Lunick Destin Ondongo 1ITb

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Advertisements

KOPANÁ.
Vypracovala: Nikola Dreslerová. Osnova O nás Aktivity Ceník Předměty Kontakt O nás Aktivity Ceník Na památku Kontakt.
Beach rugby
Hry třetího tisíciletí
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2013
ÚMYSLNÁ HRA RUKOU Pravidlo 12
STŘEDOVĚK.
PLÁŽOVÝ VOLEJBAL.
Kultura a sport v Kanadě
BASKETBAL.
STREETBALL.
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Fotbal.
Je kolektivní halový sport…
Hledáme nové talenty od věku 5-10 let.
Extreme Golf 1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu.
Ultimate Frisbee „létat je tak snadné“.
Pravidla hry Základní informace  Hřiště je lepší oplocené, s jasným vyznačením půlící čáry  Počet hráčů: 2, 4, maximálně 6  Typ hřiště: malé - např.:
Moje první Prezentace!!.
Florbal.
Volejbal.
Fotbal pro 2 Nová hra na trhu 2013 Přenosná zábava Pro všechny věkové kategorie Vynikající reklama.
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
Metodický postup Držení náčiní, chůze a běh s náčiním
 Hokejové hřiště je z ledu  Hřiště má na šířku 26-30m a na délku má m  Ke hře je zapotřebí hlavně puk který má  průměr: 7,62cm tloušťku: 2,54cm.
RINGO PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.Cíl hry:
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
HrušCup 2008 – pravidla kubb. Hrací pole je obdélníkového tvaru o rozměrech 5 x 8m. Na kratších stranách hřiště jsou umístěny špalky (vojáci, kubbs),
HÁZENÁ.
RINGO 1.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
STOLNÍ TENIS.
HrušCup 2008 – pravidla obecná Hraje se vždy ve dvojici. Pokud jeden z dvojice není připraven ke hře, může zastoupit (se souhlasem soupeře) jiný hráč/
Airsoft je sport, zábava a pro někoho styl života. V podstatě je to bezpečná hra na vojáky, pro ty kde se tomu to tématu věnují či je zajímá. Airsoft.
Airsoft Co je Airsoft? Airsoft vznikl v Japonsku, jako odpověď na americký Paintball. Stejně jako v Paintballu, jsou v Airsoftu obvykle dvě družstva, která.
Prezentace pro borce Trenéři: Kulatka, Kain FK Brandýs-Boleslav roč FK Brandýs-Boleslav roč Březen 2010.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Basketbalová pravidla
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
SQUASH „uzavřený sport“
VOLEJBAL 1.
Zbraně.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Beach tenis.
Filozofie změn  reakce na rychlý vývoj hry;  důraz na plynulost hry;  utkání mají být co nejzábavnější, bezpečná, férová a pochopitelná hráči, trenéry,
PYRAMIDA Celá čísla.
Basketbalová pravidla
Hra k zopakování a procvičení učiva (Test znalostí)
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Korfbal Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Korfbal - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 INDIACA.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Iveta Votápková Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova Softball.
Indiaca Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Indiaca - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Lední hokej Doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
Interkros Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
FLORBAL.
Korfbal.
Speedminton Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova
Turnaj o pohár Hejtmana Kraje Vysočina
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
Basketbalová pravidla
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
Hra k zopakování a procvičení učiva (Test znalostí)
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_31_Fotbalový zápas
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Ročník:  3. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Odbíjená – základní pravidla
Transkript prezentace:

Lunick Destin Ondongo 1ITb Paintball Lunick Destin Ondongo 1ITb

Obsah O co jde Jaká jsou pravidla paintballu Co ke hře potřebujete Jak vypadá paintballové hřiště Důraz na bezpečnost Zajímavosti o Paintballu Zdroje

O co jde Paintball se řadí mezi rychle se rozvíjející adrenalinové Paintball má mnoho podob Paintball existuje pouhých 15 let V dnešní době je třetím nejpopulárnějším extrémním sportem na světě

Jaká jsou pravidla paintballu Nejrozšířenější je varianta, kdy proti sobě stojí dva pětičlenný týmy Pokud kulička zasáhne hráče, rozbije se a označí ho jasnou barvou. Takto označený hráč je vyřazen ze hry. Vítězný tým obdrží body. Pokud se ani jednomu týmu nepodaří vyřadit protihráče v časovém limitu, jedná se o remízu.

Co ke hře potřebujete Hraje se s speciálními paintallovými zbraněmi Jejich mířený dostřel je 30 až 45 metrů Ke střelbě se používají speciální želatinové kuličky Při paintballu je kladen velký důraz na bezpečnost

Jak vypadá paintballové hřiště Rozměr hřiště pro 5 členné týmy je 30 x 50 m. Povrch hřiště je stejný s fotbalovým Na hřišti je přibližně 25 nafukovacích překážek, které jsou zrcadlově rozmístěny Překážky slouží hráčům pro krytí proti soupeřově střelbě Rozmístění překážek na hřišti je pro každý turnaj

Důraz na bezpečnost Paintball je díky přísnému dodržování bezpečnostních pravidel nejbezpečnější Při hře je na hřišti přítomno dostatečné množství rozhodčích, kteří na dodržování pravidel dohlížejí Jakýkoli fyzický kontakt není na hřišti povolen.

Zajímavosti o Paintballu Největší paintballový turnaj odehrál v ČR Prestižní sportovní kanál v USA ESPN2 vytvořil pro velký úspěch speciální televizní štáb, který se výhradně zabývá paintballovými přenosy. Oliver Lang, profesionální hráč Los Angeles Ironmen, vydělává přes 200 tisíc dolarů ročně.

Zdroje Paintball - www.paintballinfo.cz | military paintball - sportovní paintball |. Paintball - www.paintballinfo.cz | military paintball - sportovní paintball | [online]. 2006 [cit. 2013-04-08]. Dostupné z: http://www.paintballinfo.cz/paintball.php