JEDNOKOLKA A SKÁKACÍ BOTY Zpracovala: Mgr. Daniela Benešová, Ph.D. Číslo kola výzvy:02 Číslo a název globálního grantu: CZ.1.07/1.3.47 Další vzdělávání.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cesta byla dlouhá…. První žádost již v roce 2008, ještě se ZŠ Zeleneč
Advertisements

Krok do života 1 projekt, který pomáhá mladým lidem odcházejícím z dětských domovů vstoupit do samostatného života.
Výběr GP Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů.
Autoevaluace škol v Moravskoslezském kraji
Předmět: Zeměpis Ročník: 6. Tématický okruh: Životní prostředí Název učiva: Města a vesnice  Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Číslo kola výzvy: 02 Číslo a název globálního grantu: CZ.1.07/ Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v Plzeňském kraji II Vyhlašovatel.
Podpora EVVO v rámci globálních grantů OPVK Ústeckého kraje Praha,
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Šárka Honsová Katedra tělesné a sportovní výchovy Západočeská univerzita v Plzni Příspěvek k přenosu motorických předpokladů z rodičů na děti.
Rozvoj klíčových kompetencí ve všech ročnících nižšího gymnázia formou terénních cvičení TENTO PROJEKT BYL SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A.
Integrace na druhou PPP FM - Terapeutické techniky – školní rok 2010/2011 Od začátku září 2010 probíhalo ve Frýdku-Místku vzdělávání a odborná metodická.
VÝHLED NA ROK 2009 Prioritní osa 1 – Počáteční vzdělávání Prioritní osa 3 – Oblast podpory 3.2 Podpora nabídky dalšího vzdělávání Pavlína Mikešová
KOORDINAČNÍ SCHOPNOSTI 1. BIOLOGICKÁ DETERMINOVANOST 2. SENZITIVNÍ OBDOBÍ – MLADŠÍ ŠKOLNÍ VĚK 3. ÚZKÝ VZTAH S MOTORICKOU DOCILITOU 4. JEMNÁ A HRUBÁ MOTORIKA,
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Psychologické aspekty hodnocení a zkoušení ve vzdělávání dospělých
Elektronický materiál byl vytvořen v rámci projektu OP VK CZ.1.07/1.1.24/ Zvyšování kvality vzdělávání v Moravskoslezském kraji Střední průmyslová.
Praha 5/2014 Fórum prevence dětské nadváhy a obezity.
EVVO v Plzeňském kraji.
PRIORITY ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ LIBERECKÉHO KRAJE v návaznosti na globální granty RNDr. Robert Gamba vedoucí odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu.
EVVO v Královéhradeckém kraji. Situace na KÚ KHK a strategické dokumenty pracovníci EVVO – 1 úvazek na odboru životního prostředí, spolupráce s odborem.
ROZVOJ POHYBOVÝCH SCHOPNOSTÍ
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
Excel 2010 Buňka. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
ÚVODNÍ WORKSHOP Brno.  Cílem projektu je podpora profesního rozvoje pedagogických pracovníků základních škol s využíváním ICT ve výuce,
Hrou proti AIDS Vedoucí projektu: MUDr. Daniela Fránová
VÝCHODISKA SPORTOVNÍHO TRÉNINKU
Západočeská univerzita v Plzni
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Globální granty Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
TRÉNUJEME PAMĚŤ HRAČKY Prezentace zaměřená na trénink paměti.
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Projekt „Sfumato – čtenářská gramotnost žáků základních škol“ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK) Prioritní osa – 7.1 Počáteční.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
OPERA Č NÍ PROGRAM VZD Ě LÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
"Budete-li dobře pečovat o své tělo, vydrží Vám po celý život" George Coevoet.
PŘÍPRAVA PROJEKTŮ NA SŠ Autor: Jana Bartoňová.  Fondy EU  Programové období  OP VK  Zkušenosti s projekty v OPVK +dokumenty  Benefit7  Programové.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I.
MKV – 400x na českých školách Zahájení projektu: Ukončení projektu:
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
Oblast podpory 1. 3 Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v Ústeckém kraji II 2. Výzva 2. etapa globálních grantů Seminář pro žadatele.
Individuální projekt OP VVV
Plány aktivit/Školní akční plány
Polytechnické vzdělávání v rámci šap
Základní informace k ŠAP a PA
Pracovní workshop pro příjemce 2. výzva 2. GG oblast podpory 1. 1, 1
Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova
Západočeská univerzita v Plzni
Plány aktivit/Školní akční plány
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Cesta rozvoje středních škol v Jihomoravském kraji
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
4. zasedání PS Vzdělávání pro území Plzeňského kraje
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor regionálního rozvoje/odd. evropských dotací.
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Příprava operačních programů
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Informační systém. Informační systém Změna ředitele/kontaktní osoby.
PRVOUKA LETNÍ SPORTY, BEZPEČNOST
Název Zpráva, oznámení, SMS Název projektu: OP VK
Šablony pro SŠ a VOŠ výzva I
Motivace Technika Obavy Spolupráce 3D Stroje
Věcné učení Doprava, dopravní prostředky.
NAPLŇOVÁNÍ CÍLŮ GLOBÁLNÍCH GRANTŮ V LIBERECKÉM KRAJI
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Rodičovské fórum kraj Vysočina
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

JEDNOKOLKA A SKÁKACÍ BOTY Zpracovala: Mgr. Daniela Benešová, Ph.D. Číslo kola výzvy:02 Číslo a název globálního grantu: CZ.1.07/ Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v Plzeňském kraji II Vyhlašovatel (ZS): Plzeňský kraj Žadatel: Západočeská univerzita v Plzni Název projektu: Inovace a modernizace vyučovacího procesu v povinné a nepovinné školní tělesné výchově Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.47/ Netradiční pohybové aktivity, OP VK

NÁŠ SEMINÁŘ JE V TĚCHTO DVOU OBORECH POUZE INFORMATIVNÍ MÁ ZA ÚKOL VÁS SEZNÁMIT S NETRADIČNÍM SPORTOVNÍM NÁČINÍM A UMOŽNÍ VÁM SI VYZKOUŠET PRVNÍ KRŮČKY TAKÉ NEEXISTUJE ŽÁDNÁ UCELENÁ METODIKA (CELKEM POCHOPITELNĚ), TAKŽE SE BUDEME SNAŽIT PŘEDAT ZKUŠENOSTI, KTERÉ JSME SAMI PŘI ZKOUŠENÍ NA TOMTO NÁČINÍ NABYLI... Netradiční pohybové aktivity, OP VK

PŘI POHYBU NA SKÁKACÍCH BOTÁCH JEDNOZNAČNĚ POUŽÍVÁME PŘILBU PŘI JÍZDĚ NA JEDNOKOLCE KROMĚ PŘILBY DOPORUČUJEME I HOLENNÍ CHRÁNIČE Netradiční pohybové aktivity, OP VK

JÍZDA NA JEDNOKOLCE - PRO JÍZDU NA JEDNOKOLCE JE DŮLEŽITOU SCHOPNOSTÍ PŘEDEVŠÍM ROVNOVÁHA - KDYŽ UMÍTE JEZDIT NA KOLE, NEZNAMENÁ TO, ŽE UMÍTE JEZDIT NA JEDNOKOLCE -PRVNÍ SAMOSTATNÁ JÍZDA PŘICHÁZÍ CCA. PO HOD. TRÉNINKU Netradiční pohybové aktivity, OP VK

ZAČÍNÁME VŽDY S OPOROU – IDEÁLNÍ JE PODÉL DLOUHÉ STĚNY ZPŮSOB NÁSTUPU NA JEDNOKOLKU JE TŘEBA VYZKOUŠET – OBJEVUJÍ SE ZDE INDIVIDUÁLNÍ ODLIŠNOSTI KDYŽ UŽ JSTE V SEDLE UČÍME SE UDRŽET ROVNOVÁHU TAK, ŽE ŠLAPKY MÁME PROTI SOBĚ POMALU SE ROZJÍŽDÍME TRUP NAKLÁNÍME SMĚREM VPŘED Netradiční pohybové aktivity, OP VK

KDYŽ JSME SI JISTÍ S OPOROU, POKOUŠÍME SE O JÍZDU BEZ OPORY STÁLE SE SNAŽÍME NAKLÁNĚT SETRUPEM DOPŘEDU NESTOJÍME VE ŠLAPKÁCH, ALE PŘENESEME ČÁST VÁHY NA SEDLO NEDBÁME VELMI ČASTÝCH PÁDŮ A TRÉNUJEME, DOKUD SE NEROZJEDEME Netradiční pohybové aktivity, OP VK

( ( ( (720.cz)

SKÁKACÍ BOTY NA ROZDÍL OD JEDNOKOLKY JE POHYB NA SKÁKACÍCH BOTÁCH O POZNÁNÍ JEDNODUŠŠÍ JE TÉMĚŘ SHODNÝ S CHŮZÍ NEBO BĚHEM POHYBOVĚ SE JEDNÁ A JAKOUSI ALTERNATIVU K TRAMPOLINĚ UMOŽŇUJÍ RYCHLÝ BĚH, POSKOKY I AKROBATICKÉ PRVKY Netradiční pohybové aktivity, OP VK

( (