HC VCES HRADEC KRÁLOVÉ PROPOZICE TURNAJE „ O PUTOVNÍ POHÁR JAROSLAVA JANEČKA “ Pořadatel:HC VCES Hradec Králové Datum konání:neděle dne 25. září 2011 Místo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
Advertisements

ČABR oblast východní Čechy sezóna Povinnosti rozhodčích.
Základní pohybový systém
MEMORIÁLU GUSTAVA LACHMANA MEMORIÁLU GUSTAVA LACHMANA
Pravidla fotbalu.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2012
ZMĚNY V SOUTĚŽÍCH PŘÍPRAVEK. Motto:,,Neberme dětem radost ze hry, oni nám to vrátí“ Proč změny v soutěžích přípravek?  zapojení všech hráčů do hry 
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
Memoriál L. Kollerta ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár.
PLÁŽOVÝ VOLEJBAL.
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa.
STREETBALL.
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Fotbal.
Je kolektivní halový sport…
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.

Lední hokej.
IV. ročník Memoriálu Jana Marka
Moje první Prezentace!!.
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
Pravidla „Upravená verze“ (Zpracováno pro použití v soutěžích řízených PVS)
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Technika řízení LH Přednáška 4 Vladimír Mana. Řady a předpisy ČSLH Soutěžní řád Disciplinární řád Registrační a přestupní řád Směrnice o licencích rozhodčích.
Kopaná - pravidla hrací plocha má tvar obdélníku, délka hřiště je 90 – 120 m, šířka je 45 – 90 m hrací plocha je vyznačena bílými čarami, středová čára.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína -fleret, kord, šavle všech věkových kategoríí veteránů (AK0, AK1, AK2, AK3) pořadatel -šermířský.
Basketbalová pravidla
VOLEJBAL 1.
Technika řízení LH Přednáška 8
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Soutěžení ve SH Předmět: Teorie sportovních her (KUT/SHT) Přednáší: Doc. PhDr. D. Tomajko, CSc.
Filozofie změn  reakce na rychlý vývoj hry;  důraz na plynulost hry;  utkání mají být co nejzábavnější, bezpečná, férová a pochopitelná hráči, trenéry,
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2006.
Basketbalová pravidla
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Korfbal Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Korfbal - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Indiaca Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Indiaca - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.
Asociace školních sportovních klubů České republiky Základní škola Hustopeče, Komenského 2 Preventan Cup Propozice V Y B Í J E N Á Okresní kolo ve vybíjené.
Část 3 – ROZHODČÍ A JEJICH POVINNOSTI. 300 – Určení rozhodčích rozhodčí na hřišti – systém dvou rozhodčích (oba stejné pravomoci) – systém tří rozhodčích.
SPORTOVNÍ HRY SENIORŮ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2017
SPORTOVNÍ HRY SENIORŮ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2017
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
Interkros Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Turnaj o pohár Hejtmana Kraje Vysočina
VÚ a SŠ Dřevohostice Turnaj v malé kopané pro VÚ ročník
1.ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár
SDH JÁMA a Obec Mičovice Vás zvou na.
Ročník:  2. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
Basketbalová pravidla
O putovní pohár J. Verfla
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
VTM 2005 – U12 pořadatel: Královéhradecký kraj
VTM 2005 – U13 pořadatel: Královéhradecký kraj
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
VÚ, DDŠ, ZŠ a SŠ Dřevohostice
TJ Tatran Prachatice – oddíl Juda
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
BEACHVOLEJBAL.
VTM 2019/2020 Bedřich Ščerban.
Transkript prezentace:

HC VCES HRADEC KRÁLOVÉ PROPOZICE TURNAJE „ O PUTOVNÍ POHÁR JAROSLAVA JANEČKA “ Pořadatel:HC VCES Hradec Králové Datum konání:neděle dne 25. září 2011 Místo konání:Zimní stadion Hradec Králové Organizace:Trenéři a vedoucí roč a 2004 HC VCES Hradec Králové Hlavní pořadatel:Václav TICHÝ , Účastníci turnaje:1.HC VCES Hradec Králové 2.BK Mladá Boleslav 3.HC Bílí Tygři Liberec 4.HC Slavia Praha HC VCES Hradec Králové pořádá turnaj v ledním hokeji pro hráče narozené v roce 2003 a Každý z oddílů se zúčastní s družstvy ročníku 2003 a Počet hráčů na ledě pro roč je (max. počet hráčů ), pro roč je (max. počet hráčů ). Hraje se dle pravidel ČSLH pro MINIHOKEJ systémem každý s každým ve dvou skupinách. Startovné:3 000,- Kč, platba na místě organizačnímu pracovníkovi turnaje, která bude použita k úhradě nákladů turnaje Rozhodčí a pomocné fce :zajistí pořadatel :Na 1 utkání – rozhodčí, zapisovatel a časoměřič Herní řád:Hraje se dle pravidel MINIHOKEJE, SDŘ ČSLH a ustanovení těchto propozic. Hrají pouze přihlášená družstva s hráči ročníků dle těchto propozic. Vedoucí družstev předloží před zahájením turnaje organizačnímu pracovníkovi SOUPISKU hráčů s uvedením roč. narození, čísla dresu a registrační průkazy. Dále vedoucí družstev zodpovídají za to, že mají všichni hráči platnou lékařskou prohlídku a jsou řádně pojištěni. Hrací systém:Družstva jsou rozdělena do dvou skupin, kdy sehrají utkání systémem každý s každým.

