11.4.2017 1.stránka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
Advertisements

Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Bakalářský studijní obor Elektronika a sdělovací technika B-EST.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Bakalářský studijní program Softwarové technologie a management (STM) Prof. Ing. Jiří Žára, CSc.
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
1 Proč OI ? Informatický program zaměrený na základy matematiky a algoritmizace, programování a počítačových věd Malý program s osobním přístupem odborníků.
FAKULTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ VUT v Brně. Škola bývalý klášter Kartuziánského řádu, založen kolem roku 1375.
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Fakulta elektrotechnická
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/ Tato prezentace je spolufinancována.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
STUDIJNÍ ODBOR Vládní stipendisté Studijní pobyty na základě mezinárodních dohod Krajanský vzdělávací program Letní školy slovanských studií
Program – TRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ Zahájení doc. Ing. Pavel Ryant, Ph.D. (proděkan AF MENDELU) Doktorské studium na Agronomické.
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR Seminář Inovační potenciál ČR, AIP ČR.
Otevrena informatika 1.stránka 1. ČVUT Fakulta elektrotechnická studijní program Otevřená informatika vysoká míra volitelnosti umožňující studentovi konfigurovat.
Studijní program Ekonomika a management
Výroční zpráva za rok 2014 Vysokoškolské vzdělávací programy Bakalářské studium Magisterské studium Studijní obor Ekonomika – řízení lidských zdrojů.
Fakulta biomedicínského inženýrství, ČVUT v Praze, nám. Sítná 3105, Kladno Modernizace výukových postupů a zvýšení praktických dovedností a návyků.
NAIL028. Úvod  Kdo David Obdržálek  Co algoritmy software hardware  Jak přednáška, cvičení 2/2 Z+Zk.
Přehled metod umělé inteligence a její historie (bakalářská práce) Vedoucí práce: Ing. Ladislav Beránek, CSc., MBA Vypracoval: Michal Jelínek.
Opava Modulární systém studijních programů na vysokých školách v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
Reaktorová fyzika I pro 3. ročník zaměření TTJR, JEŽP a JZ
2008 Možnosti pracovní stáže v programu Erasmus Miroslava Cedidlová – Mezinárodní oddělení.
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
Vybrané statistické údaje, zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,

Fakulta informatiky Masarykova univerzita Brno. Fakulta informatiky MU Brno Brno – univerzitní město Masarykova univerzita – druhá největší univerzita.
Katedra počítačů ČVUT FEL Program STM Obor Web a Multimédia (garant oboru: prof. Jiří Žára)
prezentuje prof. Ing. Václav Hlaváč, CSc. Katedra kybernetiky FEL ČVUT
Elektrotechnická fakulta ČVUT KATEDRA KYBERNETIKY Vedoucí prof. Ing. Vladimír Mařík, DrSc. KATEDRA KYBERNETIKY ELEKTROTECHNICKÁ.
Stipendijní pobyty. Erasmus Mundus Co je to program Erasmus Mundus? Erasmus Mundus ( ) je program zaměřený na podporu spolupráce a mobility v.
Fakulta informatiky MU Brno
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Elektrotechnická fakulta ČVUT KATEDRA KYBERNETIKY Vedoucí prof. Ing. Vladimír Mařík, DrSc. KATEDRA KYBERNETIKY ELEKTROTECHNICKÁ.
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
ODDĚLENÍ ZAHRANIČNÍCH STYKŮ (OZS) ozs.vse.cz MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ.
MIC Akcelerátor Michal Hrabí
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Studentská mobilita LS 2014/2015 v rámci dotace z grantu Norských fondů CZ07/MSNG/MOPNG01.
Studenti studentům JMÉNO. Fakulta informatiky a statistiky  Fakulta financí a účetnictví  Fakulta mezinárodních vztahů  Fakulta podnikohospodářská.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Ústav řízení dopravních procesů a logistiky
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Bakalářský studijní obor OPTIKA A OPTOMETRIE garantuje KPO
ČVUT Fakulta elektrotechnická
Mobilita studentů mimo program Erasmus+ financovaná z příspěvku MŠMT)
Výuka na K13131.
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
Zpráva o studiu za rok 2016 Zdeňka Chmelíková
Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia.
Architektura a život ČVUT & FAKULTA ARCHITEKTURY
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Informační seminář o zahraničních pobytech a stážích
UNIVERZITA PARDUBICE Dopravní fakulta Jana Pernera
Silnoproudá elektrotechnika
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Transkript prezentace:

11.4.2017 1.stránka

ČVUT Fakulta elektrotechnická magisterský studijní program Otevřená informatika Softwarové inženýrství Umělá inteligence Počítačová grafika a interakce Počítačové vidění a digitální obraz Počítačové inženýrství Více info: oi@fel.cvut.cz http://oi.fel.cvut.cz Softwarové inženýrství a interakce … Prof. Pavel Slavík … Doc. Filip Železný … Prof. Jiří Žára … Doc. Radim Šára … Prof. Zdeněk Hanzálek Počítačová grafika a interakce

Velká volitelnost v magistru OI 11.4.2017 Velká volitelnost v magistru OI V 1. semestru lze volitelnými předměty doplnit chybějící základy – otevřenost vůči studentům různých bakalářských oborů. Volitelné předměty dovolí individuální specializaci podle zájmu. Zájem o druhý obor, i mimo OI, lze formalizovat pomoci minor oboru, možnost výběru z několika programů FEL. Minory: Každý obor OI , který není jeho hlavním, může student vystudovat jako minor. Robotika (KyR). Inteligentní autonomní roboty, řízení, navigace Management (EEM). Marketing, řízení financování ... Telekomunikace (KME). S důrazem na mobilní komunikace.

Důvody pro magistra OI na FEL 11.4.2017 Důvody pro magistra OI na FEL Kvalita týmu OI. Lidé úspěšní ve výzkumu i průmyslových spolupracích a s mezinárodními zkušenostmi. (Cognitive Security, Google awards, …) Velká volitelnost programu respektuje inividuální zájmy špičkových studentů. Major/minor obory. Výběrový náročný program. Studenti jako součást týmu. Program po studentech hodně požaduje, ale také hodně nabízí (akce, OI grill, …) Spolupráce na průmyslových a výzkumných projektech. Studium v zahraničí (Erasmus, Leonardo, výměnné pobyty FEL) Přednášky od expertů z firem (Google, Seznam, Avast, IBM…) 5

Přihlášky do studijního programu 11.4.2017 Přihlášky do studijního programu Otevřená informatika můžete podávat do 31.3.2014 Děkuji za pozornost! http://oi.fel.cvut.cz/pro-zajemce-o-studium/informace-o-prijimacim-rizeni 6