Expertní panel pro GS 2.2.02 JPD3 22.9.2006 Propagace rovnosti šancí mužů a žen prostřednictvím médií - prezentace - Šance pro společnost, občanské sdružení.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 Role poradenských firem v oblasti čerpání SF EU 27. dubna 2006 Jiří Halouzka Ředitel v oddělení poradenských služeb
Advertisements

Evropský rok dobrovolnictví • Evropský rok dobrovolných činností na podporu aktivního občanství (ERD) je tematickým rokem vyhlášeným pro všechny členské.
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
1 Grantové schéma Vyrovnávání šancí žen a mužů Národní vzdělávací fond.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Podpora dobrovolných přístupů ze strany MPO včetně existujících mechanismů finanční podpory PhDr. Věra Havránková © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Valné shromáždění Chotěvice, Zpráva o činnosti Sekretariátu.
Databáze projektových výstupů OP VK MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Mgr. Šárka Glatzelová Oddělení publicity a archivace Odbor řízení OP VK.
RPS/CSF Komunikační plán RPS 2006 Realizované projekty Období: 12 / 2005 – 6/ 2005.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
Projekt Rovné šance – Možnost informované volby je finančně podpořen z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
MV RPS, 1. červen 2005 RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
0385 – Poradenské centrum pro podporu implementace opensource software Institut pro informační společnost, o.s. Lukáš Ligas,
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
Centrum inovačního vzdělávání Liblice INOVACE 2006 Galerie inovací 7. prosince 2006 Mgr. Jaroslava Barbara Sporková.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
METODIKA - VÝKLAD MPSV pro poskytování dotací ze státního rozpočtu nestátním neziskovým subjektům v oblasti podpory rodiny pro rok 2008 Mgr. Ivana Grosskopfová,
Kampaň pro rovnost šancí CZ / /0216 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.. realizátor:
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
CZ / /0395 EuroChamber Praha Žadatel:Hospodářská komora hlavního města Prahy Partner: ČBL Komora Kontaktní osoba: Jan Hauser, tel:
Když je 50 % víc než 100 %. Základní informace Cíl: Zhodnocení mediálního pokrytí a obrazu organizace Fórum 50 % v období Metoda:
Představení Zprostředkovatele a partnera programu Martina Bečvářová Praha (květen 2015)
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Specifická pravidla VÝZVA Č. 6 IROP – REŽIJNÍ VÝDAJE MAS Mgr. Helena Kosová , Jince.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
Projekt IVOŠ Inovace a modernizace vzdělávacích programů VOŠ Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory: Vyšší odborné vzdělávání.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Excelentní výzkum Mgr. Helena Hořáková Praha, 17. února 2016.
Databáze projektových výstupů OP VK MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Mgr. Jiří Mikeš, M.A. Oddělení publicity a archivace Odbor řízení OP VK.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP KLADNO Pracovní skupiny: Předškolní vzdělávání Čtenářská gramotnost Matematická gramotnost Inkluzivní vzdělávání.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
UKONČENÍ ADMINISTRACE Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Tisková konference
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
CZ.1.07/1.2.00/ Příjemce dotace: Organizace pro pomoc uprchlíkům (OPU) OPU je nevládní neziskovou organizací, která se od svého založení v roce.
PREZENTUJÍCÍ Rodinné audity Metodika opatření na podporu slaďování rodinného a pracovního života PhDr. Lada Nováková Mgr. Klára Čmolíková Cozlová.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 12. listopadu 2008Dr. Aleš Vlk Prioritní osa 2 Výzva.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Publikace vydané RVDA Martina Smetanová.
5 POTŘEBNÝCH SOUČÁSTÍ místní Agendy 21
Plán vzdělávacích aktivit
Představení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Přehled o esperantu v českých médiích
Databáze projektových výstupů OP VK
Program švýcarsko-české spolupráce Zlín
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Realizace projektů Šablony II
ESF – JPD3 Grantové schéma 4
Transkript prezentace:

