Finanční deníky MS Dynamics NAV- základní popis KPH-ESF-MU - Skorkovský.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ing. Květoslava Plechatá
Advertisements

DUNA - závěrky Ing. Iva Tomanová Prosinec 2008
Čísla stran v Microsoft Office Word
ing. Květoslava Plechatá
Shift, Caps Lock Ctrl, Alt VY_32_šablony_INOVACE_č.DUM 296 [CZ.1.07/1.4.00/ ]
Užitečné drobnosti v řízení zásob Autor: Martin Schlosser Skalský Dvůr
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
VY_32_INOVACE_54_MS_Word_ III. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
ing. Květoslava Plechatá
Tabulky v MS ACCESS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiří Novák.
Sleva -73,80 Suma EUR 418,18 Celkem před slevou 491,98
ing. Květoslava Plechatá
Manažerská grafika: Program č.3 Jaroslav LosSB 272.
Kontingenční tabulka (c) Ludmila Fridrichová 2008
Záložky, křížové odkazy, hypertextové odkazy
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Charakteristika programu UCTO - obsluha Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Volné texty na faktuře přednáší: Ondřej Suk Skalský dvůr
Power Point– pracujeme se snímky
Zásoby novinky v roce 2014 Ing. Bohuslav Major Skalský Dvůr
Ekonomický systém pro státní správu a samosprávu Hradec Králové, 2. dubna 2007 Tomáš Pavlíček, Tomáš Pavlíček, Solution Architect.
premieR Daň silniční a platební styk
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Základy účetnictví Základy ekonomiky a účetnictví – 9. ročník
Buňka Základem tabulky je buňka (cell).
Účetní doklady Autor: Ing. Martin Svoboda, DiS.
Šablona:III/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_127 Jméno autora:Ing. Yvona Špílová Třída/ročník:2. ročník M/02 Obchodní akademie Datum vytvoření:11/2012.
2 Princip zaúčtování dokladů v aplikaci EKOS Ing. Iveta Klimečková.
*1031 Vypořádání Skalský Dvůr K čemu slouží Pro zemědělské firmy, které ještě uvádí vypořádání oprávněných osob Je navázána na knihu závazků,
Účetní zápisy a účetní knihy
Upomínky a penále Dynamics NAV J.Skorkovský, KPH.
2 Ing. Martina Tinzlová Novinky modulu Fakturace verze
Excel– Zásady Ing. Bohumil Bareš.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence došlých faktur, příkaz k úhradě, úhrada faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá,
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Charakteristika programu pro vedení daňové evidence - číselníky Prezentace - powerpoint ing. Květoslava.
Analytické nástroje MS Dynamics NAV Ing.Jaromír Skorkovský, CSc.
Metody geoinženýrství Ing. Miloš Cibulka, Ph.D. Brno, 2015 Cvičení č. 3 Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence došlých faktur, zaúčtování úhrady došlé faktury Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
Novinky a speciální nastavení v ŘZ Autor: Martin Schlosser Skalský Dvůr
Přepínání klávesnice Umístění jednotlivých znaků se na klávesnici může měnit v závislosti na tom, jakou klávesnici používáme.U nás se samozřejmě nejčastěji.
2OP483 Manažerská informatika 3Access - BankaSnímek 1 2OP483 Manažerská informatika 3 Microsoft Office Access 2007 Dotazy v databázi Banka
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_15.
Jak vyrobit titulní stránku První a nejdůležitější částí titulní stránky je název práce.Ten musí vystižně celo práci charakterizovat a přitom nesmí být.
Tabulkový procesor MS EXCEL III. TVORBA GRAFŮ, SEZNAMY, FILTROVÁNÍ DAT Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Skladová evidence, příjem na sklad s přenosem údajů do jiné.
Postup práce s doklady v modulu MTZ
ÚČET, ÚČETNÍ ZÁPISY říjen 2012 VY_32_INOVACE_UCE_070110
PENĚŽNÍ DENÍK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Účtování zboží Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_607 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Rozvahové účty Jméno autora:
Platební styk Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Informatika – Úvod do MS Powerpoint. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
FINANČNÍ GRAMOTNOST BEZHOTOVOSTNÍ PLATEBNÍ STYK ZŠ HejniceZ.Hyxa.
ZPŮSOBY PLACENÍ – platební styk
HOTOVOSTNÍ A BEZHOTOVOSTNÍ PLATEBNÍ STYK II.
PENĚŽNÍ DENÍK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace MS Excel - Buňka Název : VY_32_inovace_03 Informatika - MS Excel.
Hromadná korespondence 2 OpenOffice
Finanční deníky MS Dynamics NAV- základní popis
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_139
Stručné poznámky k opakování PIS1 - PIS2
Využití finančního deníku MS Dynamics NAV 2016
Úvod od MS Dynamics NAV Příklad nad podej a následky tohoto procesu v systému (sklad, položky zákazníka a věcné položky ( finanční transakce na účtech.
Stručné poznámky k opakování PIS1 - PIS2-druhá část
Úvod MS Dynamics NAV Příklad nákupu zboží a následky tohoto procesu na stav skladu, saldo dodavatele a položky hlavní knihy (věcné položky) Ing.J.Skorkovský,CSc.
DRUHY PLATEB.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Transkript prezentace:

Finanční deníky MS Dynamics NAV- základní popis KPH-ESF-MU - Skorkovský

Hierarchie nastavení deníků Šablony deníků (Obecný- výchozí, Prodejní, Nákupní, Příjem hotovosti…) Listy deníků (Banka, Piškuntálek, Nováková, Pokladna,..) Řádky deníků

Struktura deníku F6 Předem definovaný protiúčet (pokladna) Debetní stranaKreditní strana Syntaxe částky : + = MD ; - = Dal

Čtyři varianty zaúčtování z účtu na účet I F11

Čtyři varianty zaúčtování z účtu na účet II 3 4 F11

Vyrovnání salda zákazníka pomocí čísla vyrovnání dokladu Všechny položky jsou otevřené (nespárované)

Vyrovnání salda zákazníka pomocí čísla vyrovnání dokladu (po výběru otevřené položky) Variabilní symbol F11

Vyrovnání salda zákazníka pomocí ID vyrovnání Funkce->vyrovnat položky->Shift –F9 Vybrat dvě otevřené položky pomocí F9 a OK

Vyrovnání salda zákazníka pomocí ID vyrovnání F11

Vyrovnání salda zákazníka pomocí ID vyrovnání (Zákazník->Ctrl-F5->položky) Vyrovnané položky pro vybranou platbu 11781, ,87=12 115,87 Pro platbu s ID= G00030 je to obdobné…

Vyrovnání nepřiřazené platby od zákazníka Původní záznamy byl 311| (např.) a 311|343 Ručně F11 A dostaneme z karty zákazníka a pomocí Ctrl-F5 Funkce->vyrovnat položky->Shift –F9

Vyrovnání nepřiřazené platby od zákazníka

Na vybraném řádku faktury (otevřená položka zákazníka (např viz předchozí okno) nastavte vyrovnávací položku pomocí kombinace kláves Shift-F9. Najeďte kurzorem na platbu a označte jí pomocí F9 (jde v podstatě propojení obou položek). V poli ID vyrovnání se objeví tři hvězdičky, = *** Účtovat vyrovnání F11.

Vyrovnání nepřiřazené platby od zákazníka Účtovat vyrovnání F11 Pomocí klávesy F9 Pomocí kláves Shift -F9

Vyrovnání nepřiřazené platby od zákazníka 7810, ,00=810,43