Třídní schůzky 2. 6. 2014. Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Školní projekt ZŠ Smetanův okruh 4, Krnov
Advertisements

KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
ŠKOLA Základní škola Malá Morávka, okres Bruntál, příspěvková organizace AUTOR Mgr. Zuzana Zechová PŘEDMĚT Prvouka NÁZEV Rok ROČNÍK 3.
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
– PŘEDŠKOLÁČEK. Jak dlouho si ještě můžeme dovolit připravovat dnešní děti ve včerejších školách s předvčerejšími metodami na zítřejší.
Organizace prvních školních dnů:
Třídní setkání 11. září 2012 Změna člena Školské rady Aktuality a informace na webu Informace stravování Novinky z družiny Rozvrh hodin.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Plánování ve škole. Obsah právní předpisy výuka a vzdělávání žáků / studentů prevence negativních jevů mimoškolní aktivity administrativní záležitosti.
MěVG Klobouky u Brna.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Strom po celý rok Jaro Léto Podzim Zima Adam Škoda Kalendář.
LIDÉ A ČAS KALENDÁŘNÍ ROK.
Informace výchovné poradkyně Mgr. Kilianové. * Maximálně 2 přihlášky originál a kopie * Zrušení výstupního hodnocení * Pozvánka na přijímací zkoušku 14.
Pondělí 3. září 2012 Organizace přivítání prvňáčků.
Podzimní a zimní měsíce
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  odchody dětí  omlouvání absencí  placení obědů  Informace – deníček,
Třídní schůzky 8. prosince A
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
SBĚR PAPÍRU. Celý týden od se sbíral starý papír. Žáci nosili svázaný papír na školní dvůr u jídelny. Kde ho vybírala třída 8.B.
Třídní schůzky SRPDŠ 11. září 2012
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
S CHŮZKA RODIČŮ duben PODĚKOVÁNÍ příspěvky a dary do tomboly, pohoštění spolupráce při organizaci Noci s Andersenem doprava na florbalová utkání.
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Roman Kneifl 1. S (šestileté studium) - Ing. Milan Macas (čtyřleté studium) - Ing. Jana Kočanová Výchovná.
2. třídní schůzky 1. A
Výukový prográmek pro děti 2.třídy ZŠ Roční období
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
Vítejte Indiáni z 3.A. Termíny  1.6. den dětí  uzavření klasifikace  odevzdání učebnic  týden sportu  zahradní slavnost.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY 2016 Jak to začalo? V lednu 2016 proběhla schůzka ředitele školy s paní starostkou a panem místostarostou a výsledkem je – 20.
Zájmový kroužek nejen pro děti předškolního věku školní rok Šikovné ručičky.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_80_PRV1 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Roční období NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková.
Třídní schůzky Badatelé i v páté třídě Gutovka – výborný začátek roku.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2017/18
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Rodičovská schůzka září 2017.
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Třídní schůzky T4
DUM I. / 10. měsíce Bc. Zdeněk Klíma.
Detektivů z 4.A Začneme v 17:30
Třídní schůzka 3.A
Autor: Mgr. Radana Marelová
KALENDÁŘ.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Třídní schůzky v 5.C 7. června 2018.
Vítejte ve třídě 4. A.
Rodičovská schůzka září 2018.
Anglický jazyk Bc. Renata Fehérová 
Podzimní setkání zástupců CKP 7. listopadu 2017 Hotel Prokopka, Praha
Schůzka pro rodiče vycházejících žáků
Třídní schůzky
Třídní schůzky
Třídní schůzky – 4.C.
G6A3.čtvrtletí 2018/2019.
Zástupce ředitelky školy
PaedDr. Dagmar Kuzníková
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Vítejte ve třídě 4. C.
1.A 2019/2020.
Úvodní informace o organizaci a průběhu studia
Transkript prezentace:

Třídní schůzky

Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20. června. Tímto dnem končí školní rok.

Organizační záležitosti pro nový školní rok Zajistit sešity a další potřeby dle zvláštního seznamu školních pomůcek. Tento seznam bude vyvěšen na www školy a za oknem sborovny od poloviny června.

Organizační záležitosti pro nový školní rok PS do anglického jazyka a ostatních předmětů (PŘ, VL, …), budou objednány školou a žáci si je odkoupí v 1. týdnu v září.

Organizační záležitosti pro nový školní rok Potřeby a pomůcky: VHODNÁ OBUV na přezutí, cvičební úbor, vhodné plavky do vnitřního bazénu, pracovní oděv na PČ + hadřík.

Organizační záležitosti pro nový školní rok Zájmové kroužky: nabídka bude zveřejněna v průběhu září. ZK za úhradu 50 – 100,-Kč/měsíc (říjen – květen) – dle typu kroužku

Organizační záležitosti pro nový školní rok Na počátku školního roku si každý žák zakoupí žákovskou knížku. Cena do 20,- Školní družina: částečná úhrada 150,- za měsíc

Organizační záležitosti pro nový školní rok Speciální třídy: pro třídy s hokejisty 5. – 9. třída hokejová (naše třída)

Organizační záležitosti pro nový školní rok Škola začíná v pondělí 1. září 2014 Prázdniny pro školní rok 2014/2015 Podzimní: 27. a 29. října 2014 Vánoční: 22. prosince 2014 až 2. ledna 2015 (vyučování začne 5. ledna 2015) Pololetní: 30. ledna 2015 Jarní: 23. února – 1. března 2015 Velikonoční: 2. a 3. dubna Informace o termínech prázdnin budou na www stránkách školy od poloviny června

Organizační záležitosti pro nový školní rok Ředitelství školy upozorňuje rodiče, že v případě poškození majetku školy budou rodiče hradit škodu. Pokud budou záležitost řešit přes pojišťovnu, bude to škola považovat za jejich soukromou záležitost

Sponzorství Děkujeme všem rodičům, kteří pomohli škole sponzorskými dary.

Sběr papíru Do čtvrtka 5. června - Přijede kontejner

Organizační záležitosti Akce třídy: zítra praktický dopravní blok v Řečkovicích (s sebou: 2 jízdenky na hodinu, přilba, svačina, pití, sportovní oblečení). První hodinu proběhne výuka dle rozvrhu hodin školní Superstar první vyučovací hodina = hodnocení práce třídy + rozdání vysvědčení. V 9:15 poslední zvonění 9. tříd - špalír

Pedagogické záležitosti Klasifikace se uzavírá Výměna učebnic proběhne – prosím zkontrolujte, případně slepte do vazby.

Děkuji za pozornost Jana Fikarová, TU