Sir Richard Charles Nicholas BRANSON

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Advertisements

Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ Odborné.
Richard Průžek Muž, jenž obul svět.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_2_15.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK 1
Instagram jako budoucí prodloužená ruka Facebooku? Filip Huněk Co očekávat od sociální sítě, kterou loni Facebook koupil za miliardu dolarů a lze ji vůbec.
Cambridge.
Markéta Horáková Kvinta B
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_Rodina TÉMA: Příbuzenské.
Austrálie Queensland Brisbane 2005/2006.
 Americký ekonom a profesor na univerzitě Berkeley  Narozen 27.září 1932, Superior, Wisconsin (USA)  Byl studentem Ronalda Coase a Herberta Simona.
PŘÍBUZENSKÉ VZTAHY Vypracovala: Mgr. Miloslava Tremlová.
Tereza Látalová.
Christian Andreas Doppler
Obsah představení značky trocha historie produkty USA x ČR formy reklamy rekordy a zajímavosti.
Vytvořila Eliška Horáková
RODINA Mgr. Michal Oblouk.
Práce v obchodním oddělení jako motivace a čest Praha, 21. 5
Narozen: Houston, Texas, USA. Původ a počátky  Pochází z rodiny zubaře a burzovní makléřky => od malička styk s byznysem  S byznysem začal.
Jeden z nejvýznamnějších a nejvlivnějších lidí světového marketingu.
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
Charitativní projekt SOŠ Luhačovice
Vaše budoucnost s FM GROUP
Marie Cejnková 5.A. Microsoft Corporation Oficiální vznik: 4. dubna 1975 Zakladatelé: Bill Gates a Paul Allen Status společnosti: akciová národní společnost.
Filosofická antropologie Konrad Lorenz
Tablety (mobilní zařízení)
Budoucnost profesí Budoucnost profesí – pohled za obzor Ing. Jiří Braňka Národní observatoř zaměstnanosti a vzdělávání.
Nicholas Winton * 19.května 1909 Jarošová.
Trest smrti.
Knihy Astrid Lingrenové
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
SEVERNÍ AMERIKA - SÍDLA
Miley Cyrus.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_05
Dámy a Pánové Radi bychom Vám představili firmu ADELINE Street. Tato firma vznikla jako projekt jednotlivých hudebních umělců, kteří jí nejdříve založili.
Helča Jedličková Kristy Mikulková Anička Filipcová
Bo ř ek Králík.  50. léta 20. století v USA  vytvo ř ili ho Afroameri č ané  objevil „ č ernou“ muziku pro bílé Ameri č any a Evropany.
Herbert Alexander Simon  Narozen 1916 v Milwaukee ve státě Wisconsin  Syn elektroinženýra (vynálezce a později patentový právník) a klavíristky  1937.
Sir Richard Charles Nicholas Branson Š. Nejedlá, T. Vondráček, J. Mádlo 1 Sir Richard Ch. N. Branson Vypracovali: Š. Nejedlá, T. Vondráček, J. Mádlo Vyučující:
Název Vztahy v rodině   Šablona CZ.1.07/1.4.00/    Poř.číslo
Výukový materiál: VY_32_INOVACE_Nobelova cena Název projektu: Šablony Špičák Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Autor VM: Mgr. Šárka.
Drogy a já Jméno: Třída: Datum:.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_2_13.
Prvouka 3.ročník ZŠ „DOMOV-RODINA-TRADICE -VÁNOCE“
FINANČNÍ GRAMOTNOST Tak tedy za kolik Prodej jablek.
Bill gates (William Henry Gates III.)
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Maturitní předmět: Informatika
Jméno autora: Mgr. Mária Filipová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_16_AJ_EP Ročník: 1. – 4. ročník Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková.
Bugatti Veyron Valérie Grodová.
Mezilidské vztahy 3. ročník
Lawrence Joseph Ellison
Brno University of Technology What should we do?.
Pitbull.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
Praha, 5. prosince 2014 Nestlé podporuje mladé. Nestlé: jednička celosvětově i lokálně Tržby ČR&SR 2013Zaměstnanci ,3 mld CZK ,6 Světové.
Dotazníkový průzkum ARZ Petr Chroust.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBOR: Český jazyk a literatura.
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
1 Bill Gates technologie (75,8 mld. USD) 60 let 2 Amancio Ortega móda (64,5 mld. USD) 79 let 3 Warren Buffett investice (72,7 mld. USD) 85 let 4 Carlos.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676
Angelina Jolie.
RODINA Mgr. Michal Oblouk.
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření listopad 2011
Společensky odpovědné podnikání
Justin Bieber.
Sada 2 Člověk a společnost MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Podpora technického vzdělávání v Kraji Vysočina
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Sir Richard Charles Nicholas BRANSON Připravili: Michal Skuhrovec Jiří Bártl

