Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ
Advertisements

Zoner Foto Studio Bohumil Bareš.
Mobilní aplikace TECH/NTK. -cílem poskytnout rychlý a jednoduchý mobilní přístup k základním službám pro typické zákazníky NTK -část aplikační a informační.
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Zpracováno v rámci OP VK - EU peníze školám Jednička ve vzdělávání.
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
100 dnů záruka vrácení peněz Na vybrané modely žehliček a vysavačů NÁKUP BEZ RIZIKA –
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Vytvoření nového účtu na Gmail. Odeslání u na konkrétní ovou adresu.
Základy práce s počítačem – lekce V.
INFORMATIKA 4_10_ HODINA 10. TÝDEN
Elektronická pošta Elektronická pošta ( ) je obdobou běžné pošty a umožňuje přijímat a distribuovat dokumenty v textové podobě na jednu nebo více.
VY_32_INOVACE_4.2.IVT4N,1,2.18/Če Gymn á zium, Český Tě ší n, př í spěvkov á organizace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je.
Představujeme službu Samepage
Tutoriál eKnihy ~ Stahování
NázevZálohování, komprimace a vypalování dat Předmět, ročník ICT, sekunda Tematická oblast Základy digitálních technologií AnotaceVýuková prezentace s.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Posílání velkého množství dat VY_32_INOVACE_20 Sada 12 Základní.
Ukládání dat, a spam INTERNET Ukládání dat, a spam.
FTP – přenos souborů Tato služba se používá pro přenos souborů pomocí přenosového protokolu FTP. Pro tuto službu existují speciální klienti, kteří se dokáží.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Sdílení obsáhlých souborů na webu Výpočetní technika.
Elektronická komunikace
ANOTACEPrezentace obsahuje informace o elektronické komunikaci, využití u. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci si vytvoří ovou.
Internetové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Poznámkový blok a WWW Mgr. Lenka Švancarová. Poznámkový blok a WWW Spustíme si Poznámkový blok.  Soubor-Uložit jako Uložit jako typ – Všechny soubory.
GNU /Linux Jakub Konečný Simona Bartková. CO nabízí? moderní koncepce stabilní systém svoboda použití žádné viry žádný spyware ohromná základna aplikací.
Internet– přenos dat Bohumil Bareš. Přenos dat – pomocí E-meilu 2 Jak vidíte k e-meilu můžete přiložit různé soubory, jako je obrázek, pdf soubor, prezentaci.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Poštovní klient 3. ročník oboru Sociální péče Thunderbird.
Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Odesílání obsáhlých souborů Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
David Klíma- 1 - Elektronická pošta Slouží k přenosu zpráv po internetu Každý uživatel má - zavináč Klimad – uživatelské.
Elektronická pošta Autor: Eva Trávníčková, ZŠ Gabry a Málinky Štítná nad Vláří Informatika 5. ročník.
Posílání fotek Letecká pošta- První web ne který můžeme umístit velké množství fotek.
Posílání fotografií Veronika Čechová 1. C. Ulož.to Ulož.to nabízí neomezený prostor a pohodlí pro nahrávání, sdílení a prohlížení dokument ů, prezentací,
Zálohování fotografií
ALFTPv4.1beta1 aneb Přístup na FTP z počítače Stručný průvodce.
Práce v lokální síti Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
Zálohování dat Zoner cloud Webové úložiště fotografií. Virtuální disk. Zabezpečené přihlašovací údaje.
SIMPLE freehosting UNIVERZITA PARDUBICE Fakulta elektrotechniky a informatiky projekt pro ISPWE.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_233.
Elektronická pošta Informatika 5. třída.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA:III/2 TÉMATICKÁ OBLAST:Informační a komunikační technologie.
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_238 AutorMgr. Romana Rybiařová.
Nechcete nikoho ochu­dit o svá moudra, názory a famózní řeč? PRESENT.ME.
Cloud computing a ukládání dat Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastInternetové technologie, programování Datum.
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblastVzdělávání v informačních a komunikačních technologiích.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Synchronizace dat na iPadu Co se všechno naučíme??? iFiles.
Název šablony: ICT2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Počítačové sítě.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Internetový prohlížeč
DRUHY POČÍTAČŮ Simona Korbová / 1.L.
Podání žádosti o dotaci
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Školení IS - 7 Rozvrh, Záložky.
S aplikacemi na výlet Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN.
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy
Elektronická pošta.
Jak lze využívat internet
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Disk Google Číslo DUM: III/2/VT/2/2/36 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Anonymní FTP Anonymní FTP:
Podání žádosti o dotaci
Office 365.
Transkript prezentace:

Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta

Posílání velkého množství fotografií přes internet 1) Ulož to – na tyto internetové stránky lze nahrát po registraci fotografie, které si může člověk u jiného počítače stáhnout do svého.

Posílání velkého množství fotografií přes internet 2) Úschovna nabízí snadný způsob zaslání Vašich dat, a to až do velikosti 300 MB úplně zdarma! Stačí zde Vaši zásilku uložit a Vámi zadaní adresáti obdrží s návodem, jak si ji po dobu 14ti dnů mohou až 30x stáhnout. Data zaslaná přes Úschovnu jsou doručena rychle, bezpečně a diskrétně pouze těm, které si zvolíte.

Posílání velkého množství fotografií přes internet 3) Letecké pošta - Můžete umístit velký soubor a na tento soubor poslat odkaz em, je český server letecká pošta. Na server jednoduše vyberete soubor, který chcete nahrát. Po nahrání se vygeneruje odkaz, který na tento soubor směřuje. K dispozici je poté 19 dní, než budou data automaticky smazána.

Zálohování fotografií na internetu 1)Rajče.net – Na tuto internetovou stránku lze po registraci ukládat velké množství fotografií, které jsou buď soukromé nebo volně přístupné.

Zálohování fotografií na internetu 2) Dropbox - Uložiště dropbox neslouží přímo k anonymnímu nahrávaní souborů, ale jako digitální úschovna pro vaše data. Umožnuje při vytvoření účtu využívat určitý prostor zdarma a pomocí aplikací v počítači, nebo například v chytrých telefonech, synchronizovat a ukládat do uložiště vaše data. Pomocí webového portálu pak tyto data můžete nasdílet a poskytnout je tak ostatním.

Zálohování fotografií na internetu 3) Flickr – anglické stránky pro zálohování fotografií.