Rozšířitelnost až na 128 zón Nový software V2 2 x komunikační sběrnice RS485 8 nezávislých podsystémů 50 uživatelských kódů 8 současně pracujících uživatelů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Advertisements

DSC Monitor DSC Monitor Obsah Tato PowerPointová prezentace je rozdělena do několika různých sekcí. Stisknutím názvu sekce.
PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ
Seznámení s počítačem.
Jak si vybrat notebook? Veronika Nýdrlová Listopad 2008 Didaktická technologie 1.
HARDWARE 1. část.
Základní jednotka PC Obr. 1.
T r a d i č n í d o d a v a t e l z a b e z p e č o v a c í t e c h n i k o u s e c u r i t y s y s t e m s p ř e d s t a v.
Složení počítače a základní pojmy
Sintony® 60 - bezpečný domov v elegantním hávu
PCI Express pro grafické karty. Jde o propustnost současné čipsety mají šířku pásma ca 5,96 GB/s AGP 8x dosahuje 1,99 GB/s PCIe x16 má dosahovat až 8.
HARDWARE PC Uvnitř počítače.
Z ČEHO SE POČÍTAČ SKLÁDÁ
Rozhraní PC.
Blokové schéma PC a jeho hardwarová realizace
3. MATURITNÍ OKRUH Počítač, jeho komponenty a periferní zařízení
POČÍTAČOVÉ SÍTĚ PŘÍSTUPOVÁ PRÁVA
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_ 1 _ 2 _03 Název vzdělávacího materiáluZákladní deska počítače a sběrnice Jméno autoraIng.
Operační systém (OS) ICT Informační a komunikační technologie.
Ústředna Galaxy Počítačová technologie Rozsah od 0 do 512 zón
UČÍME V PROSTORU Elektrotechnika Název předmětu: Inteligentní budovy Název a ID tématu: Elektrická kontrola vstupu (EL48) Zpracoval(a): Ing. Jaromír Mazal.
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Elektrotechnika
Počítačové sítě Autor: Marek Jiruš.
PCI Express Pavel Stianko. 2 Požadavky doby Vysoká přenosová rychlost Quality of service – data musí být v určitý čas přístupná pro zpracování Zvyšování.
Technické prostředky PLC OB21-OP-EL-AUT-KRA-M Ing. Petr Krajča.
8 ZÓN 16 KLÁVESNIC 32 TYPŮ ZÓN 6 VÝSTUPŮ 10 UŽIVATELSKÝCH KÓDŮ 100 UDÁLOSTÍ V HISTORII DETEKTORY KLÁVESNICE G8.
Počítač a jeho složení.
VY_32_INOVACE_8_10_Počítačové sítě
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_132_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Semafor služeb NK v bříšku chobotnice letenské.
Informační a komunikační technologie 1.3 Nastavení počítače Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Učební obor: Kadeřník, Kuchař-číšník.
Univerzita třetího věku kurz Znalci Hardware 1.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Ivana Brhelová Název šablonyIII/2.
INFORMATIKA 9 USB port III2 – I9- 12.
EIFL Direct PhDr.Hana Nová Národní knihovna ČR. Co je EIFL Direct EIFL Direct (Electronic Information For Libraries) největší světové informační konsorcium.
Centrum informačních technologií Ostravské Univerzity v Ostravě Čestmír Kantor, říjen 2006.
Principy funkce počítače (4). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
3.2 polohovací zařízení.  tvůrce první počítačové myši - pan Duglas Engelbart a jeho "X-Y ukazatel".
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
WEBOVÝ PROHLÍŽEČ. Charakteristika: Webový prohlížeč je počítačový program, který slouží k zobrazování a prohlížení World Wide Webu (WWW), tj. internetu.
Vytvořili: jaroslav Šindler a Tereza Žitníková I.B.
Na Valentince 1003/1, Praha IMA s.r.o. NFC identifikační systém.
Název školy Střední škola hotelová aslužeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Zdenek Laski Název šablonyVY_32_INOVACE INF Název DUMuINF S.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Technologie počítačů 1. Stavba počítače © Milan Keršláger
Cesta do nitra počítače. Hardware Hardware Hardware označuje veškeré fyzicky existující technické vybavení počítače. Základní deska: procesor operační.
Základy práce s portálem CzechPOINT HW, SW, tokeny, certifikáty, administrace.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Zpracování a využití informací pro 6. ročník Název materiálu VY_32_INOVACE_01_Základní pojmy,
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_IVT_1_KOT_17_ROZHRANI.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_8B_3B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:8. Tematický okruh,
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
VY_32_INOVACE_8_10_Počítačové sítě
Vypracoval / Roman Málek
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
SW počítače - operační systém
Přednášející: Ing. Ivan Hruška
2N® Helios Vario analogue version
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Přednášející: Ing. Ivan Hruška
Technologie počítačů 1. Stavba počítače
PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Vnitřek skříně počítače
Informační a komunikační technologie
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
POČÍTAČ A LIDÉ S HANDICAPEM Adéla Beránková, 3. A.
Operační systémy.
Transkript prezentace:

Rozšířitelnost až na 128 zón Nový software V2 2 x komunikační sběrnice RS485 8 nezávislých podsystémů 50 uživatelských kódů 8 současně pracujících uživatelů Možnost připojení až 16 klávesnic

200 bezkontaktních karet Podpora nové čtečky MicroMax 20 časů pro zapnutí/vypnutí každé z grup 64 programovatelných spojů 8 bezkontaktních čteček

Rozšířitelnost až na 504 zón Nový software V2 4 x komunikační sběrnice RS nezávislých podsystémů 200 uživatelských kódů 16 současně pracujících uživatelů Možnost připojení až 32 klávesnic

300 bezkontaktních karet Podpora nové čtečky MicroMax 20 časů pro zapnutí/vypnutí každé z grup 99 programovatelných spojů 32 bezkontaktních čteček Možnost vynechání několika zón současně