Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.10/03. 0065 Číslo prioritní osy: 7.1 Celková výše finanční podpory: 408.019,92 Kč Částka ESF: 346.816,93 Kč Křížové financování:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Finanční řízení projektu Seminář pro žadatele k oblasti podpory 1.5 OP VK.
Advertisements

V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Finanční aspekty projektů šablon.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
„Veterinární ekokodex“ Minimalizace a třídění odpadů, úspory energie, vody a zlepšení životního prostředí školy. Registrační číslo projektu: PF03-09/031.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Smlouva o realizaci grantového projektu v rámci globálního grantu CZ.1.07/ Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Středočeském kraji Operačního programu.
Rozvoj klíčových kompetencí v praktických činnostech školy  projekt ZŠ Třebíč, Na Kopcích  realizace od do  přidělená dotace =
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/
Vývoj vzdělávacích programů celoživotního vzdělávání v oblasti péče o krajinu a její tvorby.
Zvyšování kvality služeb pracovníků v přímé obslužné péči prostřednictvím vzdělávání.
KONFERENCE k zahájení projektu Centrum vzdělávání pedagogů Klatovy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Klatovy.
ESF v ČR realizace Jana Kouřilová Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je efektivní.
Projekty OP VK ? Konference AŘG, Praha, 26. – Peter Krupka.
VÝHLED NA ROK 2009 Prioritní osa 1 – Počáteční vzdělávání Prioritní osa 3 – Oblast podpory 3.2 Podpora nabídky dalšího vzdělávání Pavlína Mikešová
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
Učme se nově Souhrnné informace o projektu. Základní údaje Název projektu:Učme se nově Registrační číslo:CZ.1.07/1.1.04/ Název operačního programu:
Hofmanová Dagmar Kučerová Eva GardenServices 1.
Volný čas dětí ve 21. století Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.36/ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo prioritní osy: 7.1 Název prioritní.
Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace, Husova 283 Projekt“ Rozvoj dalšího vzdělávání - nový úkol pro školy“
Operační program vzdělání pro konkurenceschopnost 1.1. Globální grant: Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Zlínském kraji Projekt CZ.1.07/1.1.08/
Závěrečná konference 19. dubna 2012 Zhodnocení a výstupy realizace projektu: „Rozvoj činností dřevařského klastru a zkvalitnění vazeb mezi VŠ a podnikatelskou.
TISKOVÁ KONFERENCE TISKOVÁ KONFERENCE Čerpání z programů Evropského sociálního fondu v roce 2007 Praha, RNDr. Petr Nečas.
Závěrečná konference k projektu
Stav realizace projektu AutoAdapt RNDr. Danica Pražáková Rada ředitelů AutoSAP
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Stav realizace ESF programů v gesci Ministerstva práce a sociálních věcí k Tisková konference 5. února 2007.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Zařízení kapitola rozpočtu 3 Jiří Haken 1.
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Systém dílčích kvalifikací - cesta k výučnímu listu Střední odborná škola a Střední odborné učiliště technické, Třemošnice, Sportovní 322.
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Pracovní setkání středních škol k připravovanému individuálnímu projektu z OP VK Finanční příprava projektu 1.
ŽIJEME SPOLU Sdružení obcí ORLICKO Petr Fiala, předseda Sdružení obcí Orlicko Antonín Fiala, manažer.
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
Podpora vzdělávání prostřednictvím OP Rozvoj lidských zdrojů a OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Ing. Jan Vitula MŠMT.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Příjemce Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava
„Okna technickým oborům dokořán“
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Odborné učiliště Chroustovice, Zámek 1 závěrečná konference
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty - aktuální stav Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihomoravský kraj
Cesta rozvoje středních škol v Jihomoravském kraji
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor regionálního rozvoje/odd. evropských dotací.
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
EVVO v operačních programech
Příprava operačních programů
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Vsázíme na vzdělání Praha
Název operačního programu:
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Transkript prezentace:

Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.10/ Číslo prioritní osy: 7.1 Celková výše finanční podpory: ,92 Kč Částka ESF: ,93 Kč Křížové financování: ,00 Datum zahájení realizace projektu: Datum ukončení realizace projektu: Číslo právního aktu: SON/OEZI/9/2011

Globálního grant CZ.1.07/ „Zvyšování kvality ve vzdělávání v Jihočeském kraji“ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost realizace grantového projektu „Výuka technických předmětů“

Realizační tým projektu: Projektový manažer: Ing. Josef Maroušek Technický asistent: Bc. Radoslav Kacerovský Metodik: Ing. Ladislav Hák Metodik: Ing. Miloš Lamač Jazykový korektor: PhDr. Iva Petrová Účetní projektu: Eliška Cvachová, DiS.

ROZPOČET PROJEKTU PŘÍMÉ NÁKLADY 1.Platy, odměny z dohod98.740,- 2.Zařízení – drobný hmotný majetek - nářadí48.454,- náplň do svařovacích bomb16.587,- kovový materiál na svařování2.250,- svařovací elektrody1.500,- ochranné zástěry7.200,- svařovací kukly zatemňovací13.500,- 3.Vestavěné skříně – 4 kusy (křížové financování)11.960,- 4.Školení instruktorů svařování80.165,- 5.Tisk metodik – 100 kusů18.000,- 6.Stavební úpravy35.000,- 7.Cestovné14.248,- CELKEM ,- NEPŘÍMÉ NÁKLADY ,92 CELKOVÉ VÝDAJE PROJEKTU ,92

Monitorovací zpráva; období: březen – květen 2011 Monitorovací zpráva; období: červen – srpen 2011 Monitorovací zpráva; období: září – listopad 2011 Monitorovací zpráva; období: prosinec 2011 – únor 2012 Monitorovací zpráva; období: březen – květen 2012 Monitorovací zpráva; období: červen závěrečná monitorovací zpráva

Škola získala: Nové nářadí pro práci se dřevem a kovem Svařovací boxy Svařovací techniku Sklad pro svařovací techniku

Škola získala: Skříně pro nářadí Ochranné pomůcky Požadované vzdělání pro žáky

Škola získala: Učitelé s potřebnou kvalifikací METODIKA SVAŘOVÁNÍ

Propagace projektu v tisku

Do projektu je zapojeno přes 60 žáků školy Cíl školy: - pokračovat v projektu - posílit praktické dovednosti žáků - zvýšit kvalifikaci pro větší uplatnění na trhu práce