Patronus 10/06 Pobertovi od Veni. Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…žiji podle Božích přikázání? …daruji peníze pro misii…?
Advertisements

5. Abrahám věří, že mu Hospodin splní slib - bude mít potomka.
Jak stárnu,více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
Kamarádi :o) :o).
Okna myji málokdy, protože miluji ptáky a rozhodně nechci, Okna myji málokdy, protože miluji ptáky a rozhodně nechci, aby si zbytečně rozbíjeli hubu. aby.
Máš rád humor pro dospělé ?.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Jmenuji se Michaela Petrová
KAŽDÝ DEN JSME O NĚCO STARŠÍ ...
Příběh o smutném pejskovi. Příběh, který rád vyprávím, aby jste věděli, že i lidé mohou být krutí na své mazlíčky… Nepamatuji si toho moc o místě, kde.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Večerníček pro dospělé
Každé ráno začíná život....
Pan X říká příteli panu Y: „Mám tři dcery. Když vynásobím jejich věk dostanu číslo 72, když sečtu jejich věk dostanu číslo stejné, jako má dům před kterým.
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
MATEMATICKÉ VTIPY.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Oceňování, vděčnost a zákon rozšíření a zákon rozšíření (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Patronus 8/06 Harry a Ron od Veni (H). Od září se bude učit i o víkendu? Přesně tak, jasnovidectví by nová Trelawney ráda měla o víkendu. Jenže záleží.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Všichni jistě víte, že jsem měl nedávno zdravotní problémy. Můj lékař mi po řadě vyšetření teprve nedávno stanovil diagnózu: DPPVV.
Patronus 21/05 Zaslala Cho.
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Každý den jsme trochu starší…
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Poslechněme píseň: Buď na mě hodná. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Dopis od Boha.
CHUDOBA.
Interviewing = Pohovor s klientem NKPD Lucia Madleňáková.
Severus Snape od Veni Patronus 15/06. Ricknancon! Sranda musí být! Od HP přes PP do Matrixu! Ano přesně tak. Elrond stáhl Candle (plukovník Brandon) na.
Patronus 7/06. Web pro vlkodlaky Hledám šikovného žáka nebo kolegu, který by pro se mnou spolupracoval na webu pro vlkodlaky. Nemusí to být vlkodlak,
Patronus 11/06 Od Jenny. Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá.
Proč miluji důchod.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby
Pár vtípků.
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
Patronus 14/06 Severus Snape od Veni. Rozhovor s Hagridem 1. V kolik hodin chodíte spát? přes týden kolem 00:00 o víkendu jak kdy 2. Jaký je váš oblíbený.
Jezevčí vrch 2.díl.
CITOSLOVCE Vyjadřují city, nálady, výzvy nebo hlasy a zvuky lidí, zvířat a věcí. Označujeme je číslem 10.
Téma: Audience – V. Havel
Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
Citáty z knihy Malý princ
Armenia Hlavní město departamentu Quindío V tomto departamentu se pěstuje nejvíce káva, banány, citrusy a hlavně guadua, když je jí hodně pohromadě, tak.
Všichni jsme na cestě k výšinám. Ale někdy to nebývá lehké.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Ahoj! Tak jsem slyšel, že chceš studovat na gymplu? Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky!
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Snaha o posílení významu knihovny v rámci fakulty (Knihovna KTF)
Jak stárnu, více si vážím žen nad 40 let. Jen několik příkladů, proč.
Čím chci být, až vyrostu Jonáš Dej.
SLOVENSKO 2016.
Jak na PR (absolutní základ)
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Jak stárnu, více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
Každý den jsme trochu starší…
VY_32_INOVACE_19 19 Vím, co čtu IV. autor: Mgr. Jana Kobylková
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
ORCHIDEJE Z VIET NAMU + RADY K TOMU Hudba : Ernesto Cortazar
Nejprve stvořil Bůh muže...
Transkript prezentace:

Patronus 10/06 Pobertovi od Veni

Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli najít způsob jak to udělat. Děkuji mnohokrát. Vám ostatním by rád řekl, aby jste se prosím připojili, Patrona může dělat každý. A já skutečně všechno uveřejňuji. Stačí mi jen napsat. Bylo by moc fajn, kdyby Patrona nedělali jen dva nebo tři lidé, ale celý Řád. Byl by tak mnohem zajímavější. Ještě jednou děkuji těm, kteří se již připojili, jsem vám velmi vděčný. R. J. Lupin

Něco o nás Lucius Malfoy (Luck) Obávaného smrtijeda ztělesňuje u nás sympatický a srdečný vysoký blondýn Luck, který před nedávnem dovršil spolu ze svým dvoj vaječným dvojčetem 36 let. V civilu se laskavostí rovná létu, ovšem v Řádu je oním hrdopyšným, nepříjemným, namyšleným smrtijedem a nemá slitování s nikým a ničím.

Rozhovor: Sybill Trelawney 1.Zabýváte se jasnovidectvím i v reálu? Ano zabývám, pár věciček už mi vyšlo. 2. Co máte ze Sybill společné? No moc ne. 3. Jak se vám v Řádu líbí? Moc :o) ale nemůžu se tam tak často dostat. 4. Co je vaše oblíbená činnost? Je jich víc. Připravil R. J. L.

Pět minut s mistrem Elrondem: 1.Vláček nebo raději autobus? Ššššš!!! 2. Kafe nebo čaj? S mlékem 3. Kolik nohou má beruška? Ta moje dvě

4. Na co teď myslíte? Hádej 5. Jak se jmenuje vaše přítelkyně? Babička? To nevím. Umřela mladá. 6. Kolik vám je let? Není slušné ptát se starých bytostí na věk. 7. Jakou máte náladu? Nepovídej Tútů :o) Vidíš ne.

Sestavil R. J. Lupin. Časopis je volně nešířitelný. Kdyby jste k tomu cokoliv měli, tak mi prosím napište. Díky.