Základní škola Hlučín – Rovniny, okres Opava

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pěvecký sbor Ptáčata V pěveckém sboru Ptáčata zpívají žáci tříd pod vedením Mgr. Jany Wichrové, korepetitorem sboru je Mgr. Dana Kusinová. Ptáčata.
Advertisements

ZŠ a MŠ Frenštát p. R., Tyršova 913
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Mgr. David Mánek Josefův Důl
Základní škola Mikulov, Valtická č. 3,
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Základní škola, Slavkov u Brna, Malinovského 280
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Vysoké mýto.
Pedagogická rada
Základní škola a Mateřská škola Brno, Merhautova 37
Základní škola Praha 5 – Košíře
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
Taneční a pohybová výchova
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
40. Výročí naší školy 1974–2014.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
Kurikulární reforma a pedagogický sbor ZŠ Vrané nad Vltavou.
Slezské gymnázium Druh školy: střední škola (gymnázium)
se sportovním zaměřením IČO
Základní škola a Mateřská škola Janovice Školu navštěvuje 196 žáků v deseti třídách Učí na ní šestnáct učitelů I.a II.stupně Dále pak dvě vychovatelky.
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA VEŘOVICE
Základní škola T. G. Masaryka, Studénka ředitelka školy: Mgr. Alena Dvorská počet žáků 291, počet pedagogických pracovníků 20 součásti školy: škola, školní.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Základní škola Mendelova Adresa: ulice Einsteinova 2871, Karviná - Hranice Na škole pracuje: 30 učitelů 3 vychovatelé ŠD 2 asistentky pedagogů 16.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Masarykova základní škola
Vesnice Strupčice.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Základní škola Lenešice
Všechno v mém životě souvisí
ZEMĚ NAŠE PLANETA Dílna 4 SKUPINOVÁ PRÁCE V CENTRECH AKTIVIT PŘI ZÍSKÁVÁNÍ POZNATKŮ PRACUJEME SPOLEČNĚ A UČÍME SE: -ROZDĚLIT SI MEZI SEBOU ÚKOLY -ZAPOJIT.
DOBRÝ DEN. Kdo jsme? Občanská inspirace je nezisková organizace, která od roku 1998 podporuje pestrý tvořivý a šťastný život dětí i dospělých zejména.
Průřezová témata v praxi Jak na to šla jedna z pilotních základních škol?
DĚTSKÝ REHABILITAČNÍ STACIONÁŘ nabízí komplexní zdravotní a sociální služby péči zajišťují erudovaní zdravotničtí a pedagogičtí pracovníci výchovný program.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
ZŠ Příbor, Jičínská 486.
Projekt celoživotního učení Comenius Partnerství škol SOŠ a SOU Šumperk, Gen. Krátkého –
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Program: Erasmus+ Klíčová akce: KA1 Název organizace: Základní škola M. Choceňského, Choceň Název projektu: Další vzdělávání učitelů cizích jazyků Číslo.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH ŠKOL A ZÁKLADNÍCH ŠKOL pro ORP ŠUMPER Mgr. Ivana Hanáková.
Gymnázium Boskovice, příspěvková organizace Palackého náměstí 222/1, Boskovice tel.: tel., fax, záznamník: ředitelka: 516.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
ZŠ 28. října, turnov Náš Parlament.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Rodičovská schůzka září 2017.
Staré Město zsstmesto.cz
Základní škola a mateřská škola Pavlíkov, okres Rakovník Pavlíkov 77, tel.:  756, 731 225 743, IČO :
Mateřská škola Vestec logo pavoučka.
Základní škola Valašské Klobouky
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Školní parlament ZŠ Písnická
Masarova 11, Brno - Líšeň. Masarova 11, Brno - Líšeň.
Školní vzdělávací program
Zapojíte se letos se svou akcí i Vy?
PaedDr. Dagmar Kuzníková
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 7 Strossmayerovo nám. 4
Transkript prezentace:

Základní škola Hlučín – Rovniny, okres Opava Ředitelka školy: Mgr. Jana Poláchová Žáků: 580 Učitelů: 43 Tříd: 27

ŠVP Učíme děti nacházet své místo v životě. Vytvořit u každého žáka pozitivní vztah k učení a tím jej motivovat k celoživotnímu vzdělávání. Uplatňovat smysluplné metody výuky, které vedou k objevování, propojenosti, trvalosti a použitelnosti poznatků. Rozvíjet životní dovednosti žáka. Podpořit individualitu žáka. Vytvořit bezpečné a pozitivní klima ve škole. Zapojit rodiče i žáky do života školy.

SPECIALIZUJEME SE NA VÝUKU CIZÍCH JAZYKŮ Cizí jazyk od 1. ročníku 2. cizí jazyk 3 hodiny týdně od 6. ročníku 100% aprobovanost u jazykářů 1. místo v okresním kole olympiády z anglického i německého jazyka Evropský den jazyků Účast na projektu SOKRATES

AKCE ŠKOLY Projektové dny Stužkování prvňáčků Škola hrou pro předškoláky Vánoční dílny, Vánoční trhy, Pálení stromků Soutěž o nej… vánočku či bábovku Halloween Noc ve škole Maškarní ples Jarní show Kuličkiáda, Drakiáda Slet broučků a berušek Den otevřených dveří Slet čarodějnic

A co ještě Pěvecký sbor Sluníčko Klub Planeta zvířat Školní časopis Cihelníček Školní parlament Adopce na dálku Recyklace odpadů