EVALUACE PILOTNÍHO KURZU ASPEKT Česká republika. Praktické informace o pilotním kurzu KDY: 1. a 2. den – duben 2013 3. a 4. den – květen 2013 (za 3 týdny)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Středisko podpory poradenských služeb
Advertisements

Autoevaluace školy z pohledu poradce
O praktické realizaci kurzů Závěrečná konference k individuálnímu projektu „Podpora vzdělávání a supervize u pracovníků v oblasti sociálních služeb a pracovníků.
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních školách CZ.1.07/1.1.07/
Sylabus pro prezentační dovednosti I.
Sylabus pro prezentační dovednosti III.
Z praxe do dalšího vzdělávání: aneb potřeby VP identifikované v průběhu pilotního ověřování kompetencí kariérových poradců v rámci projektu IMPROVE Mgr.
GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU
1 Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života – kraj Vysočina Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Lektorka Mgr. Blanka Kadeřávková
Vzdělávací a tréninkový program pro kariérové poradce.
Výchovné problémy ZŠ Prezentace projektu č. CZ.1.07/1.3.03/
Vzdělávání finanční gramotnosti dospělých
OECD a finanční vzdělávání Stálá mise České republiky při OECD v Paříži Prof. Ing. Karel Dyba, CSc., velvyslanec Třetí mezinárodní konference k finanční.
Podstata a role bilanční diagnostiky: Porovnání některých aspektů bilance kompetencí v ČR, Francii a Německu Tento projekt je financován z ESF a státního.
PŘÍKLAD * SOUČÁST POMŮCKY
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
OTEC A SYN mezigenerační vzdělávání v podnikání TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
ŠPP Školní poradenská pracoviště Moravskoslezského kraje - východisko, koncepce - krajská síť a organizační struktura - metodika - vzdělávání
Kurz Všeobecný sanitář
AUTOMANAŽERSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ NA PRINCIPU BENCHMARKINGU
1 Zkušenosti s výukou dovedností z předmětů ELCP a IBT Simona Trávníčková
Projekt Statutárního města Jihlavy - Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
PSY 414 Praxe a stáže (manželství a rodina) Garant: Milan Pilát Asistentka: Kristína Kicková Katedra psychologie FSS MU 2014/2015.
Když potřebujete pomoc při hledání místa... Tento projekt je spolufinancován evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Produkt : Vzdělávání a metodika práce poradců pro zaměstnanost Rozvojové partnerství 0002 Mikrobus.
KomunitníCentrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR  4 národní.
SLOVO ZA HODNOTITELE SLOVO ZA HODNOTITELE České Centrum Euroguidance Alice Müllerová Konferencia Národná cena kariérového poradenstva októbra.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
©Rytmus 2007 DVD Společenská odpovědnost firem Výstup CIP EQUAL projektu „Podporované zaměstnávání pro sociálně odpovědné firmy“ o.s. RYTMUS Projekt je.
Poradenství pro zdravotně postižené Pojetí a přínos kurzu Anna Kučerová.
Vzdělávání odborníků ze škol zapojených v projektu RŠPP
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
1. Zkvalitnění služeb státních organizací pomocí strukturálních fondů příklad Technologické agentury ČR Marie Stehlíková vedoucí Projektové kanceláře.
1 SOZE Sdružení občanů zabývajících se emigranty Libor Studený
Personální strategie mezinárodní firmy
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/ Příjemce podpory: Vysočina Education Partner projektu: Kraj Vysočina Rozpočet projektu: ca ,- Kč.
Ze školy odpovědně na trh práce. Nositel projektu: Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje Spolupracující subjekty: Úřad práce Karlovy Vary, ZČU.
PLÁNOVANÉ REGIONÁLNÍ INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY PRO KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ 2014 – 2020.
Kariérové poradenství a úřad práce Současná situace a perspektivaSoučasná situace a perspektiva.
PRAKTICKÁ ÚČETNÍ Grantový projekt: reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/ realizátor projektu: HM EKOND, spol. s r.o., Ostrava.
Výstupy projektu VYNSPI Národní ústav pro vzdělávání /NÚV/ Leona Běhounková, Ph.D. PhDr. Helena Pacnerová Mgr. Adéla Zelenda Kupcová Tento projekt je spolufinancován.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
Kurikulum G Podpora učitelů gymnázií jako pilířů kvality vzdělávání Lucie Slejšková Výzkumný ústav pedagogický v Praze.
Podpora začleňování cizích státních příslušníků na trh práce, reg. č
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Projekt Poradenství v Libereckém kraji
DRAMATURGIE TEAMBUILDINGOVÝCH PROGRAMŮ (seminář)
Plánování prvních kroků
Vzdělávání lidí s postižením
Úvod do psychologie
Metodika a koordinace kariérového poradenství v JMK
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Vzdělávání v období snižování nákladů
Š A B L O N Y II.
Vzorový projekt pro ZŠ.
Kariérové poradenství a podnikavost
Vzorový projekt pro ZŠ.
Pedagog.
Transkript prezentace:

