Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Advertisements

PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Oddělení mládeže a sportu
Národní program podpory cestovního ruchu 2010 – 2013 Podprogram Cestovní ruch pro všechny 16. února 2010.
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
ZÁKLADNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ A VYÚČTOVÁNÍ DOTACÍ 5. ledna 2011, Městský úřad Vsetín.
Národní a regionální dotační tituly. Význam národních a regionálních dotačních titulů Jejich význam postupně klesá, pro mnohé subjekty přesto téměř nezbytné.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
GP Elektronické podatelny KrÚ, kongresový sál, 9. května 2005.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Připravované grantové programy Fondu Vysočiny pro rok 2008 Garant odbor životního prostředí Krajský úřad kraje Vysočina Jihlava
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Seminář k 1. výzvě Města Náchoda pro podporovanou aktivitu 5.2b Regenerace bytových domů
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Seminář „DOTACE PRO KULTURNÍ INSTITUCE“ Dotační programy Královéhradeckého kraje v oblasti kultury v oblasti kultury.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecné informace k finanční části seminář pro žadatele – 3. výzva
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
Informace ÚP ČR, Krajské pobočky v Ostravě. Nezaměstnanost v Moravskoslezském kraji k
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
Téma: DOTACE LIBERECKÉHO KRAJE OBLAST SPORTU A TĚLOVÝCHOVY 2015 – 57 mil. Kč, 2016 – 55 mil. Kč Dotační programy PŘÍMÉ PODPORY z rozpočtu LK (2015 – 12.
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
Postupy při proplacení dotace, závěrečná žádost o platbu u projektů nezakládajících veřejnou podporu.
GRANTY A DOTACE KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE VYPSANÉ V ROCE 2009  Cestovní ruch  Kultura a památková péče  Obce a mikroregiony  Sociální oblast  Školství.
Informační schůzka k podávání žádostí o finanční podporu z rozpočtu JMK v souladu s ustanovením § 105 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
Téma: GRANTOVÝ FOND LIBERECKÉHO KRAJE KURZ FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR 3. června 2014 Senát Parlamentu ČR SPOLEK PRO OBNOVU VENKOVA ČR.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 6. dubna 2016 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Pracovní setkání středních škol k připravovanému individuálnímu projektu z OP VK Finanční příprava projektu 1.
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Dotační fond Libereckého kraje OBLAST PODPORY 4B - TĚLOVÝCHOVA A SPORT.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Zásady MA21 a Zdraví 21 Jana Böhmová Zásady MA21 a Zdraví 21 Zásady Zastupitelstva Kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Národní dotační programy
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-17 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Statutární město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Přehled preferenčních kritérií
maximální spoluúčast kraje 70 % příjem žádostí –
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
Program RP04-17 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2017
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
PROGRAMY PŘÍMÉ PODPORY V ROCE 2017
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
RP04-18 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín,
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Program podpory environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty v Olomouckém kraji v roce 2019 Seminář pro žadatele
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008

Sportoviště 2008 Grantový program na podporu výstavby a údržby sportovních a tělovýchovných zařízení na území kraje Vysočina, směřující ke zlepšení podmínek pro sportovní vyžití obyvatel regionu. Celkový objem finančních prostředků: 4 mil. Kč

Sportoviště 2008 Podprogram A (1,25 mil Kč): účelem je zajistit spolufinancování při nezbytné drobné údržbě sportovních a tělovýchovných zařízení (např. nátěry, drobná stavební údržba, apod.) Podprogram B (2,75 mil Kč): účelem je zajistit spolufinancování při výstavbě, modernizaci a rekonstrukci sportovních a tělovýchovných zařízení většího rozsahu

Sportoviště 2008 Přijatelné výdaje služby dohody o provedení práce materiál ostatní výdaje neuvedené v předchozích bodech není možné financovat z přidělené podpory ani není možné je zahrnout do rozpočtu projektu jako součást finančního podílu žadatele

Sportoviště 2008 Finanční podmínky: Podprogram A Výše příspěvku: ,- Kč – ,- Kč / projekt Min. podíl příjemce dotace: 60% celkových nákladů Podprogram B Výše příspěvku: ,- Kč – ,- Kč / projekt Min. podíl příjemce dotace: 70% celkových nákladů

Sportoviště 2008 Termíny a podmínky podání projektů Finanční prostředky jsou poskytovány po profinancování celkových nákladů a předložení vyúčtování 2 vyhotovení vč. povinných příloh Termín předložení žádostí:

Garanti programu: Ing. Vilibald Prokop Mgr. Petr Horký Sportoviště 2008

Jednorázové akce 2008 Grantový program na podporu jednorázových volnočasových a sportovních aktivit Účelem poskytovaných finančních prostředků je zajistit spolufinancování krátkodobých akcí (trvajících max. 1 měsíc) jednorázového charakteru (s jasně vymezeným začátkem a koncem) uskutečňovaných v kraji Vysočina. Celkový objem finančních prostředků: 2,5 mil. Kč

Jednorázové akce 2008 Podprogram A (1,5 mil Kč): účelem je podpora jednorázových akcí zaměřených na volnočasové a sportovní aktivity pro děti a mládež Prioritou je podpora jednorázových volnočasových aktivit s důrazem na aktivní zapojení dětí a mládeže. (Dětské karnevaly, drakiády, dny dětí, turnaje, závody, poháry, maratony, velké ceny, apod.)

Jednorázové akce 2008 Podprogram B (1 mil Kč): účelem je podpora jednorázových akcí určených na volnočasové a sportovní aktivity pro širokou veřejnost Tyto akce by měly být zaměřeny na posílení identity obyvatel s obcí či krajem a na propagaci účelného trávení volného času s aktivním zapojením široké veřejnosti. (Aktivity pro rodiny, rodiče s dětmi, seniory, apod.)

Jednorázové akce 2008 Přijatelné výdaje Výdaje (náklady) musí být prokazatelně vynaloženy během provádění projektu, zaneseny v účetnictví žadatele a musí být doloženy prvotními doklady Náklady na občerstvení účastníků smí tvořit maximálně 10% celkových vyúčtovaných nákladů. materiál Nepřijatelné náklady: vlastní daně, DPH, mzdy, platy a pojistné na sociální a zdravotní pojištění, pojištění majetku a podnikatelských rizik, školení, poradenské a právní služby, leasingové splátky, opravy a udržování, náklady nebo výdaje na pořízení dlouhodobého majetku,…

Jednorázové akce 2008 Finanční podmínky: Výše příspěvku: 5 000,- Kč – ,- Kč / projekt Min. podíl příjemce dotace: 60% celkových nákladů Časový harmonogram: Projekt bude zahájen po schválení poskytnutí podpory řídícím výborem, nejdříve však a ukončen nejpozději do

Jednorázové akce 2008 Termíny a podmínky podání projektů Finanční prostředky jsou poskytovány po profinancování celkových nákladů a předložení vyúčtování 2 vyhotovení vč. povinných příloh Termín předložení žádostí:

Garanti programu: Mgr. Petr Horký Mgr. Klára Sotonová Jednorázové akce 2008

Děkuji za pozornost Ing. Vilibald Prokop Oddělení mládeže a sportu Odbor školství, mládeže a sportu Krajský úřad kraje Vysočina Pracoviště: Tolstého 15, Jihlava Tel.: :