zápatí, oddíly
Zpracováno v rámci projektu SIPVZ 0120P2006
HyperText Markup Language
Formátování dokumentu O. Kánský 2011 Vyberte svůj textový editor Writer OpenOffice.org Word XP Microsoft Office Word Microsoft Office.
Grafická úprava seminární práce
IT začátečníci - Word Modul 3.
Nadpis prezentace – písmo „Calibri“ varianta Bold, velikost 28bodů, zarovnání na střed Jméno Autora Citát vázající se k projektu, není povinný. Písmo „Calibri“,
Maturitní otázka č. 12 Kristýna Kaňovská 4. A.
Nastavení zarážek tabulátoru WORD
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
VYPRACOVALA: MGR. HANA TOFLOVÁ DNE: ICT2/1/3/13 WORD - tabulky.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 4.0 (Text)
Téma: CorelDRAW - Textové objekty - 7. díl
Excel – editace ( formát ) buněk
Word Textový editor.
 Microsoft Word  Je textový procesor od firmy Microsoft, který je součástí kancelářského balíku Microsoft Office.
TEXTOVÝ EDITOR.
Word – Struktura dokumentu
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Práce s textem v objektech prezentace Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Formátováním textu se rozumí změna jeho vlastností jako velikost, barva, typ, podtržení atd. Pokud chceme změnit některou z vlastností již napsaného textu,
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Formátování tabulek n postupné formátování tabulek n automatické formátování tabulek Vypracovala: Veronika Nováková, 4. B 2.
ZIHB – MS Word dodatek 1 Petr Kratochvíl, KIV ZČU, © 2008.
Cvičení 1 - Řešení příkladu Zadání viz: cv1_samostatne.doc.
Word – styly Ing. Bohumil Bareš. Co je to styl Jednoduše řečeno, styl je souhrn vlastností odstavce, který lze aktivovat pouze jediným krokem. Jinými.
Textový procesor (MS Word)
Power Point– sestavujeme prezentaci
Word – úprava textu Ing. Bohumil Bareš.
Zápatí a záhlaví, okraje stránky, číslování stránek
Formátováním odstavce se rozumí změna jeho vlastností jako velikost, barva, typ, podtržení atd. Pokud chceme změnit některou z vlastností již napsaného.
Informační a komunikační technologie Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Učební obor: Kadeřník, Kuchař-číšník Ročník: Styly.
Autor: Jakub Černek jakub(zavináč)cernek.cz µŠkolení Efektivnějšího využívání PowerPointu 2003.
Informatika GIMP – zajímavé nadpisy
Střední škola živnostenská Sokolov, příspěvková organizace
INFORMATIKA 7 Úprava dokumentu III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
INFORMATIKA 7 Formátování odstavce III2 - I7- 03.
ROZHOVOR úterý 13: :15 učebna informatiky. Úkol: pořízený rozhovor zpracujeme do elektronické podoby Zpracování rozhovoru.
Moduly ECDL M3_Word - prostředí
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
GIMP Využití nástroje Cesty Michal Zerzáň
ODSTAVEC Ing. Petr Hanáček MS OFFICE - WORD
Nadpis prezentace – písmo „Calibri“ varianta Bold, velikost 28bodů, zarovnání na střed Jméno Autora Citát vázající se k projektu, není povinný. Písmo „Calibri“,
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Úprava publikací Papír a formáty publikací Volba písma Délka řádek Sazební obrazec Zrcadlo sazby.
Kopírování textu, formátování odstavce. Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_ INOVACE_18-03 Název školy Střední průmyslová škola.
HTML pokračování. Co obsahuje každý html dokument? stránka stránka ahoj světe HTML.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 6 – textový editor Autor: Bc. Pavel Šiktanc MS Word - tabulátory Co se všechno naučíme??? Zarovnání.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 6 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Práce s textem - odstavce Co se všechno naučíme??? Jak správně pracovat.
Grafická úprava sestavy Access (15). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony Klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_10_16_word.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Co se všechno naučíme??? Obtékání textu
Co se všechno naučíme??? MS Word - číslování
Word – textový editor.
Odstavec a jeho formát Autor: Mgr. Jiří Maršík
PowerPoint.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Transkript prezentace:

Jak vyrobit titulní stránku První a nejdůležitější částí titulní stránky je název práce.Ten musí vystižně celo práci charakterizovat a přitom nesmí být příliš dlouhý.Nastavte velikost písma alespoň na 20 ( bodů), aby nadpis na stránce vynikl. Napište nadpis na řádek a poté stiskněte klávesu Enter.

Zvolte v nabídce Formát položku odstavec. V položce mezery nastavte políčkách „Před“ a „ za“hodnotu 12 a volbu podvrďte OK.

Nastavte velikost,font a typ písma. Napište jméno autora, stiskněte klávesu Enter a poté napište datum vytvoření

Označte text a z nabídky Soubor vyberte položku vzhled stránky.

Z okna vzhled vyberte kartu Rozmístění. V ní nastavte položku svislé zarovnání a volbu uprostřed.

Úkol : Podle předchozího vzoru vytvoř titulní stránku s nadpisem Co budu dělat o prázdninách