Graduate Recruitment Zakladatelé Deloitte Touche Tohmatsu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 Role poradenských firem v oblasti čerpání SF EU 27. dubna 2006 Jiří Halouzka Ředitel v oddělení poradenských služeb
Advertisements

Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Profil HR poradce a školitele
Nabídka personálních služeb
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Plánování, audit Katedra řízení Ekonomická fakulta Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
Listopad 2013 Příprava a proces vstupu zahraničního investora.
Personální informační systém
Postavení a úkoly manažera v oblasti řízení lidských zdrojů podniku
Cvičení č. 2 Řízení multinacionálních firem
Transakční náklady českých ekonomických subjektů…
Akční plán pro Evropu a resortní koncepce výzkumu a vývoje – návrh opatření v kompetenci jednotlivých resortů.
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
 Poprvé se objevila v USA v souvislosti s Securities Act 1933  Pojem Due Diligence byl tehdy použit jako jistý druh ochrany pro makléře při nákupu cenných.
Outsourcing jako strategický nástroj řízení nejen v komerční sféře
Katedra sociální politiky a sociální práce Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE CEPRES Centrum praktických a.
Inovace výuky ve vazbě na požadavky Mezinárodních výukových standardů doc. Ing. Marie Pospíšilová,CSc. SVŠES.
- manažerská práce je závislá na lidských zdrojích - manažeři uskutečňují cíle podniku prostřednictvím svých spolupracovníků - personální management se.
Auditorské postupy Činnosti před uzavřením smlouvy
Průvodce odbornou praxí na VŠPJ Obor Finance a řízení Květen
Hodnocení, realizace a kontrolní etapa. Hodnotí se tři skupiny kriterií: A)Prospěšnost – žádoucnost 1. Jak navržená strategie pomáhá dosažení cílů? 2.
Vnitřní kontrolní systém a jeho audit
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Audit seminář CGI duben 2014.
Postakviziční integrace Jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Pavel Seeman.
IFA, Česká republika 17. května 2011
Jakub Charbulák Oddělení mezinárodního zdaňování – SFÚ
Jsme tu pro Vás Poznámky pro řečníky: Koho můžete zavolat ? Jsme tu pro Vás.
Zpětné vyhodnocení akvizice
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Akvizice společností Financování akvizic
Podnikatelský plán VEBER, Jaromír a kol. Management – základy, prosperita, globalizace. Praha: Management Press, 2002, ISBN , str. 464 –
RNDr. Jana Sýkorová SOŠ a SOU technické, Třemošnice, Sportovní 322
Zkušenosti ze zavedení systému řízení bezpečnosti informací ve shodě s ISO a ISO na Ministerstvu zdravotnictví ČR Ing. Fares Shima Ing. Fares.
Hledání rovnováhy mezi podnikatelským subjektem a zákazníkem Seminář ČMS Říjen 2012.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
AKORD SOFTWARE s.r.o. Ing. Věra Kovářová Softwarové nástroje pro sledování a vyhodnocování kvality řízení Případová studie Parlament České republiky.
Ztráty v podnicích Ztráty mohou dosáhnout objemu % z celkových tržeb Ztráty jsou příčinou, proč firma neobstojí v konkurenci Ztráty vyplývající.
HR MANAGEMENT VE VYSOKÉM ŠKOLSTVÍ PERSONÁLNÍ ŘÍZENÍ NA MU
Aim high. Achieve higher.. Graduate Recruitment.
Management Přednáška 5: - Výběr a rozmístění pracovníků
Auditorské služby Tomáš Lorenc, Petr Svoboda, Martin Totůšek Martin Totůšek.
Personální plán pro podnikatelský plán
Vybrané manažerské metody: Balanced Scorecard, EFQM
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Struktura podnikatelského plánu
Personální strategie mezinárodní firmy
Peníze do vašeho rozpočtu. ALC, spol. s r.o. ALC se zaměřuje na optimalizaci metodik a vývoj softwarových nástrojů na podporu řízení IT a ostatních interních.
Důvody sestavování podnikatelského piánu Struktura podnikatelského plánu poskytuje podnikateli užitečný kontrolní prostředek pro zpracování informací.
Organizace a řízení systému oceňování Richard Almy.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Úvodní schůzka k projektu „Optimalizace procesů a nastavení způsobu komunikace“ Fulnek
SIKP – Státní informační a komunikační politika Prezentace – aplikace vybraných zákonů ve společnosti NeXA, s.r.o. Eva Štíbrová Zdeňka Strousková Radka.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
IS jako nástroj moderního personálního managementu Vít Červinka
Administrativní procesy u původce a manipulace s dokumenty
ÚLOHA STÁTU V TRŽNÍ EKONOMICE
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
účetnictví, daně a controlling
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Administrativní procesy u původce a manipulace s dokumenty
Akvizice a financování společností v národním a mezinárodním prostředí
Malé a střední podnikání
Výbor pro audit ing. Bohuslav Poduška, CIA, CRMA
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Nabízené služby společnosti
Nabízené služby společnosti
Transkript prezentace:

