SkupinaHistorického Šermu Šermu. Skupina historického šermu KORNELIUS byla založena na konci roku 1989 několika nadšenci oddílu sportovního šermu. Skupina.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Joštova realitní kancelář
Advertisements

Dobrý den, Dovolujeme si Vám nabídnout vzdělávací program k výstavě „Zámek a obec Police na dobových fotografiích“. Program je určen pro žáky I.stupně.
Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
Uvolněte se a užijte si show, ostatní nechte na nás  Bezpečnost  Moderní zpracování  Příjemné rychlé jednání INFORMACE.
MUZEUM HISTORICKÉ TECHNIKY
Můžeme i tančit Projekt probíhá od listopadu 2010 do prosince 2011
EXPEDICE STŘEDOVĚK. Interaktivní výstava přenesla návštěvníky do období středověku. Dozvěděli se zde řadu zajímavostí z tohoto rozporuplného historického.
Hlavní město Praha Beznosková Šárka INFORMACE UBYTOVÁNÍ ZAJÍMAVOSTI
VY_32_INOVACE_Čj-Li 6.,7.15 Anotace: Prezentace se zaměřuje na divadlo a film, porovnává jejich funkci, vysvětluje jednotlivé pojmy, uvádí základní filmové.
Občanské sdružení ŽONGLÉR - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd.
Welcome, wilkommen, bienvenidos in Šumperk. Šumperk.
Pohlédněte ke hvězdám! Nastavte programu vysokou laťku
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
ÚSTÍ U VSETÍNA.
MAŽORETKY BRNO LASSIES MUNI
Ivo Vorek Člen Záchranného týmu  Založen  V současné době máme 25 členů a 7 čekatelů  Kvalifikace a vzdělání členů je různé:
Skylink slaví první milión zákazníků Praha
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
TJ Sokol Libňatov Založen – ustavení jako pobočka TJ Sokol Havlovice Historie se píše do 70. let 20. století – nemáme přesné informace, kdy.
Vznik měst a jejich význam
Science fiction & fantasy
KLASICKÉ LYŽOVÁNÍ.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
CESTOVNÍ RUCH.
OPAVA. radnice HLÁSKA Na Horním náměstí je postavena budova, Hodinářská věž, jsou zde umístěny dva zvony. Jeden ze 17. století a druhý z 19. století.
Josef Vondruška - truhlářství §Firma byla založena v roce Naše výroba není sériová, ale specializuje se na zakázkovou výrobu dveří, oken, schodišť.
HRADEC KRÁLOVÉ → PARDUBICE → LÁZNĚ BOHDANEČ → KUTNÁ HORA
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
Skupina 1 Vize přestane být snem… KONCEPCE REVITALIZACE MĚSTA AŠ.
Slovácko Města Slovácka nad obyvatel Autor: Martin Fridrich.
ZLÍNSKÝ KRAJ. MAPA Základní statistiky Krajské město: Zlín Hejtman: Libor Lukáš Rozloha: km² Počet obyvatel: Hustota zalidnění: 149 obyvatel/km².
 Vztahy s veřejností můžeme zaznamenat už v dávné historii. V Mezopotámii, Asýrii, Persii a Egyptě, stejně jako v antickém Řecku a Římě se používalo.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Určeno pro:žáky 2.ročník středních škol Vzdělávací obor: Zeměpis Tematický okruh: Česká republika Téma: Česká republika – socioekonomická charakteristika.
NORBERT LICHÝ MATĚJ GREGOR TOMÁŠ KONVIČNÝ MICHAL ODSTČILÍK ZÁKLADNÍ ŠKOLA HRABOVÁ.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_ČESKÝ_JAZYK_A_LITERATURA TEMA: Česká literatura 2. poloviny 20. století.
Kultura a památková péče v Pardubickém kraji v letech
PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
Výlet Akademie třetího věku, Totem RDC obor Historie místopis, pod vedením lektora pana Jiřího Oudese, začal na Dešenickém nádraží.
Zpracování žádostí (projektů) o granty Magistrátu hl.m. Prahy
Produkty pro cestovní ruch k využití nestátními vlastníky památkových objektů Tomáš Brabec Oživlé památky.
Česká republika – Ústecký kraj VY_32_INOVACE_06_ZEMĚPIS_Česká republika Ústecký kraj Dětský domov, Základní škola, Střední škola Duchcov, Školní 1, příspěvková.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR odbor politiky bydlení Podpora výstavby technické infrastruktury.
Poznejte regiony České republiky Středočeský kraj.. přirozené centrum České republiky Střední Čechy jsou místem, kam se dá přijet na návštěvu,
České divadlo po 2. světové válce Tematická oblastDivadla v 70. letech 20. století Datum vytvoření RočníkČtvrtý Stručný obsahV 70. letech 20.
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
České divadlo po 2. světové válce
Vypracovala: Šárka Foglová, 9.A. Garant: Miroslava Kubíčková
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
INSPIRAČNÍ ZDROJE KNIHY A ČASOPISY.
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
Čistá Vysočina 2015.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
HUDEBNÍ VÝCHOVA HUDBA NA JEVIŠTI
Jitka Altmanová vedoucí Centra podpory náhradní rodinné péče.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
Příměstský tábor na ZŠ Chvaletická
Volný čas – kultura: kina, divadla, koncerty, výstavy, muzea
SPORTU A SPORTOVNÍCH HER
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Města České republiky kvíz 1.část spustit
Města České republiky 2.část Autor materiálu: Mgr. Martin Holý
Dny nad Prahou výzva MMR, podprogram Podpora obnovy a rozvoje venkova
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Alena Dohnalová Číslo
PŘÍRUČKA ČESKÝCH BÁSNÍKŮ, SPISOVATELŮ A HERCŮ
Cestovní ruch České republiky
MAP SO ORP Stod a SO ORP Nýřany
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Transkript prezentace:

