Ronny 18.11.2009 Nikita 13.11.2011 & 2 měsíce.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Na b ěž kách kolem Ond ř ejníku 20.ledna 2013 Mlha před námi a za námi…
Advertisements


ZŠ Anežky České 702/17 Ústí nad Labem
Táborová love story Rysové. Hlavní postavy: Kiwi, Rychlonožka, Klouzačka, Srnka, Práče, Skokan, Puchýř a Tučňák Dále hrají: Prskavka, Sojka, Čiperka,
.... budeme mít rodinku můžete se podívat....
Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě. 1. Bez hranic je jeho láska, každý den ji potkávám. Hnedle.
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
Veronika Rozenbergová, ZL3. Jaká je pravděpodobnost, že z botníku, kde je umístěno 12 párů bot, vytáhnu právě 3 boty na levou nohu? k = 3, n =
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Vysvětlení … problematiky života.
Co je pohyb?.
Dneska se něco naučíme o matematice Cílem je, naučit se samostatně vyřešit problémy, pomocí znalosti ze základky, střední školy a univerzity (pokud si.
Závod opic? Bez sponzorů by to nešlo Evidentně náročná akce.
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
Proč mi říkají Nikita a ne něžná Chloe (Klouí) Proč mi říkají Nikita a ne něžná Chloe (Klouí)
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
BOLÍ MĚ V KRKU. CÍTÍM SE SLABÝ LEŽÍM V POSTELI. NIC MĚ NEBAVÍ. POTÍM SE. MÁM TEPLOTU. NECHODÍM DO ŠKOLY. BOLÍ MĚ BŘICHO. JE MI ŠPATNĚ. NEMÁM CHUŤ K.
Amálka aka Charlie Jako malý objevitel.. Opravdu se na něj můžu jít podívat zblízka?
1. Hospodine, jak jsou mnozí nepřátelé moji! Pohleď, Bože, jak mi hrozí, povstávají k boji. O mé duši mnozí lžou, že již nemá pomoc tvou.
Můj pejsek se jmenuje Betynka.. No začalo to zhruba před 6 lety, když jsme jeli do Mladé Boleslavy pro pejska. Vybrali jsme dobře !
Paulo Coelho Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
a posledních turistech na Pustevnách na Pustevnách 15.dubna 2013.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Poznámky pro výuku Předmět: Prvouka Autor: Martina Šulová Škola: ZŠ Lidická 6a,Brno Téma: Kočka Název:Život kočky Třída: Plánované cíle: -Ukázat.
V naší prezentaci, videích a fotkách chceme ukázat, jak taková kyberšikana vypadá, zvláště chceme poukázat na to, že i vzhled dělá hodně!
Poučná pohádka pro malá čuňátka
Hvězdný pozdrav sněžných vloček , mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky   a příští rok žádné vrásky.
KOČKA Jsem kočka Tady mám myš A nehleď tak na mně jóó? Koukej ty oči.
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
Zkuste říct Hudba:Michal Tučný Chtěl bych být medvídkem.
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
Představení časopisu: Nickelodeon CZ/SK Magazine Co bude na KID CHOICE AWARDS 2012 ? Kvíz.. Komix Avatar. O skupině BIG TIME RUSH Datum konání KID CHOICE.
Nikita-Chloe Alkyra 5 měsíců Duben 2012.
OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ ZŠ ZBRASLAVICE.
Láska na první pohled? Zní to sice romanticky, ale to se pouze setkají dva nadržení a nepříliš vybíraví lidé.
Můj králík.
Psí Svět.
Táta CAR Máma DOROTKA Náš RONNY * Vid č e.
Poslechneme píseň: Mně se zdá. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Řešíme rovnice v oboru čísel x = x = x + 3 = = x 543 Klikni na pejska – objeví se příklad. Vyber správný výsledek.
Pravděpodobnost Žákyně č. 2 ZL 3 / Pozor, „možná“ je ve výpočtu chyba, takže neopisuj bezhlavě ! Úkol: opiš si zadání, popř. si ho třeba i vylepši.
JARO Jaro má 3 měsíce. Březen, Duben, Květen. Je aprílové počasí.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Zájmové činnosti ve školních družinách –
Policajti jedou na zájezd dvoupatrovým autobusem. Ti dole se baví, popíjejí, řvou smíchy, nahoře je však podezřelý klid. Vylezou za nimi a koukají,
5. A 2013/2014 Berkyová Darina Filová Melisa Kapurová Agnesa Karchňáková Viola Kudríková Sandra Netáhlová Klára Bílý Kristian Demeter Gejza Kalocsai.
Projekt Family Point – místo pro rodinu Ing. Mgr. Vít Janků Centrum pro rodinu a sociální péči.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
INTERIÉR OBÝVACÍHO POKOJE Pro Ka č ku K ř ivohlavou.
projekt spolufinancován ze státní rozpočtu ČR a Evropským sociálním fondem Název projektu: Živá příroda ve škole Číslo projektu : CZ.1.07/1.1.20/
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.1.Bal.03_Hygiena Datum:
Název školy : ZÁKLADNÍ ŠKOLA NOVÝ KOSTEL,OKRES CHEB
Jestli chceš uskutečnit svůj sen, probuď se!
Prezentace Jánošová Lea
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Dnes Vás baví slečna Pavla
Vlastnosti pevných látek Vypracoval: Lukáš Karlík
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.1.Bal.14_Lidské_chování_a_vlastnosti.
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr.TAŤÁNA RADIMSKÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_04_III.Vu_VÁNOČNÍ.
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_20_chodíme do školy
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Skladba 9. ročník
Moudra střední generace.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
ATLAS ADVENTURE 2008.
Klid a pohyb tělesa NÁZEV ŠKOLY
Dneska se něco naučíme o matematice
Transkript prezentace:

Ronny Nikita &

2 měsíce

3 měsíce

4 měsíce

4,5 měsíce

5 měsíců

,5 měsíce

,5 měsíce

6 měsíců

Tady máme 6,5 měsíce

7 měsíců

Tak takhle jsme oba rostli do 7 měsíců  Byl od malička přeaktivní, magor do honění čehokoli, chytání míčků, frisbee,skoky..  Jakákoli činnost jej nadchla.  Nesnáší do dneška lenošení, nevydrží chvilku ležet v klidu  Samotář,který pejsky nemusí  V jídle nevybíravý  Zničil:-sedačku -přilbu -boty,pantofle,koberec -okousal židle,botník….  Od mala míčky a chytání čehokoli jí nebaví  Lenoch,který vydrží ležet a žvýkat svůj polštářek  Miluje společnost pejsků,kamarádská až moc  Na borderku neskutečně klidné povahy  V jídle nimralka a vybíravá  Zničila:-téměř nic RonnyNikita