Osobní: Narozen: 18.7.1950, Blackheath, Londýn Rodiče: Edward James Branson Eve Branson Sourozenci: Sestry Lindi a Vanessa Bratr Ted

Osobní: Odmala trpí dyslexií a krátkozrakostí Do 13 let navštěvuje Staitcliffe School Poté přešel na Stowe School Ve škole má špatné studijní výsledky, ve sportu vyniká (zejména v plavání) V 17 opouští školu

Osobní: V letech 1972-1979 žije s Kristen Tomassi V roce 1989 si bere Joan Templeman se kterou má 2 děti Dceru Holly (*1981) Syna Sama (*1984)

Osobní:

Osobní: V současnosti žije v Londýně Jeho jmění je odhadováno na 2,5 mld.$ Je autorem 3 knih Screw It, Let‘s Do It (K čertu s tím – jdeme na to) Bussines Stripped Bare (Byznys v plné nahotě) Losing My Virginity (Ztráta mého panictví) Je prezidentem společnosti Virgin Group V roce 1993 dostal čestný diplom „Doctor of Technology“ (Loughborough University) V roce 1998 byl pasován na rytíře za přínos pro podnikání

Začátky v podnikání: V 16 letech ve škole vydává časopis „Student“ V roce 1970 (20 let) zakládá značku Virgin

Virgin Group Společnost začíná prodejem desek na dobírku Protože se obchody daří, zanedlouho otevírá kamenný obchod na Oxford Street v Londýně V roce 1972 buduje nahrávací studio a nahrávací společnost Virgin Records Prvním známým umělcem ve Virgin Records je Mike Oldfield, jeho desky Tubular Bells se prodává 5 milionů kusů Virgin Records získává další umělce – např. Sex Pistols, Culture Club, Phila Collinse či Rolling Stones

Virgin Group: V roce 1984 zakládá Branson Virgin Atlantic Airways 1992 – prodává Virgin Records firmě EMI za miliardu dolarů, později zakládá V2 Music 1993 – Virgin Trains, Virgin Radio 1999 – Virgin Mobile 2000 – Virgin Blue V současnosti má společnost Virgin Group přes 400 firem na 5 kontinentech

RB – dobrodruh: Několik pokusů o zdolání světového rekordu, např.: Pokus přeplavat na plachetnici Atlantik Pokus obletět svět v horkovzdušném balónu (1998 – spolu s Fossettem a Lindstrandem) 2004 – nejrychlejší přeplavba z Doveru do Calais na obojživelném vozidle

RB – humanitární aktivity Virgin Green Fund Fond pro podporu využití obnovitelných zdrojů energie a efektivní využívání zdrojů včetně vody Virgin Earth Challenge Cena pro jednotlivce či skupiny (25 mil.$) které představí dlouhodobý program pro zlepšení životního prostředí

Zdroje: http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Branson http://www.financnici.cz/richard-branson http://www.virgin.com/richard-branson/