Mužstva roč. 2003, roč 2004:1.HC VCES Hradec Králové 2.BK Mladá Boleslav 3.HC Bílí Tygři Liberec 4.HC Slavia Praha Hodnocení turnaje bude dle:1.Počet bodů 2.Vzájemné utkání 3.Skóre 4.Větší počet vstřelených branek 5.Los Hrací doba:3 * 15 minut hrubého času Přestávky mezi třetinami jsou minimální. Strany ani střídačky si družstva po celé utkání nemění Pravidla:Střídání hráčů je po cca 1 minutě, interval střídání určuje delším odpískáním rozhodčí s citem tak, aby nepřerušil vyloženou akci šanci. Hráči, kteří byli ve hře, se nesmí již s viditelným úmyslem dotknout kotouče a směřují neprodleně na střídačku. Hráči nastupující ze střídačky okamžitě pokračují v e hře. Střídání se musí provádět směrem ke své střídačce. Za vyjmenované přestupky ( nedovolená hra tělem, BKH, BŠH, VYSH, nařídí rozhodčí vždy trestné střílení proti provinivšímu se družstvu, provádí hráč, který byl faulován. TS po přerušení provádí hráč určený trenérem, kteří byli v době přestupku na ledě. Za ostatní nevyjmenované přestupky rozhodčí hráče napomenou bez přerušení hry. Protesty:Protest může podat každé z družstev bezprostředně po ukončení zápasu a to hlavnímu pořadateli turnaje. Na pozdější protesty nebude brán zřetel. Při každém podaném protestu musí protestující družstvo složit kauci ve výši 500,- Kč, vratnou pouze v případě protestu oprávněného. V opačném případě propadá ve prospěch pořadatele turnaje.

Povinnosti družstva:Každé družstvo musí mít k dispozici 2 sady dresů odlišné barvy opatřené čísly. Volbu barvy dresu má VŽDY družstvo vedené jako DOMÁCÍ. Hráči jsou povinni přistupovat k zápasům v povinné výstroji a výzbroji, včetně ochranných přileb s celoobličejovou mřížkou či celoobličejovým plexisklem a chráničem krku – NÁKRČNÍKEM. Za dodržování zodpovídají vedoucí družstev. BEZ NÁKRČNÍKU NEBUDE HRÁČ PŘIPUŠTĚN KE HŘE ! ! ! Nastupovat včas k utkáním dle rozpisu nebo na pokyn pořadatele. Stravování:Pro všechna zúčastněná družstva může být na objednání zajištěn oběd a to : Lions Hockeys bar na Zimním stadionu HK – hala 2, rezervacewww.lionsbar.cz nebo Sport café s.r.o. v Hradci Králové na Velkém náměstí 151 ( cca 500 metrů od Zimního stadionu Hradec Králové ), rezervace , nebowww.sport-cafe.cz – každé mužstvo si objednává a hradí obědy samostatně ( objednávat můžete i prostřednictvím hlavního pořadatele ). Čas obědů bude ponechán na vedoucích. Na zimním stadionu bude dále otevřen stánek s občerstvením Ceny:1. – 4. místo- poháry, medaile, diplomy, případně drobné dárkové předměty, vyhlašo- vání individuálních cen. Organizace turnaje:TABORSKÝ Martin - hlavní trenér roč STEHNO Martin - hlavní trenér roč TICHÝ Václav - vedoucí družstva roč Zakončení:SLAVNOSTNÍ UKONČENÍ TURNAJE JE V HODIN

HřištěRočníkČasDomácíHosté Hradec KrálovéLiberec 2Mladá BoleslavSlavia Praha Hradec KrálovéLiberec 2Mladá BoleslavSlavia Praha PřestávkaÚprava ledové plochy Hradec KrálovéMladá Boleslav 2Slavia PrahaLiberec Hradec KrálovéMladá Boleslav 2Slavia PrahaLiberec PřestávkaÚprava ledové lochy Hradec KrálovéSlavia Praha 2LiberecMladá Boleslav Hradec KrálovéSlavia Praha 2LiberecMladá Boleslav HřištěRočníkČasDomácíHosté Hradec KrálovéLiberec 2Mladá BoleslavSlavia Praha Hradec KrálovéLiberec 2Mladá BoleslavSlavia Praha PřestávkaÚprava ledové plochy Hradec KrálovéMladá Boleslav 2Slavia PrahaLiberec Hradec KrálovéMladá Boleslav 2Slavia PrahaLiberec PřestávkaÚprava ledové lochy Hradec KrálovéSlavia Praha 2LiberecMladá Boleslav Hradec KrálovéSlavia Praha 2LiberecMladá Boleslav Závěrečný ceremoniál Rozpis zápasů Pozn. hřiště č. 1 - u vchodu na led a vjezdu rolby na led hřiště č. 2 - pod hlasatelnou

HC VCES HRADEC KRÁLOVÉ „ O PUTOVNÍ POHÁR JAROSLAVA JANEČKA “ Nejlepší brankář dle Vašeho názorů : Číslo a klub : Nejužitečnější hráč dle Vašeho názoru : Číslo a klub : Nejlepší střelec Vašeho týmu : Jméno, příjmení a počet branek: