Kabelová televize Pržno

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KTV Pržno Září 2012.
Advertisements

KABELOVÁ TELEVIZE PRŽNO Únor  Porucha vodovodu.  Odstávka: levá strana podél hlavní komunikace od staré MŠ k nádraží. Délka poruchy: ???.
KTV Pržno Březen 2010.
Kabelová televize Pržno. Program KTV •Co najdete na úřední desce •Naši jubilanti •Odvozy odpadů v dubnu •Úhrada místních poplatků •ZŠ a MŠ Pržno - platba.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Kabelová televize Pržno
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
Kabelová televize PRŽNO ÚNOR Únoroví jubilanti Informace FÚ Frýdlant n/O Co najdete na úřední desce Výsledky Tříkrálové sbírky Oznámení SmVaK Oprava.
Začátek letního času. Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v březnu Informační SMS systém Zápis do MŠ Pržno.
KTV PRŽNO Prosinec Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Březnoví jubilanti Klub seniorů - pozvánka Co najdete na úřední desce Zápis do MŠ Pržno Kulturní pozvánky z Frýdlantu Velikonoční turnaj –
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - pozvánky Kultura a sport v prosinci Zasedání ZO Pržno - oznámení Co najdete na úřední desce - Veřejná.
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Poruchy KTV Sdělujeme Vám, že případné poruchy ve vysílání KTV Pržno, mohou být v současné době způsobeny mrazivým počasím. Servis KTV: p. Martin Opěla,
KTV Pržno LEDEN Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Tříkrálová sbírka Zlatý retrívr Pozvánka - country U lípy Zápis.
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
KTV Pržno červenec - srpen 2008.
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v lednu SmVaK - odečty vodoměrů Tříkrálová sbírka Informační SMS systém CZECH.
Program KTV Jubilanti Co naleznete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky SmVaK - odečty vodoměrů Odvozy odpadů Adra hledá dobrovolníky Pozvánka - zasedání.
Začátek letního času. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce MC Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Klub seniorů - pozvánky Výzva.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
63. výročí osvobození Májoví jubilanti Pozvánka ZŠ a MŠ – Den matek Pozvánka - Jarní koncert s Pržňankou Co najdete na úřední desce Klub seniorů – zájezd,
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v dubnu Klub seniorů - pozvánky Kulturní pozvánky CZECH Point Nabídka práce AZkov-komaxit.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Leden 2008 KTV Pržno Pohodový rok 2008 přejí všem občanům zaměstnanci OÚ, starosta Petr Blokša a místostarostka Ing. Milena Tvrdoňová.
Program KTV Naši oslavenci Den obce - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu CZECH Point SKP - pozvánky na fotbal Klub seniorů pozvánky.
Kabelová televize Pržno Únor Program KTV Pržno Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Pozvánka - Hasičský ples Valná hromada SK Pržno - pozvánka.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.

Kabelová televize Pržno
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Zlatý retrívr Koncert - Petra Janů Tour 2010 Poděkování sponzorům Pozvánka Klubu seniorů.
Program KTV Naši jubilanti Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky SK Pržno -zápasy, výsledky.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Červenec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Životický portál Od 1. února 2016 do 7. února 2016.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Životický portál Od 29. srpna do 4. září B L A H O P Ř Á N Í v měsíci srpnu oslaví narozeniny JménoČ.p.Věk ŠKORŇOVÁ Marie17090 VOSOL Stanislav4680.
Životický portál Od 8. února 2016 do 14. února 2016.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Červen 2017.
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV PRŽNO Září 2016.
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
KTV PRŽNO Říjen 2015.
Životický portál Od 11. ledna 2016 do 17. ledna 2016.
KTV PRŽNO Červenec 2017.
KTV PRŽNO Únor 2018.
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Leden 2018.
KTV Pržno Červenec Srpen 2018.
Transkript prezentace:

Kabelová televize Pržno ÚNOR 2011

Program KTV Naši jubilanti Upozornění občanům!!!! Zasedání ZO Pržno - oznámení Co najdete na úřední desce ZUMBA na Pržně Informace OÚ Výsledky Tříkrálové sbírky Klub seniorů - pozvánka Ztráty a nálezy - informace SDH Pržno a SK Pržno Informace o programech KTV Pržno Inzerce MUDr. Martina Thaiszová - oznámení čerpání dovolené 7.2. - 11.2. 2011

