Vzdělávací institut Středočeského kraje Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků V Kolonii 1804, 288 02 Nymburk visk.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SITUACE DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V ÚSTECKÉM KRAJI
Advertisements

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost • V roce 2012 se Střední odborné učiliště zapojilo do Operačního programu Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Vlastní hodnocení školy
Podpora uměleckého vzdělávání CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
PORADENSTVÍ ŠKOLA POVOLÁNÍ PŠP Zdokonalení diagnostického a poradenského systému v oblasti vzdělávání a volby povolání.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
KONFERENCE k zahájení projektu Centrum vzdělávání pedagogů Klatovy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Klatovy.
RYTMUS, o.p.s – od klienta k občanovi
Nabídka základním školám MSK v roce 2006 Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace.
Vzdělávací institut Středočeského kraje VISK Central Bohemia Training Institute duben 2010.
Hodnocení škol a ředitelů zřizovatelem – Zlínským krajem
Pedagogicko-psychologické poradenské služby
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. projekt CENTRA PODPORY INKLUZIVNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Individuální národní.
1. Co upravuje?  Předpoklady pro výkon PP  Pracovní dobu PP  Další vzdělávání  Kariérní systém Na koho se vztahuje?  PP škol a ŠZ zapsaných v rejstříku.
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Projekt „Modernizace vzdělávání – šance lepšího pracovního.
SLAVNOSTNÍ UKONČENÍ PROJEKTU. MODERNIZACE VZDĚLÁVÁNÍ – ŠANCE LEPŠÍHO PRACOVNÍHO UPLATNĚNÍ CZ.1.07/1.2.33/
Anotace: ČR – Středočeská kraj Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do pracovního.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
KURIKULUM S Podpora plošného zavádění školních vzdělávacích programů v odborném vzdělávání.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Seminář pro žadatele IROP.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I MAS Rokytná, o.p.s. Srázná Moravské Budějovice.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
EU peníze středním školám. Šablony Šablony – unikátní systém podávání žádostí o EU dotace Není nikde jinde v EU Velmi jednoduchý způsob - školy mají minimum.
Šablony  Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání  Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  Výzva č. 02_16_022 Podpora škol formou projektů.
Workshop – KAP Pk Návrh Šablon pro SŠ a VOŠ Pardubice, 29. srpna 2016.
Evropské nástroje a projekty ve výuce středních škol Výstupy projektu Kurikulum S a perspektivy spolupráce v regionech Zasedání KVZ, Irena Palánová,
Národní institut pro další vzdělávání Příspěvková organizace přímo řízená MŠMT Působnost v celé České republice Státní garance DVPP.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I MAS Oslavka, o.p.s. sídlo: Masarykovo náměstí
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 2016.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
EU peníze školám VI. Finanční gramotnost Koordinátor: Luboš Zajíc VI/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji finanční gramotnosti VI/3 Vzdělávání.
Tisková konference zahájení školního roku 2008/2009 MŠMT
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
Globální granty OP VK ve Středočeském kraji PhDr. Ivo Říha Praha,
Bc. Michaela Augustová MAS Znojemské vinařství, z.s. Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony ZŠ a MŠ I.
Cíl a identifikace výzvy
NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Řídící výbor MAP Novoborsko Nový Bor, 28. 3
Strategické řízení a plánování
Realizace vašich potřeb prostřednictvím OP VVV
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Plán vzdělávacích aktivit
Výzva k předkládání žádostí
Úvodní konference projektu UNIV 2 KRAJE, PRAHA
Místní akční plány rozvoje vzdělávání
Vazba na Operační programy
KURIKULUM S Podpora plošného zavádění školních vzdělávacích programů v odborném vzdělávání.
Cesta rozvoje středních škol v Jihomoravském kraji
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem 2017/2018.
Realizace potřeb regionálního školství pomocí šablon
Šablony pro SŠ a VOŠ výzva I
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Š A B L O N Y II.
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

Vzdělávací institut Středočeského kraje Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků V Kolonii 1804, Nymburk visk.cz

KDO JSME Vzdělávací institut Středočeského kraje - VISK je příspěvkovou organizací zřízenou Středočeským krajem. V nové podobě existuje od , kdy došlo ke změně názvu a rozšíření hlavní činnosti organizace. VISK je zřízen za účelem poskytování veřejně prospěšné činnosti v oblasti vzdělávání dospělých a dalšího profesního vzdělávání především na území Středočeského kraje. V současné době zajišťuje své aktivity prostřednictvím devíti regionálních pracovišť – vzdělávacích středisek sídlících v okresních městech Středočeského kraje a v Praze.

PRACOVIŠTĚ VISK Nymburk Benešov Kladno Kutná Hora Mladá Boleslav Praha – Zborovská Praha – Kořenského Příbram Rakovník

CO DĚLÁME Další vzdělávání pedagogických pracovníků – DVPP Další vzdělávání veřejné správy – DVVS Další vzdělávání pracovníků v sociálních službách (od 2012) Vzdělávání seniorů – Akademie třetího věku Projektová činnost

Projekty VISK v realizaci  Profesní vzdělávání – Škola 21  Učitelská angličtina  Super-Nature pro ZŠ V dalších projektech se účastníme jako partneři nebo dodavatelé. V rámci OP VK připravujeme další projektové záměry s finanční podporou ESF a státního rozpočtu ČR.

Projekty připravované  Manažerská angličtina  EU a my  Praxí ke kvalitě (střední školy)  Podpora „málotřídních“ škol  Podpora mateřských škol

Připravujeme pro školní rok 2012/13  Studium pro ředitele škol a školských zařízení  Studium pedagogiky (dříve DPS-doplňkové ped. studium)  Studium pro asistenty pedagoga  Studium pedagogiky pro asistenty pedagoga  Studium pedagogiky pro pedagogy volného času  Studium pedagogiky pro vychovatele  Koordinátor EVVO

Nabídka VISK pro SŠ  Nabídka vzdělávacích programů DVPP zaměřená pro střední školy  Vzdělávací a konzultační činnost RKCP  Speciální nabídka k využití tzv. šablon

Regionální konzultační centrum Praha (RKCP) Od vzniku regionálních konzultačních center v rámci projektu NÚV Kurikulum S v říjnu 2009 poskytuje RKCP středním odborným školám a středním odborným učilištím podporu a odbornou pomoc při tvorbě a následném zavádění ŠVP.

Výsledky aktivit RKCP ObdobíKonzultaceSeminářePočet úč. 11/2009 – 12/ /2011 – 11/ /2011 – 01/ Celkem

EU peníze středním školám  Připravujeme vzdělávací programy, které jsou vhodné pro využití „šablon“  V programové nabídce DVPP budou tyto programy označeny symbolem

EU peníze středním školám VI/3  Finanční gramotnost (2x4 hod.) A.Finanční gramotnost B.Finanční gramotnost v pedagogické praxi (4 hod.) VII/1  Zlepšování sociálního klimatu ve škole (2x24 hod.) A.Práce s dynamikou skupiny, vztahy ve škole B.Individualizace výuky – práce s žáky se SVP VIII/3  Vzdělávání ped. prac. v mentoringu (24 hod.)

Děkujeme za pozornost PhDr. Eva Koberová a Mgr. Jaroslav Borský