EVALUACE PILOTNÍHO KURZU ASPEKT Česká republika

Praktické informace o pilotním kurzu KDY: 1. a 2. den – duben a 4. den – květen 2013 (za 3 týdny) 5. a 6. den - červen 2013 (za 4 týdny) KDE: Hotel VACEK POD VĚŽÍ v Hradci Králové JAK: Od 9:30 – 16:30 s polední pauzou; vždy čtvrtek, pátek POČET ÚČASTNÍKŮ: 12 poradců z úřadů práce, agentur podporovaného zaměstnávání, sociálních služeb

ČERVENÁ NIT KURZU ZÍSKAT NOVÉ ZNALOSTI A DOVEDNOSTI POUŽÍVAT SVÉ ZNALOSTI A DOVEDNOSTI VĚDOMĚ BÝT SCHOPEN ZREFLEKTOVAT SVOU PORADENSKOU PRÁCI A MÍT TAK MOŽNOST VOLIT ÚČINNĚJŠÍ POSTUPY SETKAT SE S ODBORNÍKY A KOLEGY

NEJLÉPE HODNOCENÉ RYSY KURZU DYNAMIKA KURZU Propojení teorie a praxe VIDEOZÁZNAMY Reálná poradenská setkání STRATEGIE V KARIÉROVÉM PORADENSTVÍ SOCIODYNAMICKÉ PORADENSTVÍ A MAPOVÁNÍ KARIÉROVÝ KOUČINK

DYNAMIKA KURZU Propojení teorie a praxe užití praktických cvičení ve skupinkách cvičení kariérové poradenství v praxi – odzkoušení si poradenského sezení s využitím jednotlivých strategií - bezpečné prostředí chápajících kolegů - poradce také v roli klienta - výměna zkušeností mezi praktiky poradenství

VIDEOZÁZNAMY REÁLNÝCH PORADENSKÝCH SETKÁNÍ – ILUSTRACE POUŽITÍ STRATEGIÍ TRONEM INGLAREM

STRATEGIE V KARIÉROVÉM PORADENSTVÍ Praktický nácvik poradenských technik v rámci jednotlivých strategií

SOCIODYNAMICKÉ PORADENSTVÍ A MAPOVÁNÍ - novinka v českém prostředí

SPECIFIKA ČESKÉHO PILOTNÍHO KURZU KARIÉROVÝ KOUČINK – výborně hodnoceno

Kariérové poradenství pro nezaměstnané

Skupinové poradenství

NAŠI LEKTOŘI Praktikující přední odborníci z řad psychologů v oblasti kariéry a nezaměstnanosti, personalistů a dalších odborníků na kariérové poradenství, včetně jedné z nejzkušenějších lektorek koučinku v ČR Proškolení lektoři z Aspektu, kteří vědomosti a dovednosti lektorované v kurzu uplatňují v praxi v rámci poradenství nezaměstnaným OZP

NAŠI LEKTOŘI nabídli a nabízejí Dlouholeté zkušenosti Aktuální informace Příklady z praxe Odpovědi na otázky účastníků kurzu Praktická cvičení Zohlednění zkušeností účastníků kurzu

Více na