Extraliga juniorů a juniorek 2016. Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vyberte z nabídky Vyberte z nabídky Jedná se o soutěž, v níž nejde o znalosti, ale pouze o hádání a tipování, soutěž 5 proti 5 pořádá naše škola.
Advertisements

Pět dekád českého softballu a baseballu
Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
Strategie rozvoje ČSA na léta © Nymburk 2012
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
sobota 18. června 2011 Pelhřimov, restaurace Popovice
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
KOMISE MLÁDEŽE A ROZVOJE ČBA ROZVOJ Pavel Chadim, místopředseda ČBA rozvoj mládeže.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Staň se rozhodčím softballu. Pojď se stát rozhodčím softballu Chceš se věnovat softballu jinak než jen jako hráč? Chceš být součástí důležitých zápasů?
Valuch Honza8.A. Když se ve Spojených státech řekne „MJ“, každé malé dítě ví, co tato zkratka znamená. Michael Jordan je v současnosti největší ikonou.
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Basketbal Basketbal, česky též košíková, je kolektivní míčový sport, ve kterém se dva týmy s pěti hráči na hřišti snaží získat co nejvíce bodů vhazováním.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
HÁZENÁ 2.
ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Libor Bucifal juniorský reprezentant ČR na vytrvaleckých tratích.
Lounské gymnázium se může pyšnit nejen odchovem mnoha lounských florbalových reprezentantů, nýbrž i velmi úspěšným družstvem děvčat, která v nedávné době.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
BK Kondoři Liberec.
Soutěžení ve SH Předmět: Teorie sportovních her (KUT/SHT) Přednáší: Doc. PhDr. D. Tomajko, CSc.
Jak dál ve 2.lize? Pokračovat ve stávajícím modelu? Vytvořit další model? Vrátit se k osvědčené variantě?
Turnaj ve futsalu 21. – 22. července.  Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od.
Nejprestižnější soutěž Liga Mistrů Hrají ji jen nejlepší týmy z celé Evropy.
Technika řízení LH Přednáška 3
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
Analytika 2015 Aneb Jak to bylo s hospodařením krajského výboru.
 Materiál je určen pro první vyučovací hodinu tělesné výchovy tříd 3. ročníku středních škol a čtyřletých gymnázií, dále pro 7. ročník osmiletých gymnázií.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Dalibor Wijas Jiří Vodička Filip Navrátil
LIGA ŠKOL Hala Dukla.
FC Slovan Rosice, z.s..
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU
Otakar Mestek, Michal Blažej
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Prezentace Kristek Jakub
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
FC Šumavské Hoštice pořádá oslavy 45. výročí založení klubu. Dne 27. 7
BSE České Budějovice o. s.
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
BEACHVOLEJBAL.
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
Transkript prezentace:

Extraliga juniorů a juniorek 2016

Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů a žen Určeno pro hráče a hráčky od 14ti do 22ti let

Systém soutěže Extraliga juniorů a juniorek od 2016 −6 nejlepších týmů z roku 2015 −Ostatní týmy hrají 2. ligu juniorů a juniorek Systém Extraligy - Každý s každým 4x formou dvojzápasů doma –venku −Každý s každým 4 x formou dvojzápasů doma / venku −Celkem 20 zápasů v základní části (10 hracích dnů) −Poslední tým po základní části sestupuje do 2. ligy Final Four −Postupují 4 nejlepší týmy po základní části) 2. liga juniorů a juniorek −Turnajový systém −Vítěz 2. ligy postupuje do Extraligy

Povinnosti týmů v Extralize −Povinnost trenérů vlastnit platnou licenci 2. třídy −Povinnost kvalitního areálu: Umělé osvětlení od 2018 Komentované zápasy od 2018 HR – juniorky min. 60 metrů, junioři min. 68,5 metrů −Povinnost vést Iscore a Play By Play −Mediální povinnosti Extraligových klubů: Klubový mluvčí Profily hráčů na webu ČSA Logo Extraligy na klubovém webu Logo extraligy v areálu (vlajka, banner) Prezentace soutěže na klubovém webu a v regionálních médiích Povinnosti týmů

Podpora ČSA - mediální −Brand nejvyšších soutěží - loga −Podpora soutěží na webu ČSA – články, rozhovory −Podpora Extraligy v pořadu Na metách (Krilie) Podpora ČSA - finanční −Zařazení Extraligy juniorů a juniorek do Dotačního programu pro Extraligy jako samostatný bod −Price money −Zachování podpory juniorských soutěží v Dotačním programu pro mládež −Mediální podpora −Řízení soutěží, TOP skupina rozhodčích −Spolufinancování rozhodčích (odměny i CP) Podpora ČSA