Naši oslavenci paní Libuše Kurečková 89 let pan Antonín Bayer 83 let pan Jaroslav Opitz 65 let pan Alexandr Pokorný 50 let Vážení oslavenci, přejeme Vám hodně štěstí, zdraví a elánu do dalších let. OÚ Pržno

UPOZORNĚNÍ OBČANŮM!!! SPOLUOBČANÉ POZOR!!!! Ve čtvrtek 20.1. 2011 v odpoledních hodinách bylo vykradeno neznámým pachatelem auto jedné maminky , která si šla vyzvednout dítě do MŠ. Po návratu k autu měla rozbité okno a ztratila se jí peněženka s doklady.Vše je v šetření Policie ČR. Buďte opatrní a ostražití!!! Nenechávejte ve vozidlech, byť na krátkou chvíli, žádné doklady ani cennosti!!! Chmatáci a pochybná individua jsou mezi námi!! Tento případ není PRVNÍ!!!

Informace o programech KTV Pržno Stanice Z1 ukončila od 25.1. 2011 vysílání. Stanice ČT 24 je nově nastavena tak, že již vysílá Moravskoslezské regionální vysílání.

Zasedání ZO Pržno - oznámení Svolávám veřejné zasedání Zastupitelstva obce Pržno, v pondělí 7 února 2011, 18:00 hodin, zasedací místnost bývalé mateřské školy Pržno. Program : Zahájení, volba návrhové komise, schválení programu Zpráva ověřovatelů Územní plán obce Pržno Smlouvy Různé - Úprava rozpočtu 4/2010 - informace Závěr Petr Blokša starosta obce Pržno

Výsledky Tříkrálové sbírky Dne 8.ledna 2011 proběhla v naší obci Tříkrálová sbírka. Mohli jste potkat dvě skupinky, které vykoledovaly celkem 15.945,- Kč. Poděkování patří všem, kteří do sbírky přispěli a taky koledníkům – vedoucím skupinek Anežce Herotové a Michaelu Švastovi a králům Martinu Herotovi, Davidu Herotovi, Zdence Škodové, Vaškovi a Jakubovi Sopčákovým, Hance Motlochové, kteří ochotně koledovali.

Klub seniorů - pozvánka Klub seniorů při KSK Obecního úřadu Pržno zve své členy na Výroční členskou schůzi. Koná se v pondělí 7. února 2011 v 15.00 hodin v zasedací místnosti bývalé mateřské školy. Rádi mezi námi uvítáme nové členy. Roční příspěvek klubu činí 100,- Kč.

Inzerce Koupím elektromotor, 380 V, 2,2 kW, 900 ot./min. Nabídněte. Telefon: 732 159 487

Svoz odpadů v únoru Sklo - v pátek 25.2. 2011 Plasty - ve čtvrtek - 10., a 24.2. 2011 Papír - ve středu 2.2. 2011 Komunální odpad - ve středu 9. a 23.2. 2011

Co najdete na úřední desce Nařízení Krajské veterinární správy pro MS kraj č. 1/2009 Nařízení KVS pro MS kraj č. 2/2010 Nařízení KVS pro MS kraj č. 4/2010 Nařízení Státní veterinární správy ze 4.3.2010 Veřejně prospěšné práce Územní rozhodnutí Veřejná vyhláška-územní rozhodnutí Zasedání ZO Pržno - oznámení

Informace SDH Pržno Po hasičském plese zůstalo v šatně nevyzvednuté sako. Majitel se může přihlásit na tel. 739222870

Informace SK Pržno Po Sportovním plese byla v KD Baška nalezena kabelka - hnědé psaníčko s broží a šátek. Věci jsou uloženy na OU Pržno.