Expertní panel pro GS JPD Propagace rovnosti šancí mužů a žen prostřednictvím médií - prezentace - Šance pro společnost, občanské sdružení

Expertní panel pro GS JPD PARTNEŘI PARTNEŘI GENDER STUDIES, o.p.s. Odborný garant projektových aktivit Využití stávajících a navazování nových kontaktů v neziskovém sektoru Odborné příspěvky a články na webu projektu YALEPERRY – EU Projekt a.s. Administrace projektu Propagace projektu, publicita Redigování článků na webu projektu Organizace fotografické soutěže a výstavy

Expertní panel pro GS JPD Představení projektu Představení projektu Jde o multimediální projekt zaměřený na ovlivňování postoje společnosti k problematice rovnosti mužů a žen. Globální cíl Podpora principu rovnosti šancí pro ženy a muže v praxi při plnění povinností v rodinném a pracovním živote. Specifický cíl Oslabování předsudků vyplývajících z existujících postojů vůči ženám a zvýšení všeobecného povědomí o významu žen ve společenském a pracovním živote a propagace a šíření hodnot a praktických zkušeností, na kterých je založena rovnost mezi ženami a muži, včetně sdílení dobré praxe.

Expertní panel pro GS JPD Klíčové aktivity Klíčové aktivity Webová stránka Vytvořeno Propagace, prezentace, sdílení zkušeností, příklady TV CYKLUS – celkem 20 dílů ve 2 sériích Prezentace konkrétních příkladů slaďování rodinného a profesního života na portrétech různých vybraných osobností Vysílán v rámci pořadu Sama doma na ČT1 Realizováno: Vybrán dodavatel Ukončena realizace 1.série cyklu = 10 dílů (portrétů osobností) Příprava realizace 2.série na přelomu podzim / zima 2006 a jaro 2007

Expertní panel pro GS JPD Klíčové aktivity Klíčové aktivity Série článků v tištěných médiích Série příběhů osobností a subjektů, které úspěšně uplatňují princip rovných příležitostí Celkem 9 článků v MF Dnes a 3 články v Listech hl.města Prahy Amatérská fotografická soutěž a Amatérská fotografická výstava Ro vné příležitosti očima veřejnosti Vyhlášena na konci června 2006 Příjem fotografií do 15.září 2006 Hodnocení říjen – listopad 2006 Výstava prosinec 2006 v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR Publikace „best practices“

Expertní panel pro GS JPD Propagace projektu Propagace projektu Web Na stránkách partnerů V pořadu Sama doma (16x) Statistika sledovanosti PR článek o projektu v MF Dnes Články v tištěných médiích Projektová kancelář TV cyklus v pořadu Sama doma na ČT1

Expertní panel pro GS JPD Silné a slabé stránky Silné a slabé stránky Silné Odezva na web Dobrá práce partnerů Dobrá práce dodavatele Odezva na reportáže Slabé Web Hledala se jeho optimální podoba, grafika, barvy Neprojevilo se to na sledovanosti

Expertní panel pro GS JPD Problémy Problémy Administrativa – náročná na čas Aktualizace Příručky pro příjemce Aktualizace formulářů Soupiska výdajů Monitorovací zpráva Monitorovací indikátory Žádost o platbu Výběrové řízení - komplikace Konzultujte ! Kontrola ze strany ŘO prokázala, že postup byl průhledný

Expertní panel pro GS JPD Problémy Problémy Monitorovací indikátory Nezohledněn mediální charakter projektu Obecně nastaveny indikátory = nelze použít Specificky nastaveny indikátory v žádosti = nepovoleno použít Spolupráce s Administrátorem Ochota ke konzultacím Rychlost při odpovědích na naše dotazy Žádosti o platbu vyřízeny rychle

Expertní panel pro GS JPD Klíčové aktivity Klíčové aktivity

Expertní panel pro GS JPD DĚKUJEME ZA POZORNOST