SkupinaHistorického Šermu Šermu

Skupina historického šermu KORNELIUS byla založena na konci roku 1989 několika nadšenci oddílu sportovního šermu. Skupina historického šermu KORNELIUS byla založena na konci roku 1989 několika nadšenci oddílu sportovního šermu. Od počátku své historie se věnuje šermu z přelomu 16. a 17. století. Soubor funguje jako autorské šermířské divadlo. Zásadně vlastní scénáře se v uceleném příběhu opírají o odpovídající šermířskou techniku, herecké i kaskadérské výkony, stejně tak jako o použití věrných kopií zbraní a barvité dobové kostýmy. Od počátku své historie se věnuje šermu z přelomu 16. a 17. století. Soubor funguje jako autorské šermířské divadlo. Zásadně vlastní scénáře se v uceleném příběhu opírají o odpovídající šermířskou techniku, herecké i kaskadérské výkony, stejně tak jako o použití věrných kopií zbraní a barvité dobové kostýmy. Hlavní činností souboru jsou vystoupení na historických objektech u nás i v zahraničí. Přijímáme též vedlejší a komparsní role ve filmu a divadle, zajištujeme výuku scénického šermu pro herce. Hlavní činností souboru jsou vystoupení na historických objektech u nás i v zahraničí. Přijímáme též vedlejší a komparsní role ve filmu a divadle, zajištujeme výuku scénického šermu pro herce.

NABÍZÍ Program pro Vaše společenské slavnostní a jiné akce - D ě jov ě ucelený po ř ad z období Šerm lehkými zbran ě mi (kordy, dýky, hole) - Oh ň ovou show - Variabilita délky programu od 10 do 60 minut

REFERENCE K našim spokojeným zákazník ů m pat ř í mimo jiné: - agetura AVE – kontakt Pardubice - Dobová restaurace D ě tenice, Hroch ů v Týnec - Po ř adatelé Majálesu Pardubice - M ě sto P ř elouč, Dubé, aj. - zámek Opočno - hrad Svojanov, Helfenburg, Klenová, St ř ekov, Dívčí kámen, Brumov, Kest ř anské tvrze, Malenovice, - Magistrát m ě sta Pardubic - A další…

Fotogalerie

Č lenové skupiny

FOTOGALERIE

Kontaktní osoba Kate ř ina Mairychová Tel S Ond ř ej Machán ě Tel