Chtěla bych být jako… Zdenka Suchánková. Jako Tereza Kerndlová protože: Je hezká Umí zpívat.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vítejte v Česku, pro některé z Vás je to rodná země
Advertisements

TJ SOKOL LIPENCE 2013 v obrazech
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
Dovolte mi představit objev hudebního světa počátku 21.století …
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
Vývoj populární hudby v letech v ČSR
Vývoj ve světě po 2.světové válce
Unikátní metalová skupina
Otázky jsou vybrány z DUM č
Tereza Látalová.
Vývoj populární hudby v letech
Zpracoval: Jan Kříž Izraelská hudba.
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
Soutěž zdravé pětky 5 klíčů k tajemství pyramidy.
TŘI SESTRY.
Skupina Kabát byla založena v roce 1983 v Teplicích
Podzimní a zimní měsíce
Základní škola a Mateřská škola Chlebičov DUM 57. Březen 2012 Jarní a letní měsíce.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta
Miley Cyrus.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
1. SVĚTOVÁ VÁLKA Tereza Hozová třída 5.A..
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Předmět: hudební výchova referát
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
MOJE KNIHA Zdenka Suchánková. BLÁZEN DO KONÍ  Knížka vypráví o tom že Alice má ráda koně a chtěla by mít svého koně a přestěhuje se z města na venkov.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Mgr. Petra Pláničková Název:VY_32_INOVACE_401_PODZIM Téma: PODZIMNÍ MĚSÍCE, ZAČÁTEK.
Roční období Název školy:
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_ INOVACE_11_Měsíce AUTOR: Bc. Petra Baťová ROČNÍK, DATUM: 4., 2. 2.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Avril Lavigne JEDNA BLONDÝNA... JEDNA ZPĚVAČKA....
Kolja 4. Song presentations #2 A-La L11 nová slova.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lada Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
One Direction One direction je britsko-irská chlapecká skupina, tvoří je:Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles a Louis Tomlinson nejdřív,
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
MLÁDÍ Narodil se 14. července 1939 v Plzni. V mládí se toužil stát malířem a po ukončení školní docházky se v Praze neúspěšně pokoušel o studium výtvarného.
Opakujeme dějepis na II. stupni.. I. světová válka - TESTÍK Název : Opakujeme dějepis na II. stupni Šablona: III/2 Číslo: 59 Autor: Mgr. Soňa Blažková.
Kultura meziválečného období
SNN v ČR Centrum denních služeb pro sluchově postižené, Brno AKCE 2015.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Swing Rebeka vitová.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org.
Události českých dějin v datech 16. a 20.stol.:
50. a 60. léta – divadla malých forem
Michal Kavalčík (13.června1975 Český Těšín).
DUM I. / 10. měsíce Bc. Zdeněk Klíma.
Autor: Mgr. Radana Marelová
VY_32_INOVACE_12_01_vesmír (Křížovka)
Ella Fitzgeraldová AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
S heslem roku: Dohnat a předehnat Ameriku
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Rok - Srpen VY_32_INOVACE_4A_08 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Procvičování měsíců v roce
1.
Nejznámější německé protiválečné písně
1. Ve kterém roce vypukla 1. světová válka
Transkript prezentace:

Chtěla bych být jako… Zdenka Suchánková

Jako Tereza Kerndlová protože: Je hezká Umí zpívat

obrázky

Kdo je to Tereza Kerndlová Tereza Kerndlová (* 6. října 1986 Brno) je česká zpěvačka, dcera jazzového a swingového zpěváka Ladi Kerndla. V červnu 2001 začala zpívat se skupinou Black Milk s Terezou Černochovou a Helenou Zeťovou. Vydaly album Modrej dým, v roce 2002 získaly Českého slavíka v kategorii Objev roku. V roce 2003 vydala kapela Black Milk album Sedmkrát. Na jaře roku 2005 se kapela Black Milk rozpadla a Tereza Kerndlová natočila své sólové album Orchidej, které vyšlo 27. března Tereza se poté stala na rok tváří značky Maybelline New York. V roce 2007 vydala Tereza album Have Some Fun, ze kterého nejprve vydala cover verzi songu Careless Whisper. Koncem roku 2007 Tereza začala vypouštět do rádií další singl z desky Have some fun se stejnojmenným názvem.

Byla nominována na Eurosong, aby reprezentovala Českou republiku v soutěži Eurovision Song Contest. 26. ledna 2008 v televizním souboji Eurosong zvítězila a v květnu reprezentovala Českou republiku v druhém semifinále Eurovize. Nakonec skončila s devíti body na předposledním osmnáctém místě a do finálové části soutěže se nedostala. V listopadu 2008 vydala CD Retro se singlem Anděl. V dubnu 2009 vyšel klip k novému singlu Holka jako já, který vypráví příběh z anglické letecké základny za druhé světové války. Tereza Kerndlová v něm tancuje lindy hop. V listopadu 2009 vyšlo DVD 50 minut pro tebe.