Graduate Recruitment

Zakladatelé Deloitte Touche Tohmatsu

Deloitte Touche Tohmatsu přes 150 let historie celosvětově zkušených profesionálů aktivity v téměř 140 zemích 2006 – tržby přes 20 miliard US $

Deloitte Česká republika od roku 1990 více než 620 zaměstnanců pobočky v Praze, Mostě, Olomouci a Ostravě Deloitte Česká republika

Poskytované služby Audit a poradenství Daňové služby Finanční a poradenské služby Poradenství

Audit a poradenství Statutární a mezinárodní audit Sestavení finančních výkazů podle mezinárodních standardů Poradenství v oblasti místních i mezinárodních účetních standardů Prověrka účetních systémů, rizik a kontrolních opatření Poradenství v oblasti dodržování zákona Sarbanes-Oxley Účinná a praktická řešení v oblasti finančního kontrolingu Poradenské služby v oblasti účetnictví Zákládání oddělení interního auditu Finanční zvláštní šetření Poradenství v oblasti regulatorních požadavků Školení Služby související s řízením rizik

Posouzení kontrol Služby související s interním auditem Bezpečný e-Business Integrita procesů a systémů Kontrola kvality projektů Řízení zajištění pokračování obchodní činnosti (business continuity) Kvalita a integrita dat Řízení finančních, operačních a tržních rizik Forenzní služby Služby související s řízením rizik

Strategická a provozní diagnostika Řízení výkonnosti, rizik a kapitálu Reinženýring podnikových procesů Organizační restrukturalizace Implementace ERP Software Package Komplexní řízení projektů E-Business Strategický vývoj: plán výkonnosti Optimalizace nákladů Řízení vztahů s klientem Fúze a akvizice a integrace po uskutečnění fůze Implementace, vývoj a navržení informačních systémů Řízení dodavatelského řetězce Poradenství v oblasti lidských zdrojů Poradenství

Finanční a poradenské služby Fůze a akvizice Privatizace Strategické akvizice nebo analýza a hledání investora Shromažďování rizikového a rozvojového kapitálu Poradenství v oblasti nemovitostí Ocenění transakcí a asistence při vyjednávání Komerční/finanční zvláštní šetření (due diligence) Ocenění podniků, nemovitostí a zařízení Plánování obchodní činnosti a příprava finančních prognóz Finanční srovnávací analýza (benchmarking) Kontrola efektivnosti fungování portfolií Revitalizace a restruktulizace podniků Jmenování správce konkurzní podstaty při formálním prohlášení platební neschopnosti

Daňové služby pro mezinárodní společnosti Daňové služby pro tuzemské společnosti Nepřímé daně – daň z přidané hodnoty a cla Transferové ceny Fúze a akvizice Zpracování daňových přiznání Daňové poradenství pro zahraniční pracovníky Služby v oblasti zaměstnaneckých výhod Služby v oblasti podnikatelské činnosti Vedení účetnictví a účetní poradenství Příprava statutárních i manažerských výkazů Přípravu daňových přiznání, formulářů Intrastat a agendy podání na obchodní rejstřík Vedení mzdové agendy Dočasné zapůjčování pracovníků Daňové a právní služby

Volné pozice Asistent auditora Daňový konzultant Konzultant pro oblast Řízení rizik Finanční Analytik Student-Analytik

Požadujeme VŠ vzdělání Český a anglický jazyk Komunikační schopnosti Pracovní nasazení Smysl pro týmovou práci Chuť dále se profesně rozvíjet Profesionální vystupování

Nabízíme Zajímavou a různorodou práci Zkušenosti z různých podniků Získání profesní kvalifikace Možnosti růstu ve firmě Neformální atmosféru Otevřené vztahy v mladém kolektivu Systém benefitů pro zaměstnance

Co nyní? Poslat na naši adresu: Motivační dopis (česky nebo anglicky) Životopis (v českém a anglickém jazyce) Navštívit Využít serveru nebo