web: tel.: 596311317 ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pilotních projekt SIPVZ, okruh D – Implementace výukového softwaru na speciálních školách Soubor výukových prezentací pro zvláštní školu Speciální školy,
Advertisements

Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Mgr. David Mánek Josefův Důl
ZŠ Ořechov Pohádková škola Charakteristika školy  Pojem malotřídní škola: žáci se učí ve dvou třídách po dvou ročnících v jedné třídě  Od
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Vysoké mýto.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
ROZVÍJEJÍCÍ AKTIVITY V PROCESU VÝUKY V PRAXI
VEDENÍ ŠKOLY Ing., Bc. Karel Matějů Bc. Marie Baštová Radka Mazancová
PORADENSKÉ PRACOVIŠTĚ POMÁHÁ INKLUZÍVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ ZÁKLADNÍ ŠKOLY.
střední odborná škola služeb
MULTIKULTURNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ŠANCE PRO EVROPU. PROJEKT V OBLASTI PODPORY PRIORITNÍ OSY 1.2 – ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI VE VZDĚLÁVÁNÍ VE ZLÍNSKÉM KRAJI PODÁNO 29.
STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU ROSICE VÁŠ PARTNER PRO VOLNÝ ČAS.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
Základní škola a Mateřská škola Soběšovice, příspěvková organizace.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
DDŠ, ZŠ a ŠJ Měcholupy 2 Cíle působení
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
Masarykova základní škola
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
VE ŠKOLE Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_681_2TR_PRV Autor: Mgr. Jana.
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
Komunitní a otevřená škola
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Základní informace a kontakty
ZŠ KLENOVICE NA HANÉ Základní škola v Klenovicích na Hané poskytuje vzdělání žákům od první do deváté třídy V současnosti školu navštěvuje 190 žáků. Kromě.
Škola byla slavnostně otevřena v roce Stala se všeobecně známou pod názvem „Škola - Lesná“ (stavba byla opakováním projektu ze sídliště Lesná.
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
2. ZŠ Dobříš se představuje e- Twinningu. Vítejte uprostřed brdských lesů u nás na Dobříši!
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
Byly jsme jako škola zařazeni do IPRM Děčína. V rámci projektu Modernizace sportovišť ZŠ Kamenická, ZŠ Vrchlického a ZŠ Komenského náměstí, Modernizace.
Naše škola. Kolik nás tu je ? Ve škole se učí celkem 122 žáků Ve školce si hraje celkem 56 dětí Ve škole učí celkem 11 učitelů + paní ředitelka a dvě.
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH ŠKOL A ZÁKLADNÍCH ŠKOL pro ORP ŠUMPER Mgr. Ivana Hanáková.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
Projekt Etická výchova na ZŠ nám. Curieových v Praze.
Stav svazkového školství k červnu Fyzické stavy dětí ve věku od 1 roku do 14 let v jednotlivých obcích Vernířovice, Rapotín, Sobotín, Petrov nad.
Procházka naší školou. Budova 2.stupně Budova 1.stupně.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
ZŠ Třebíč ŠKOLA OTEVŘENÝCH DVEŘÍ CHCEME ŽÍT S VÁMI ŠKOLA OTEVŘENÝCH
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
školská rada + rodičovská unie
Analytická část MAP pro SO ORP Český Brod
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
ZŠ a MŠ Svatobořice-Mistřín
Jak na akční plán?.
Vazba na Operační programy
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
Naše škola ZŠ T.G. Masaryka.
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Školní vzdělávací program
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:

Vyučování na naší škole bylo zahájeno V průběhu let procházela různými rekonstrukcemi, které ji průběžně modernizovaly. V současnosti mohou naši žáci mimo kmenové a odborné učebny dvou školních budov využívat dvě tělocvičny, budovu dílen a dobře vybavené venkovní sportoviště. Škola je bezbariérová.

3 přípravné třídy 12 tříd I. stupně 10 tříd II. stupně 2 oddělení školní družiny 30 učitelů 2 vychovatelky 6 asistentek pedagoga 1 psycholog Celkový počet 47 0 žáků

V našem ŠVP směřujeme k tomu, abychom byli školou, která nabídne prostor ke sbližování kultur k odstranění vyloučenosti zdejších obyvatel, ke zvýšení bezpečí pro všechny. Proto škola klade důraz na multikulturní výchovu a výchovu k toleranci.

Již ve školním roce 1993/1994 byla na naší škole zřízena první přípravná třída. V současnosti jsou na škole tři plně obsazené přípravné třídy. Záměrem těchto tříd je cílevědomým a systematickým působením na žáky zvýšit jejich školní připravenost.

Pravidelně realizujeme na škole celoškolní projektové dny. Zapojujeme se do sportovních, zdravotních, dopravních a přírodovědných soutěží.

Pestrou škálu smysluplného trávení volného času nabízí žákům školní družina. Možnosti zapojení žáků do velkého množství zájmových kroužků (sportovní - různých zaměření, výtvarné, dramatický, počítačový, angličtiny, němčiny, hudební, …).

Leden 2010