Poděkování sponzorům Sportovního plesu Sportovní klub Pržno děkuje všem sponzorům, kteří přispěli do tomboly Sportovního plesu svými cenami a finančními prostředky. Byli jimi: fa THERMA FM, pojišťovna Kooperativa, manž. Javorkovi, SKP, manž. Stýskalovi, fa DUVAS-UNI, p. Petr Uchal - Ostrava, fa AVE CZ, OÚ Pržno, p. Pavel Kludka - rest. ASSEN, manž. Poláškovi, p. Marie Vašutová, p. Jan Valerián, p. Igor Fuciman - pneuservis Nová Dědina, soukr. zemědělec Vladimír Hrabec - Staré Město, fa BONO AUTO F-M, p. Jiří Ferenčík, p. Adolf Fešárek, R.U.M., p. Petr Václavínek - rest . IMRVÉRE, p. Jan Mynář - fa Purgina, manž. Senteovi - Ostrava, p . Vladimír Prachař - fa PROBOLUS, manž. Blokšovi, fa INTERHELLAS, p. Miroslav Herot ml., Masérské a rehab. služby F.n.O., p.Peter Polák, p. Jaromír Kopeček, pizzerie U ďáblíka, fa MTM Tomančák, železářství Roni,fa Sport club, p. Robert Gola, p. Radomil Jaroš - odtahová služba, GIFF aréna KOTELNA, fa TOTO AUTO p. Tomáš Výmola, p. Jiří Matýsek, p. Petr Fajkus, Pila Mališ, p. Stanislav Jurok - Uhelné sklady F.n.O., p. Zdeněk a p. Jana Matýskovi. Poděkování patří rovněž všem, kteří se podíleli na zajištění plesu a přípravě pohoštění. Byli jimi: p. Marie a p. Jiří Matýsek - příprava guláše a obsluha v kuchyni; p. Zdeněk Matýsek a jeho tým - sponzorink a výroba jednohubek; p. Irena Cvičková - šatnářka; dobrovolní hasiči z Bašky. Děkujeme, Sportovní klub Pržno

MUDr. Thaiszová oznamuje Od 7.2. - 11.2. 2011 V tomto termínu bude ordinace MUDr. Martiny Thaiszové uzavřena z důvodu čerpání dovolené. Zástup: MUDr. Kocichová - Baška Prosím zajistěte si včas léky!!!

MC Mašinka - pozvánka Milé maminky a ratolesti, dne 8. 2. 2011 v 10:00 proběhne ukázkové cvičení jógy pro maminky s dětmi (zdarma). Jógu nám předvede paní Judr. Horáková. Přijďte si naladit harmonii. Provozní doba MC Mašinka: úterý a čtvrtek od 9:00 do 11:00 Kde? Pržno - bývalá mateřská školka Těšíme se na Vás.

Tělocvična ZŠ, Pržno PONDĚLÍ 20 - 21 hod. STŘEDA 20 - 21 hod. Hodiny ZUMBY začínají od 14.2.2011 Klosová Zdeňka / 777 184 566 zdena.klosova@seznam.cz Aktuální rozvrh sledujte na: klosova.webnode.cz Pro zasíláni informací o hodinách ZUMBY zašlete, prosím, kontakt na mobil či e-mail. Děkuji.

CZECH Point na OÚ Pržno Služeb CZECH Pointu na OÚ Pržno mohou občané využít v úřední dny, tedy v pondělí a ve středu od 7.00 do 11.00 a 12.00 do 17.00. Na pracovišti CP v Pržně můžete pořídit tyto výpisy: výpis z bodového hodnocení řidiče výpis z insolvenčního rejstříku výpis z katastru nemovitostí výpis z obchodního rejstříku výpis z rejstříku trestů výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů výpis ze živnostenského rejstříku konverze dokumentů

Platba stravného v ZŠ a MŠ Pržno Oznamujeme rodičům dětí a také občanům využívajícím služby dovozu obědů, že stravné na měsíc březen 2011 bude vybíráno dne 22.2. 2011 od 6.30 - 15.00 hodin v kanceláři Mateřské školy Pržno.

Valná hromada SKP Valná hromada Sportovního klubu Pržno se uskuteční v sobotu 26.2. 2011 od 17.00 hodin v restauraci Na hřišti - pizzerie U ďáblíka. Mezi stěžejní body programu bude patřit schválení rozpočtu na rok 2011 a volba Výkonného výboru klubu. Zváni jsou srdečně všichni členové SKP, kterým není lhostejný další vývoj klubu.