Hazard-Unit Progaming multiclan since 2005. O nás Sdruzeni hracu, pozdeji jen klan, Hazard-Unit vznikl 3. kvetna 2005 v Ceskych Budejovicich. Zaklad managementu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Advertisements

RAGBYOVÝ KLUB WRC LOUNY
Naše webové stránky jsou A tu jsou i jiné weby o.
Srdce z lásky darované.
Na závěr roku 2011 obdrželi někteří občané na Dni otevřených dveří na radnici ocenění za dlouholetou aktivní činnost v různých spolcích a ve prospěch našeho.
VY_32_INOVACE_07/1/18_Číslo a proměnná
Vznik země Vypracoval:Roman Baszczynski Třída:8.A Formování země Formování země Vývoj vody a kyslíku na Zemi Vývoj vody a kyslíku na Zemi Vývoj a vznik.
Projekt Kreativní města Future City Game Snímek 2 „Rozvoj města stojí na pomezí řádu a chaosu. Nemá žádný počátek ani konec. Rozvoj města je.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
ÚVOD Management a marketing
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
1 Společně Měníme a Rozvíjíme Venkov – SMARV PRV ČR III /005/3310a/672/
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
MŠ DUHA Soběslav na cestě ke kvalitě ve vzdělávání Mgr. Krejčová Alena.
1. Nepůjdu hledat hrob a kámen odvalený. Vím, že můj živý Pán mezi mrtvými není.
Praha 5/2014 Fórum prevence dětské nadváhy a obezity.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Counter - Strike Global Offensive
Za léta, po které se chovu věnujeme, jsme vyzkoušeli různé druhy „rádoby“ superprémiových krmiv a potravinových doplňků, ale naše leonbergřice chtěla ještě.
HrušCup 2008 – pravidla obecná Hraje se vždy ve dvojici. Pokud jeden z dvojice není připraven ke hře, může zastoupit (se souhlasem soupeře) jiný hráč/
Je to ústřední výkonná jednotka počítače.Která čte z paměti instrukce a na jejich základě vykonává ňáký program.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
SOFTBALL 2.
NOVÁ RODINNÁ SOUTĚŽ.  Logo soutěže PODROBNÉ INFORMACE O HERNÍM SYSTÉMU 1) ZÁKLADNÍ ČÁST:  Přihlášení hráči se spravedlivě spolu utkají systémem každý.
Airsoft Co je Airsoft? Airsoft vznikl v Japonsku, jako odpověď na americký Paintball. Stejně jako v Paintballu, jsou v Airsoftu obvykle dvě družstva, která.
ADAPTAČNÍ KURZ 1. ROČNÍKŮ 2012 – Podmitrov.cz. Po 3.9. – pa Areál penzionu PODMITROV (Vysočina) Doprava busem Ubytování v pokojích a chatkách.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Viktor Baláž Existuje křesťanský superman? Žil král David vítězný život? Žil apoštol Pavel vítězný život? Žil Pán Ježíš vítězný život? Rozdílnost.
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
 Podle řady nezávislých zdrojů se sociální sítě staly nejčastější aktivitou na internetu, čímž sesadily pornografii. A to je pravděpodobně jen začátek.
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
BOBY.
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Velký herní TEST (pouze pro lidi závislé na PC)
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Společně Tě na tomto místě, náš Pane, chválíme. Stojíme zde jako jeden a vroucně prosíme: Společně Tě na tomto místě, náš Pane, chválíme. Stojíme zde jako.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
1 Řízení znalostí z pohledu práva Seminář č. 4. Opakování Software pro tvorbu projektu jako platforma pro přenos znalostí – pro tým připravující projekt.
Tvorba aplikace pro výuku projektového managementu Petr Smutný Ivan Hálek Jan Žák Tomáš Kopeček.
Clovek se nekdy pta proc...???
Učící se algoritmy aplikované na předvídání vzniku plazmatu v tokamaku
Turnaj ve futsalu 21. – 22. července.  Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2006.
Online hry MMORPG-(Massive(ly)-Multiplayer Online Role-Playing Game), nebo pouze masová online hra na hrdiny. MMORTS.(Massively-Multiplayer Online Real-Time.
Inteligentní křeslo Sběr a vizualizace dat Aplikace Simulátor křesla Informační infrastruktura Aplikační studie Psota Jiří Musial.
5. PROJEKCE MODERNÍCH ORGANIZAČNÍCH A ŘÍDÍCÍCH PODNIKOVÝCH STRUKTUR Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology.
-Seznámení s webem : -Projití různých částí webu -Závěr.
Regionální značení v České republice Tomáš Kažmierski Asociace regionálních značek, o.s.
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
Chmatákov Je nejlepší hra Autor :Gyzmo Tým : Sam #12, bigdragon,DJ Miky, BaRs, Spid3r.
Zima 2014/2015 Viditelnost chodců a rizika zimního období Ing. Martin Farář, vedoucí samostatného oddělení BESIP Ministerstva dopravy
Ing. Aleš Průša. Co bylo na počátku ? Primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci Společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.
TEZE KOREFERÁTU NA ZÁVĚREČNÉ KONFERENCI PROJEKTU V.I.P. INOVACE – ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Realizátor projektu: BIC Brno,s.r.o. Vedoucí týmu vědecko- pedagogických.
Vývoj mobilních her a současné trendy
PROFESIONAL AUDIO RECORDING
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Million Leaders Mandate
Jiří Chmelík Semestr: podzim 2015
FCHT – Informatika a Chemie
BSE České Budějovice o. s.
Žákovský parlament 1.stupeň
Webová prezentace zájmového sdružení
PRŮBĚH DOKUMENTACE UNIVERZITNÍHO INFORMAČNÍHO SYSTÉMU MZLU V BRNĚ
Školní olympiáda soutěž turnaj Olympijské hry letní olympijské hry
Sekce lázní Pracovní podmínky 29. října 2015 Zdroj dat:
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Transkript prezentace:

Hazard-Unit Progaming multiclan since 2005

O nás Sdruzeni hracu, pozdeji jen klan, Hazard-Unit vznikl 3. kvetna 2005 v Ceskych Budejovicich. Zaklad managementu od pocatku tvorila a dodnes tvori dvojice dnes jiz neaktivnich hracu LiberX a MarsX, ke kterym se pozdeji pridal DaMaK. Puvodne klan tvorili vyhradne hraci hry Call of Duty, kteri o sobe davali vedet predevsim na public serverech Gamezone. Pozdeji pribyla Jedi Knight 3: Jedi Academy sekce, nacez se k nam pridali i hraci hrajici hry Medal of Honor: Aliead Assault, Soldat, Quake III, Enemy Territory, Counter Strike a dalsi. Netajime se tim, ze v te dobe jsme zili v domeni, ze cim vice budeme mit sekci, tim budeme lepsi klan. Dnes uz jsme moudrejsi a preferujeme uzsi pocet tymu, ktere nejen svymi vysledky aktivne reprezentuji klan, ale spolecnou praci se podili i na jeho dalsim vyvoji.Nasim cilem je dosahnout co nejlepsich vysledku, ktere povedou jak k zviditelneni samotneho klanu, tak i nasich sponzoru. Timto bych chtel podekovat vsem kamaradum, kteri se s nami aktivne podileli a podileji na cinnosti klanu.

Naše logo

Závěr Pro více informací navštivte naši webovou prezentaci na