Yorkšírský teriér. Stručný popis Země původu: Spojené království Výška: 20 – 24 cm Váha: max. 3,1 kg Barva: černá, stříbrná, stříbrno-modrá Venčení: každé.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JAK SE STARAT O PSA DENISA SOVOVÁ.
Advertisements

Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213
Jack russel teriér.
ZUBY Prvouka 3.ročník. ZUBY Prvouka 3.ročník Funkce zubů Ukousnutí a žvýkání potravy Mluvení Vzhled obličeje (postavení a tvar zubů dotvářejí celkový.
Zuby - test Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Název Zuby, péče o ně   Šablona CZ.1.07/1.4.00/    Poř.číslo
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
ZUBY, DUTINA ÚSTNÍ.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Pěstování želvy Monika Jonešová, Ivana Nevěřilová, Zora Moudrá.
DIABETES MELLITUS A STRAVOVÁNÍ
Můj pejsek Dino Dino je maďarský ohař Dino je maďarský ohař.
SPRÁVNÁ VÝŽIVA PROJEKT „ZDRAVĚ JÍST, ZDRAVĚ ŽÍT“.
Small Munsterlander. byl vyšlechtěn v Německu, v kraji Münsterland, odkud pochází jeho pojmenování. Vznikl začátkem 20. století cílenou selekcí ze španělských.
2. laboratorní práce Zkoumání lebek savců – masožravce a býložravce
Naše zvířata Skrčci.
Jan Mačina.  Objevil se už ve 14. století ve Velké Británii  Nejprve byl užíván k vyslídění a nahánění zvěře při lovu se sokolem  Je schopen přinést.
Trávicí soustava – souhrnné opakování 1. (stavba) VY_52_INOVACE_35
Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ
Název Výživová pyramida
Jagdteriér.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Hlava - pusa Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
Třída: savci Řád: šelmy.
ROTTWEILER.
Soustava trávicí - část 1.
Jídlo a chuť VY_32_INOVACE_Čp z 1
Psí Svět.
Siamská kočka Plemeno kočky.
Zuby … ověř si, co o nich víš.
Stravování středoškoláků Zlínský kraj Odbor Hygieny dětí a dorostu Krajské hygienické stanice Zlínského kraje se sídlem ve Zlíně Prezentace: MUDr. Jana.
Jack Russell Terier. Historie  Předchůdce tohoto teriéra je Parson Russellimu, má však kratší nohy  Také rád noruje => díry na vašich záhonkách.
Bulteriér.
Čeleď: šelmy kočkovité
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Hlava - oči Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
Péče o chrup Libuše Špičáková. Péče o chrup Libuše Špičáková.
Zuby … ověř si, co o nich víš.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Prvouka Ročník : 1.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_16_01_péče o dítě Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679, příspěvková.
Zdravá výživa Správné sestavení jídelníčku VY_32_INOVACE_01_36.
PRO PSY ● VODÍTKO Podrobný popis Samonavíjecí vodítko s 5m popruhem. Small do 20kg hmotnosti psa Medium do 35kg hmotnosti psa Navíjecí vodítka Flexi poskytují.
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ.1.07/1.4.00/ Prvouka 2. ročník Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_14_Základní hygienické návyky.
Projekt spolufinancován ze státního rozpočtu ČR a Evropským sociálním fondem Název projektu: Živá příroda ve škole Číslo projektu : CZ.1.07/1.1.20/
DENTÁLNÍ HYGIENA.
Zdravé zuby ZŠ a MŠ Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_32_INOVACE_03_20_Člověk a zdraví Vzdělávací oblast: Člověk a.
Lidský chrup Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Simona Stránská Název: VY_32_INOVACE_09_B_9_Lidský chrup Téma: Přírodověda -
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda Autor: Mgr. Lenka Radošová.
Projekt spolufinancován ze státního rozpočtu ČR a Evropským sociálním fondem Název projektu: Živá příroda ve škole Číslo projektu : CZ.1.07/1.1.20/
P YRAMIDA VÝŽIVY Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Prezentace Michutová Adéla
20. – 24.června PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Prezentace Jánošová Lea
Prezentace Jánošová Lea
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jaroslav Bartl Číslo
Náš mazlík Husky Autor: David Pšenička.
Autor: PaedDr. Hana Hrubcová Název: VY_32_INOVACE_3B_18_Zuby
Období: září – prosinec 2011
Prezentace Kučerová Klára
Biologie člověka - CHRUP
Věcné učení pro nižší stupeň ZŠS
VÝŽIVA A ZDRAVÍ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Veronika Borecká VIII.A
Název školy ZŠ a MŠ Březno Název: Autor: Mgr. Petr Pištěk
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
KRÁLÍČEK péče o králíka.
Domácí mazlíčci Základní škola a Mateřská škola Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_12_INOVACE_01_03_Člověk a příroda.
Křeček džungarský.
ZDRAVÁ VÝŽIVA VLIV VÝŽIVY NA ZDRAVOTNÍ STAV LIDÍ
Transkript prezentace:

Yorkšírský teriér

Stručný popis Země původu: Spojené království Výška: 20 – 24 cm Váha: max. 3,1 kg Barva: černá, stříbrná, stříbrno-modrá Venčení: každé 2 – 3 hodiny

Péče o zdraví psa Pročesání a vykoupání podle potřeby Yorkové nelínají-nenalezneme tedy chlupy všude po bytě Někdy se postaví ouška sama. Někdy jim ovšem musíme stočit ouška do kornoutku a oblepit leukoplastí Strava pro yorka je jednoduchá. Může dostat granule a také i doma klasicky přpravenou stravu (rýži, kuřecí masíčko a mrkvičku). Yorkové mají moc rádi také ovoce (jablíčko, banán, meloun), dále také zeleninu (papriku, mrkev)

Zdravý chrup Řezáky: Id-mléčné = Id 1 - klíšťáky, Id 2 -střeďáky, Id 3 - krajky I- trvalé = I 1 - klíšťáky, I 2 - střeďáky, I 3 - krajky Špičáky:Cd- mléčné, C- trvalé Třenové zuby: Pd: mléčné, P- trvalé Stoličky: M-trvalé

Koupání a péče o srst Koupat každé 2 – 3 týdny Postup: Psa dobře našampónujeme. Jestliže pes má před koupáním mastnou srst proces opakujeme 2 krát. Po nanesení šampónu srst dobře vypláchneme. Podle možnosti můžeme nanést také kondicionér, který necháme působit nejméně 2 minuty. Opět srst můžeme řádně vypláchnout. Srst vysušíme ručníkem a snažíme se nezacuchat. Vlhkého psa řádně dosušíme fénem, abychom předešli nachlazení. Při koupání dáváme pozor, aby se voda nedostala do uší!!

Vybavení pro péči o srst Antistatiscký hřeben-ne kovový (ten srst vytrhává) Speciální šampón pro yorka- POZOR NE KAŽDÝ JE PRO YORKA VHODNÝ! Odpovídající kondicionér Speciální sprej – musí být určený pro péči o srst mezi koupáním

Ostatní vybavení 2 – 3 gumičky lehké vodítko, kšíry jsou pro yorka vhodnější pelíšek nebo košík misku na jídlo a vodu kapky do uší a nebo očí prostředek na zuby Péči o uši přenechat chovateli nebo vetrináři !

Fotogalerie