Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PRO PSY ● VODÍTKO Podrobný popis Samonavíjecí vodítko s 5m popruhem. Small do 20kg hmotnosti psa Medium do 35kg hmotnosti psa Navíjecí vodítka Flexi poskytují.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PRO PSY ● VODÍTKO Podrobný popis Samonavíjecí vodítko s 5m popruhem. Small do 20kg hmotnosti psa Medium do 35kg hmotnosti psa Navíjecí vodítka Flexi poskytují."— Transkript prezentace:

1

2 PRO PSY ● VODÍTKO Podrobný popis Samonavíjecí vodítko s 5m popruhem. Small do 20kg hmotnosti psa Medium do 35kg hmotnosti psa Navíjecí vodítka Flexi poskytují Vašemu psovi potřebnou volnost výběhu. Díky brzdícímu systému, který je možno ovládat jednou rukou, máte Vašeho psa vždy pod kontrolou

3 cestování ● PŘEPRAVKA Podrobný popis Plastová přepravka pro psy i kočky s odnímatelným boxem na chovatelské potřeby. Homologováno pro transport psů a koček letadlem, lodí, autem.. Dělitelný plastový box pro bezpečnou přepravu zvířat. Vhodný do auta, vlaku, letadla, na výstavu apod. Lze dokoupit kolečka, kovovou přepážku. Při odejmutí vrchní části lze využít též jako pelíšek na spaní.

4 Pro volné chvilky ● HRAČKA Podrobný popis Hračka spletená z bavlněných vláken. Při kousání přirozeným způsobem čistí zuby. S mátou pro svěží dech.

5 Jistota musí být! ● Záchranná vesta ● Podrobný popis ● Plavací vesta na psa. ● 5 velikostí. ● délka vesty: ● XS - 26 cm ● S - 36 cm ● M - 44 cm ● L - 54 cm ● XL - 65 cm

6 PÍT SE MUSÍ! ● MISKA Podrobný popis Keramická miska černá s motivem kostí.

7 PRO KOČKY ● Postroj pro kočky Podrobný popis Nylonový postroj k upoutání do bezpečnostního pásu auta. Nastavitelný 20-50cm, barva červená.

8 Odpočinek ● Kukaň ● Podrobný popis ● Plyšová kukaň 40 x 35 x 35cm, barva béžovo-bílá.

9 Pro volný čas ● Hračka Podrobný popis Velikost 13 cm

10 venčení!samo a rychle! ● Dvířka Podrobný popis Plastová dvířka magnetická bílá s průhledným flapem. Celková velikost 24 x 25 cm Velikost flapu 17 x 18 cm Jsou určeny pro kočky do hmotnosti 7 kg a maximální výšky od břicha ke kohoutku 15 cm. Lze zvolit 4 varianty otvírání dvířek: *otevřeno ven, *otevřeno dovnitř, *otevřeno oběma směry, *zavřeno. Magnet průměru cca 1 cm umístíte kočce na obojek (obojek součástí dvířek) a ona si při průchodu sama dvířka otevře.

11 PRO PTACTVO ● Klec Podrobný popis Klec pro kanáry, andulky, pěnkavy a malé ptáky. Velikost: 60,9 x 38,1 x 87,6 cm, tloušťka horizontálních drátů 1,6 mm, tloušťka vertikálních drátů 2,6 mm, vzdálenost mezi dráty 10,7 mm. Snadno rozebiratelná klec s průhledným plastem ve spodní části k lepšímu udržování čistoty. Je vybavena krmítky, koupelnou a bidýlky. Ve spodní čásrti má úchyty pro snadné přenášení a krmítka se doplňují vysunutím šuplíku, na kterém jsou umístěny. Klece Vision se v případě potřeby snadno skládají i transportují.

12 Volný čas ● Kroužky Podrobný popis Hračka z akrylu, kroužek + 3 kolečka, délka 30 cm

13


Stáhnout ppt "PRO PSY ● VODÍTKO Podrobný popis Samonavíjecí vodítko s 5m popruhem. Small do 20kg hmotnosti psa Medium do 35kg hmotnosti psa Navíjecí vodítka Flexi poskytují."

Podobné prezentace


Reklamy Google