Účast firmy Fremach servis, s.r.o. s exluzivní značkou BES Beauty & Science na jarním veletrhu INTERBEAUTY PRAGUE 2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Advertisements

Seminář dne na téma „Náměty, možnosti a zkušenosti v oblasti práce se žáky s SPU a jejich případné využití na 1. a 2.st. ZŠ Tento produkt.
Datum konání sobota 30. a neděle 31.ledna 2010 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro.
Datum konání pátek 4. a sobota 5.února 2011 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro veřejnost.
GASTRO VEČERY VE VARNĚ Galerie Obrazů z cest Salon restaurace Varna.
Střední škola Pohoda s.r.o. Litoměřice
Citigroup soutěž o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi pro ženy a muže v ČR Bc. Jitka Kolářová, Gender Studies o.p.s.
Vítejte v kadeřnickém salónu Jana, zde vám můžeme nabídnout. Všelijaké účesy, melíry, barvení, stříhání, holení a různé typy účesů. KADEŘNICKÝ SALÓN Jana.
 Od roku 1898 Schwarzkopf Professional stál vždy na špici kadeřnického průmyslu, poskytujíc vzrušující výrobky, inspirující inovace a kreativní obchodní.
Nové VÍTKOVICE Ing. Jan Světlík Předseda představenstva a generální ředitel VÍTKOVICE, a.s. MACHINERY GROUP Seminář Ostrava,
„ EU pen í ze středn í m š kol á m “ N á zev projektuModern í š kola Registračn í č í slo projektuCZ.1.07/1.5.00/ N á zev aktivity III/2 Inovace.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Věda na scéně - Science on Stage Jitka Houfková KDF MFF UK Praha.
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2013 podvacáté Pavel Švejda Praha, 3. prosince 2013 INOVACE 2013, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
11. odborný seminář PROKOS listopadu Vstup francouzských značek na český trh – hledání partnerů – veletrh BIOSTYL 2008 Obchodní oddělení Francouzského.
SEVEROATLANTICKÁ ALIANCE
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_2_02.
Kde Nás najdete ? Vanessa Connor Papiererstraße 27, Landshut, Germany Tel. :
Whitte street 156 Pink 5 Tel.č Pondělí 10 – 19 Úterý 10 – 18 Středa 10 – 18 Čtvrtek 9 – 17 Pátek 11 – 15 Péče o pleť Váš.
Soukromá podřipská střední odborná škola a
__________________________________________________________ VŠB - Technická univerzita Ostrava, Výzkumné energetické centrum __________________________________________________________.
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
Mobilní salón krásy
Asociace cestovních kanceláří České republiky
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
TALENT MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ EQUINOX EUROPE, Ltd., Ludmila Šimková, Sales Manager.
Mgr. Simona Krajíčková Centrum primární prevence Semiramis o.s. Mladá Boleslav TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOV Á N EVROPSKÝM SOCI Á LN Í M FONDEM A ST Á.
Rozdělení elektrotechnických schémat přehledové blokové obvodové
Věda na scéně Science on Stage
„ EU pen í ze středn í m š kol á m “ N á zev projektuModern í š kola Registračn í č í slo projektuCZ.1.07/1.5.00/ N á zev aktivity III/2 Inovace.
Moje budoucnost.
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Vlasy se ostříhaly plastickým střihem, seřezáváním směrem do obličeje.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Ředitelství firmy ELEGANCE s.r.o. a vizážistické centrum Tyršova 9, Moravská Ostrava
Charakteristika společenských účesů
ELEGANCE s.r.o. prezentovala nový koncept dekorativní kosmetiky na odborném kosmetickém veletrhu World of Beauty and Spa, který se konal v PVA EXPO PRAHA.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MYTI_VLASU_A_POKOZKY_HLAVY_ PREZENTACE_1_04 Název školyStřední.
EXPO 2015, Milán (IT), Nabídka spolupráce na prezentaci Jihomoravského kraje.
ŠANCE PRO VÁS. STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK Gen. Krátkého 30 Bulharská.
VELETRH MSV & IMT 2016 Termín: až mezinárodní strojírenský veletrh 10. mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů.
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
METALLOOBRABOTKA INFORMACE O VELETRHU Veletrh METALLOOBRABOTKA 2016 byl uspořádán na ploše m 2 a zúčastnilo se ho 981 vystavovatelů z 32.
CENÍK KOSMETICKÝCH A RELAXAČNÍCH SLUŽEB. Ceny jednotlivých úkonů jsou závislé na kvalitě, délce a především stavu srsti upravovaného psa. Je tedy možné,
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_SLUŽBY-
Klinika infekčních, parazitárních a tropických nemocí Nemocnice Na Bulovce Hana Roháčová Klinika infekčních, parazitárních a tropických nemocí, Nemocnice.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
I M T E X IMTEX & TOOLTECH indická výstava obráběcích strojů s mez. účastí Místo konání: BANGALORE (BIEC), Indie Termín: až 1.
ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLU
statutární náměstkyně hejtmana
59. mezinárodní strojírenský veletrh
Naše firma Naše firma leží v Rancířově.Obci nedaleko měst jako třeba Jemnice,Slavonice nebo Dačice. Jsme firma zabývajicí se vlasovou i pleťovou kosmetikou.
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
ActIv8 – Světové dny mládeže na Velehradě
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Obchodní akademie, Střední odborná škola
Sjednocení Itálie. Sjednocení Itálie Výchozí situace roztříštěnost – brzda hospodářského rozvoje sever - vláda rak. Habsburků střed –papežský stát.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Blondýnka a kvíz.
Vlasy se ostříhaly plastickým střihem, seřezáváním směrem do obličeje.
Maturitní zkoušky 2019 ke dni
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
TROST AUTO SERVICE TECHNIK s. r. o.
Transkript prezentace:

Účast firmy Fremach servis, s.r.o. s exluzivní značkou BES Beauty & Science na jarním veletrhu INTERBEAUTY PRAGUE 2013

BES Beauty & Science – Fremach servis Představil ve své expozici ve Střední hale: - profesionální vlasovou kosmetiku, která je zastoupena ve více než 70 zemích světa - barvící prostředky, melírovací linie, trvalé ondulace a narovnávání vlasů, léčebnou kosmetiku a fragnanci - luxusní a účelové zařízení pro kadeřnické a kosmetické salony - revoluci v barvení a stříhání

PROGRAMOVÉ CENTRUM VELETRHU PÓDIUM-LEVÉ KŘÍDLO Lugiho Tufana, Alexe Pezzica a Giuseppe DÉlia společně s týmem B.E.S. Vystoupení Lugiho Tufana, Alexe Pezzica a Giuseppe DÉlia společně s týmem B.E.S. ve velké kadeřnické show BES PROFESSIONAL HAIR FASHION z Itálie na hlavním pódiu v průběhu obou dnů veletrhu.

ODBRONÝ SEMINÁŘ PRO KADEŘNÍKY za hlavním pódiem Na shodné téma "BES Professional Hair Fashion" vedli italští stylisté a showmani i odborný seminář pro kadeřníky z celé České republiky, kterého se zúčastnilo přes odborných návštěvníků..